Η Δικαιοσύνη μία ανάσα πριν το τέλος της !!! Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας συμφώνησε με την εισαγγελέα και αποφάσισε ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ νεκροψία-νεκροτομή !!! Αίτηση την Δευτέρα το πρωί στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών να ασκήσει έφεση κατά του 24/2021 βουλεύματος : Αν είναι να ταφεί ο Νικόλας χωρίς νεκροψία-νεκροτομή, θα ταφεί μαζί του και η Δικαιοσύνη !!!

Κοινοποίηση:
antoniadis-dikaiosini

ΤΡΟΜΟΣ !!! 

Ο τρόμος του συστήματος για τις αποδείξεις για τα εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία αποτυπώνεται στο υπ’ αριθμ. 24/2021 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Οι πρωτοδίκες Αικατερίνη Τσουρούτη, πρόεδρος, Λάμπρος Φλεβάρης και Μαρίνα Κάβουρα, εισηγήτρια, υιοθέτησαν την πρόταση της αντεισαγγελέως πρωτοδικών Ηλείας Αναστασίας Νικολακοπούλου και αποφάσισαν να μη γίνει νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο Πύργου στις 30.3.2021.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι δικαστές έκριναν ότι δεν απαιτείται νεκροψία-νεκροτομή, επειδή η αλήθεια δήθεν προκύπτει από το πιστοποιητικό θανάτου και το περιεχόμενο του ιατρικού φακέλου των ιδίων των …υπόπτων για το έγκλημα των ανθρωποκτονίας από αμέλεια !!!

Πρόεδρος: Κύριε κατηγορούμενε, διαπράξατε τη ληστεία;

Κατηγορούμενος: Όχι, κύριε πρόεδρε.

Πρόεδρος: Εντάξει, τότε. Αθώος.

Κάπως έτσι…

Στην εισαγγελική πρόταση, που αποτελεί το σκεπτικό και του βουλεύματος, αναφέρεται, χωρίς να αμφιβητείται, το γεγονός ότι ενώ σε χήρα και μητέρα ανακοινώθηκε ο θάνατος στις 9:20 το βράδυ της 30.3.2021, στο πιστοποιητικό θανάτου αναγράφεται ώρα θανάτου 10:01, δηλαδή 41 λεπτά αργότερα, και επομένως κατά τον χρόνο που τους ανακοινώθηκε ο θάνατος του Νικόλα, αυτός ακόμα ζούσε, αλλά αναφέρεται έτσι απλά σαν αδιάφορο στοιχείο του ιστορικού, χωρίς να χτυπάει το καμπανάκι και ότι αυτό το στοιχείο θα ήταν από μόνο του ικανό να προκαλέσει ακόμα και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας.

Ούτε βεβαίως γίνεται αναφορά ότι όλα όσα ταχύτατα συνέβησαν (99 οξυγόνο, ξαφνικά κάτω από 80, διασωλήνωση και θάνατος), συνέβησαν ενώ ήταν έτοιμο το ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο Ρίο κατόπιν απαίτησης του Νικόλα και ενεργειών της οικογένειάς του, και ότι η ανακοίνωση του θανάτου του ενώ αυτός ακόμα ζούσε έγινε αφού διασωληνώθηκε αλλά και πάλι η Πάτρα ζητούσε την μεταφορά του εκεί έστω και σε διασωλήνωση.

Αναφέρεται ότι η οικογένεια δήθεν δεν αμφισβητεί την αιτία θανάτου, ώστε η μήνυση και το αίτημα για νεκροψία-νεκροτομή ανάγεται περίπου στο επίπεδο κάποιου είδους …διαστροφής μητέρας, χήρας και αδελφής του Νικόλα !!

Αναφέρεται η φαρμακευτική αγωγή για την σκλήρυνση κατά πλάκας και ότι έχει τεθεί το ερώτημα αν την ελάμβανε ο Νικόλας, αλλά οι δικαστές αρκούνται στο ότι η απάντηση θα δοθεί από τον …ιατρικό φάκελο !!! Τι θα έχουν γράψει δηλαδή; Ότι δεν ελάμβανε αγωγή; Αυτό θα προκύψει μόνο από την νεκροψία-νεκροτομή !!

Στο βούλευμα αναφέρεται ότι η οικογένεια δεν αμφισβητεί την αιτία θανάτου “λοίμωξη αναπνευστικού COVID+ (θετικό) – αναπνευστική ανεπάρκεια – σκλήρυνση κατά πλάκας”.

