Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ… ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΥΟ ΕΤΩΝ… ΕΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_87

Αγαπητέ Φαίδωνα,
Δια της παρούσης ηλεκτρονικής επιστολής μου, σου γνωστοποιώ την παραίτησή μου από τη νομική εκπροσώπησή σου στο σύνολο των πειθαρχικών και ποινικών υποθέσεών σου στο πλαίσιο των πολλαπλών πειθαρχικών διώξεών σου από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, και εξηγώ ευθύς αμέσως το λόγο.
Σήμερα το πρωί ενημερώθηκα για την κάτωθι απάντησή σου σε σχόλιο σε ζωντανή μετάδοση (live) που έκανες στο facebook, του γνωστού μέλους της παρακρατικής ομάδας που δρα στο facebook, ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη και σύντομα θα λογοδοτήσει σε αυτή, αφού έχουν ήδη εντοπιστεί τόσο τα δικά του πραγματικά στοιχεία ταυτότητας όσο και αυτά του αρχηγού της παρακρατικής ομάδας – εγκληματικής οργάνωσης. Στην προκείμενη περίπτωση ο πράκτορας με τον ψεύτικο λογαριασμό “Παναγιώτης Ιωάννου” εμφανίστηκε στο live σου με στοιχεία “Παναγιώτης Ποντίκας”, και που ενώ ήταν φανερό σε σένα ότι ήταν πράκτορας, έκανες κανονικότατο διάλογο μαζί του, “νομιμοποιώντας” την παρέμβασή του. Αλλά η “νομιμοποίηση” αυτή είναι το λιγότερο που με απασχόλησε.
Το περιεχόμενο της απάντησής σου είναι αυτό που με οδήγησε αμέσως στην απόφαση της παραίτησης:
Προσπερνώντας το γεγονός ότι “δεν θέλεις να απειλείται” ένας έμμισθος πράκτορας που δρα σε μία εγκληματική οργάνωση, κύρια αποστολή της οποίας είναι η στοχοποίησή μου και η επαγγελματική, οικονομική, οικογενειακή και κοινωνική εξόντωσή μου, με το κείμενο αυτό απέρριψες με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο το πρωτόκολλο του θανάτου, η εφαρμογή του οποίου όμως συνιστά τον πυρήνα της νομικής δράσης μου. Γράφεις ότι έχω τα “δικά μου στοιχεία γι αυτό” αλλά εύχεσαι να “μην έχω δίκιο” και να “έχω λάθος”, αναφέρεσαι σε “παρ’ ελπίδα δικαίωσή μου” και καταλήγεις στο “δεν μπορώ να διανοηθώ έναν γιατρό να σκέφτεται με δόλο απέναντι σε ασθενή” και να “σκοτώσει εσκεμμένα”, ενώ αναφέρεις ότι έχεις “συζητήσει” μαζί μου τη …”ρομαντική” άποψή σου για το πρωτόκολλο του θανάτου. Η “συζήτηση” αυτή πρέπει να έγινε στον ύπνο σου, γιατί στην πραγματικότητα δεν έχει γίνει ποτέ.
Προφανώς και δεν θα παραθέσω τα “δικά μου στοιχείᔨ για να σε “πείσω”, αφού τα γνωρίζεις. Όπως γνωρίζεις ότι δεν είναι έτσι απλά “δικά μου στοιχεία”, αλλά πρόκειται για εκατοντάδες επώνυμες μαρτυρίες από όλη τη χώρα για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου στους ίδιους ή στους ανθρώπους τους σε 83 νοσοκομεία – κολαστήρια, πρόκειται για στοιχεία από ιατρικούς φακέλους, από νεκροψίες-νεκροτομές, πρόκειται για οπτικοακουστικό υλικό – κόλαφο για την εγκληματική οργάνωση, πρόκειται για ιατροδικαστικές εκθέσεις, σαν και αυτές που δημοσιοποίησα τις τελευταίες μέρες με τις επιστημονικές αποδείξεις για τη δολοφονία από τους γιατρούς που εσύ δεν διανοείσαι ότι σκέφτονται με δόλο απέναντι στους ασθενείς και δεν σκοτώνουν εσκεμμένα, του Μιχάλη Βραχάλη στο ΑΤΤΙΚΟΝ και του Γιώργου Βαρασιά στο Πανεπιστημιακό του Ρίου. Προφανώς εύχεσαι να “έχουν λάθος” και οι εκατοντάδες αυτοί άνθρωποι από όλη τη χώρα όπως και οι ιατροδικαστές Κατερίνα Αποστολίδου και Σωκράτης Τσαντίρης, και ο καρδιολόγος Νίκος Αγγελόπουλος, και όλες αυτές οι μαρτυρίες να είναι αποκύημα της φαντασίας εκατοντάδων ανθρώπων και προϊόν ομαδικής παράκρουσης, και τα συντριπτικά της εγκληματικής οργάνωσης στοιχεία πλαστά.
