Ντροπή! Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Άμυνας, η ελληνική σημαία εμφανίζεται ανάποδα! Ούτε αυτό δεν μπορούν;

Κοινοποίηση:
ypetha

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος συμμετείχε στην 5η Τριμερή Συνάντηση με τους Υπουργούς Άμυνας Κύπρου, κ. Χαράλαμπο Πετρίδη και Αιγύπτου Στρατηγό Μοχάμεντ Ζάκι. Η συνάντηση έγινε στο Κάιρο και εκεί οι τρεις πλευρές επαναβεβαίωσαν την κοινή τους βούληση και αποφασιστικότητα για περαιτέρω ανάπτυξη του συντονισμού, της συνεργασίας και των κοινών προσπαθειών για την ενίσχυση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Όλα αυτά μια χαρά. Και οι συζητήσεις, και οι φωτογραφίες και όλα τέλεια. Ένας άνθρωπος από αυτούς που είναι μέσα στο Υπουργείο δεν βρέθηκε να δει τη λάθος εικόνα;

Το πρώτο ατόπημα έγινε απο τους οικοδεσπότες οι οποίοι σε ένα από τα τραπέζια συζητήσεων και φωτογράφισης έβαλαν την ελληνική σημαία ΑΝΑΠΟΔΑ. Το δεύτερο και βασικότερο είναι ότι κανείς απο τους συνεργάτες του Παναγιωτόπουλου δεν πήρε χαμπάρι αυτή τη φωτογραφία η οποία και φιγουράρει στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου.

1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΙΤΟΓΥΡΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ…………

  2. Λές να ξέρει κανείς εκεί μέσα την σημασία της ανάποδης σημαίας; Πολύ αμφιβάλλω γιά την ενσυνείδητη γνώση του συμβολισμού. Μάλλον το ασυνείδητο ξεπήδησε και είπε την αλήθεια, ως συνήθως γίνεται!

  3. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΙΨΙΝΕΛ. ΙΔΙΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΡΕ ΤΙ ΒΛΕΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

  4. Ανάποδη σημαία σημαίνει άλωση φρουρίου. Αν και καθίκια, είναι ειλικρινείς, έχουμε αλωθεί

Comments are closed.