Αλήθεια;

Όταν αμφισβητεί ότι ελάμβανε την αγωγή για την σκλήρυνση κατά πλάκας, η οποία αναγράφεται ως μία από τις αιτίες θανάτου, τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνει και να πει;

Και όταν όχι απλώς αμφισβητεί την ώρα θανάτου, αλλά καταγγέλλει ότι η πραγματική ώρα είναι μεταγενέστερη αυτής της ανακοίνωσης του θανάτου, δεν γίνεται δηλαδή σαφές ότι ζητά να διερευνηθεί από την νεκροψία-νεκροτομή αν υπήρξε άλλη αιτία που διέκοψε τον αιτιώδη σύνδεσμο μεταξύ των αιτιών που βεβαιώνονται στο πιστοποιητικό θανάτου και του αποτελέσματος (θανάτου) ;;;

Φυσικά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από τους δικαστές και εις ό,τι αφορά στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και την προϊσταμένη της, την μηνυθείσα για ψευδή βεβαίωση από μένα, κ. Αγγελική Τσιόλα. Ενώ το συμβούλιο αναφέρεται και στα δύο έγγραφα του Ε.Ο.Δ.Υ., δηλαδή και σε αυτό του Απριλίου του 2020, και σε αυτό του Φεβρουαρίου 2021, όπου στο δεύτερο έχει αφαιρεθεί η φράση “πρέπει να αποφεύγεται” για την νεκροψία-νεκροτομή στις περιπτώσεις σορών ανθρώπων που ήταν ασθενείς με COVID-19, ουδεμία αναφορά κάνει στην ψευδή βεβαίωση της κ. Τσιόλα, η οποία είχε γράψει στο αρχικό έγγραφό της ότι ο Ε.Ο.Δ.Υ. μέχρι και σήμερα δήθεν επιμένει ότι οι νεκροψίες-νεκροτομές αυτές πρέπει να αποφεύγονται. Ενώ ούτε το 2020 ούτε το 2021 δεν ξεχωρίζει τις συνθήκες ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται στις νεκροψίες-νεκροτομές μεταξύ Covid-19 και όλων των υπολοίπων λοιμωδών νόσων:

Με απλά γαντάκια και αδιάβροχες ρομπίτσες…

Δηλαδή δεν έκανε καμία εντύπωση στο συμβούλιο ότι κοτζάμ προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας έφτασε στο σημείο να διαπράττει ψευδή βεβαίωση στην αγωνιώδη προσπάθειά της να μη γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στον Νικόλα.

Και γράφω “αρχικό”  έγγραφο της κ. Τσιόλα, γιατί υπήρξε και δεύτερο. Μετά την εκ νέου εντολή για νεκροψία-νεκροτομή του αντεισαγγελέα πρωτοδικών Ηλείας κ. Ευάγγελου Μιχαήλου, ο οποίος απέρριψε το αρχικό έγγραφό της. Σε αυτό το δεύτερο φαίνεται πως τα “έδωσε όλα” να μη γίνει η νεκροψία. Υποκαθιστά την εισαγγελική αρχή και υπεισέρχεται απροκάλυπτα πλέον στην σκοπιμότητα της ανακριτικής πράξης και αμφισβητεί εκ νέου τον εισαγγελέα.

Και αυτός το αποδέχεται !!!

Το συμβούλιο αναπαράγει και τις αστειότητες της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, οι οποίες ευτελίζουν διεθνώς τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες μας και τους ιατροδικαστές στο σύνολό τους, και υιοθετεί τα περί του κινδύνου να αποκλειστεί σχεδόν …όλη η Αχαΐα αν γίνει τελικά η νεκροψία !!!

Φυσικά, ούτε λέξη για την νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στην όμοια περίπτωση του Ευαγγελισμού από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, ελάχιστες μέρες πριν !!!

Ό,τι να ‘ναι δηλαδή, σε βάρος του κύρους της Δικαιοσύνης το οποίο συνθλίβεται από τον τρόμο της κυβέρνησης και των συνεργών της διοικητών των νοσοκομείων, ιατρών και ιατροδικαστών, μπροστά στις αποδείξεις για τα φριχτά εγκλήματά τους. Το μισό πρωτόκολλο του θανάτου εφαρμόστηκε στην περίπτωση του Νικόλα Λυμπερόπουλου. Και αυτό βεβαίως οι δράστες ούτε στον χειρότερο εφιάλτη τους δεν θέλουν να γίνει η νεκροψία και αυτό να αποδειχθεί.

Ο ελαχίστως σκεπτόμενος κόσμος όμως, ακόμα και οι δικοί τους (και το γνωρίζω πολύ καλά αυτό), έχουν πλέον πειστεί. Γιατί γνωρίζουν ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Και ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση το λογικώς αναμενόμενο θα ήταν το ίδιο το νοσοκομείο και οι ιατροί να επιδίωκαν την νεκροψία-νεκροτομή για να σταματήσω και εγώ να μιλάω για ανθρωποκτονία σε βάρος του Νικόλα.