Με το κείμενο αυτό έριξες τη χαριστική βολή σε μία συνεργασία δύο ετών, η οποία ούτως ή άλλως κινείτο στην κόψη του ξυραφιού εξαιτίας της σταθερής  σιωπής σου, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, στις συνεχείς αποκαλύψεις μου για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, την οποία όμως εσύ έχεις επιλέξει να αντιμετωπίζεις ως μία ακόμα κακή κυβέρνηση και όχι ως αυτό στην πραγματικότητα είναι. Δρας αμιγώς πολιτικά, προσπαθώντας να πατάς σε δύο βάρκες, ώστε τελικά δεν έριξες απλά και μόνο τη χαριστική βολή στη συνεργασία μας, αλλά και τη γροθιά σου στο μαχαίρι. Και αυτό γιατί οι εκατοντάδες αυτοί άνθρωποι και οι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που παρακολουθούν τη νομική δράση μου, τον πυρήνα της οποίας εσύ όχι απλά αμφισβήτησες αλλά απέρριψες, εκτός από θύματα, συγγενείς θυμάτων και ακόλουθοι, είναι και ψηφοφόροι…
Και μην αντιλέξεις, όχι σε μένα αυτό, ότι έβαλες μέσα στο κείμενο αυτό και την υπόθεση “αν έχω δίκιο” και ότι αυτό σημαίνει ότι δεν απορρίπτεις εντελώς το πρωτόκολλο του θανάτου, γιατί η θέση σου για τους γιατρούς των μικρών δολοφονικών ομάδων στα κολαστήρια και το πρωτόκολλο του θανάτου, είναι απόλυτη. Απλά η υπόθεση αυτή κινείται στη “λογική” των δύο βαρκών, γεγονός που μέχρι και ο πράκτορας σου επισήμανε (“και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα”), μέχρι που …ικανοποιήθηκε από την απάντησή σου και σου ζήτησε να αποστασιοποιηθείς ακόμα πιο ξεκάθαρα από το πρωτόκολλο του θανάτου, την ίδια ώρα που το “πάρτι” έχει ανάψει στην παρακρατική ομάδα μαζί σου.
Ώστε για μένα ήταν πλέον μονόδρομος η απόφαση που σου γνωστοποιώ με την παρούσα επιστολή. Σου εύχομαι καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις. Ελπίζω να μην αντιμετωπίζεις και όλα τα υπόλοιπα δεινά που υφίστανται οι πολίτες με την ίδια ρομαντική διάθεση που αντιμετωπίζεις το πρωτόκολλο του θανάτου και τις αποδεδειγμένες δολοφονίες στα νοσοκομεία – κολαστήρια, γιατί πολύ φοβάμαι ότι στην περίπτωση αυτή, στις εκλογές θα δυσκολευτείς να πάρεις ακόμα και τη δική σου ψήφο.
Τέλος, και για τυπικούς λόγους, σε ενημερώνω ότι ουδεμία οικονομική απαίτηση έχω έναντί σου για τον έως τώρα χειρισμό των ως άνω νομικών υποθέσεών σου, ώστε να δύνασαι να τις αναθέσεις σε συναδέλφους μου, μέχρι δε την Παρασκευή θα σου αποστείλω με κούριερ το περιεχόμενο των σχετικών φακέλων.
Νίκος
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καιρός ήταν να τον αφήσετε, από την αρχή έπρεπε να το είχατε κάνει γιατί ο άνθρωπος μονο να σας εκμεταλλευτεί ήθελε!
    Όσο για τα παρακρατικά άφραγκα ηλίθια σκουπίδια, θέλουμε να δούμε πως θα σας πληρώνουν οταν θα δικαιωθείτε

Comments are closed.