Γιατί τώρα βεβαίως θα το λέω συνέχεια. Δεν θα σταματήσω να το λέω. Και μάλιστα, μετά από την πρωτοφανή αυτή στα παγκόσμια δικαστικά χρονικά στάση ιατροδικαστών, εισαγγελέων και δικαστών, ποιος θα έχει αντίρρηση όταν δεν θα μιλάω πλέον μόνο για αμέλεια…;

Οι μηνυτές-υποστηρίζοντες την κατηγορία δεν έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση κατά του βουλεύματος. Έχει όμως ο εισαγγελέας εφετών σύμφωνα με το άρθρο 479 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Οπότε την Δευτέρα το πρωί θα κατατεθεί αίτηση στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, κ. Γεώργιο Σκλήρη. Να ασκήσει έφεση κατά του υπ’ αριθμ. 24/2021 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Εννοείται ότι θα απορριφθεί η αίτηση. Η νεκροψία-νεκροτομή έχει καταστεί απολύτως σαφές και ξεκάθαρο ότι δεν “πρέπει” να γίνει.

Αν είναι όμως ο Νικόλας να ταφεί χωρίς νεκροψία-νεκροτομή, θα πάρει όλη την Δικαιοσύνη μαζί του.

Θα ταφεί μαζί του…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

 1. Τό ινστιτούτο Ρόμπερτ Κόχ στό Βερολίνο μέ τό οποίο εργάζονται στενά οί λοιμωξιολόγοι τής Αθήνας
  συστήνει νά μήν γίνονται νεκρωψίες, διότι κινδυνεύει τό ιατρικό προσωπικό από τά αερολύματα.
  Ομως αυτό τό απορρίπτουν πολλοί επιστήμονες,διότι τό ιατρικό προσωπικό έιναι απόλυτα ασφαλισ-
  μένο.Ούτε εξαπλώνεται ό κορωνοιός.
  Η ομοσπονδία Γερμανών Παθολόγων απαιτεί πολυάριθμες νεκρωψίες ανθρώπων πού πέθαναν από κορωνοιό.
  Καθηγητής Δρ.τής ιατρικής G.Baretton
  Πρόεδρος τών Γερμανών Παθολόγων
  Καθηγητής Δρ.τής ιατρικής K.F.Bürring
  Πρόεδρος τών Γερμανών Πνευμονολόγων
  Οί αγύρτες οί κομπογιαννίτες του γουρλομάτη δέν θέλουν νεκρωψίες γιατί θά γίνει γνωστό ότι όλοι
  όσοι πέθαναν από διάφορες ασθένειες τούν κάνουν θύματα τού κορωνοιού.Νίκο ξεσκέπαασε τούς λωποδύτες τού γκαβού.
  Γιάννης Λάκων

 2. Δεν γίνεται σε ένα ξεκάθαρο έγκλημα… σε μια ξεκάθαρη δολοφονία να μην δικαιωθεί ο άνθρωπος!!!!!
  Εάν σταματήσουμε να πιστεύουμε στην δικαιοσύνη τότε είμαστε χαμένοι!!!!
  Θα υποκύπτουμε όλοι σε οποιονδήποτε εκβιασμό!!!
  Δεν θα ορίζουμε τίποτα από τη ζωή μας!!!!!
  Όταν δεν υπάρχει δικαιοσύνη δεν υπάρχει ούτε ελευθερία!!!!

 3. Και εφόσον στα νοσοκομεία οι υγειονομικοί έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους ασθενείς covid ντυμένοι σαν αστροναύτες γιατί να μην κάνουν και την νεκροψία ντυμένοι σαν αστροναύτες;;;;;
  Μετά από τη λυσσαλέα προσπάθεια των αρχών να μην γίνει αυτή η συγκεκριμένη νεκροψία, όπου ο θάνατος του ασθενούς ανακοινώθηκε στους συγγενείς πριν καν αυτός πεθανει, ποιος πραγματικά συνεχίζει να αμφισβητεί ότι το παιδί αυτό, για κάποιους λογους, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ;;;;;; Και μάλιστα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του!!!! Άρα και από πρόθεση!!!!
  Και μόνο η προσπάθεια όλων να το καλύψουν….. Εμένα με πείθει!!!!!!

 4. Στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης ζητά ο Πρόεδρος της επιτροπής λοιμώξεων Νίκος Αντωνάκης, οι αστυνομικοί που θα πηγαίνουν για φύλαξη θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι, αλλιώς θα πρέπει να κάνουν το Ράπιντ τεστ αντιγόνων κάθε φορά που θα πηγαίνουν για να εκτελέσουν την υπηρεσία τους.

 5. Συνενοχοι ειναι ολοι τους σε ενα σωρο εγκληματα.Νικο μαζι σου μεχρι τελους,προτεινω να κανουμε ομαδικα μυνησεις και αγωγες διεθνεις σε ολο το διεφθαρμενο συστημα.Νομιζω ειναι ωριμη η ωρα να καθαρισουμε την χωρα μας

 6. Πρόεδρος: Κύριε κατηγορούμενε, διαπράξατε τη ληστεία;

  Κατηγορούμενος: Όχι, κύριε πρόεδρε.

  Πρόεδρος: Εντάξει, τότε. Αθώος.

  Κάπως έτσι…

  ΜΗΠΩΣ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.
  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ.
  ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΧ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ – ΕΞΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ. ΑΥΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΑΝΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ…………ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ Ο ΙΟΣ ΔΙΑΣΠΑΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
  ΜΗΠΩΣ Η ΕΞΑΡΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ;

 7. Μαζί σου μέχρι το τέλος!!!
  Είναι ένοχοι και ξέρουν ότι το ξέρουμε,
  …!!!

 8. Σαπίλα και βρωμιά.Ο πόνος, ο θυμός,η αγανάκτηση έχουν κτυπήσει κόκκινο.Αποτέλειωσε τους.

 9. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του νεκρού…
  Θερμά συλλυπητήρια και στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ….

 10. Έλααα πάμε για δευτερο ημίχρονο!!!

 11. Απίστευτο!!! Αίσχος!!! Δεν υπάρχουν λόγια, πραγματικά !!! Όλοι μαζί οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

 12. Οι μεγαλύτεροι προδότες και ανθέλληνες της Ελλάδος, βέβαια καλύπτουν το συναφι τους, να εκθεσουν τους δικούς τους? Αλίμονο Η Παναγία να σας δίνει φώτιση να βρίσκεται λύσεις να τους πιέζεται, έχουν το καρπούζι έχουν και το μαχαίρι.

 13. Ξεκάθαρη δολοφονία.Εγκληματίες παριστάνουν τους εκπροσώπους της “Δικαιοσύνης”.Ε,ρε και να γυρίσει ο τροχός και κυβερνήσουν Έλληνες την πατρίδα μας…Θα καλοπεράσουν όλοι αυτοί οι διεφθαρμένοι που συνεργούν στη δολοφονία όχι μόνο των άτυχων συνανθρώπων μας που πηγαίνουν στα δημόσια κολαστήρια, αλλά ολόκληρου του ελληνικού έθνους.Έχει ο καιρός γυρίσματα.

 14. Εύχομαι να έχετε κάποιο ρουα ματ να τους κάνετε και να μην τους περάσει. 🙏

 15. Είναι τραγικοί. Δικαιοσύνη σου λέει ο άλλος. Δικαστήριο συγκάλυψης της δικαιοσύνης και της αλήθειας είναι.

 16. Δηλαδή το συμβούλιο όπως ήταν αναμενόμενο έγινε για τα μάτια του κόσμου…. Δεν μπήκε καν στην ουσία της υπόθεσης…Δεν καταλαβαίνουν πως εκτίθενται έτσι?

 17. Απλα τον σκοτωσαν και πολυ πιθανον να του εχουν αφαιρεσει και οργανα ως εκ τουτου δεν προκειται να σε αφησουν να το αποδειξεις με οποιο κοστος………..

 18. Δεν εχω λογια … Δεν τους νοιάζει αν θα ταφεί η δικαιοσύνη…

 19. Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, τη μηχανική υποστήριξη αναλαμβάνει το εκάστοτε κυβερνών κόμμα!! Ώρα να διακοπεί η παροχή ρεύματος

 20. Τελείωσαν όλοι μαζί αλλά δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα! Μίλα με την οικογένεια και στείλε την περίπτωση στο εξωτερικό!

 21. Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό. Έπρεπε να το φτάσουν στο τέλος. Αλλά κι εσείς κ. Αντωνιάδη να το φτάσετε μέχρι εκεί που δεν φαντάζονται. Ούτε στην Ουγκάντα τόση διαφθορά. Λυπάμαι για την οικογένεια που δεν μπορεί να βρει δικαίωση.

 22. Ουτε οι ίδιοι να τον είχαν σκοτώσει δεν θα λύσσαγαν έτσι.

 23. ΑΙΣΧΟΣ!!!!! ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ!!!!ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ!!!..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ!!!ΝΙΚΟ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ!!!

Comments are closed.