ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ. ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ “ΓΑΛΑΖΙΟΥ” ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΤ. ΜΑΝΗΣ, ΠΕΤΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ, Ο ΜΠΕΚΡΗΣ 65ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ. “ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕ”, ΛΕΝΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΤΟ. “ΗΤΑΝ ΝΤΙΡΛΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ”

    Κοινοποίηση:
    mani-fotovoltaika3

    Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, σε παλαιότερη φωτογραφία, στο μέσον, με τον αδερφό του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όταν “μαγείρευαν” στην Αρεόπολη την μπίζνα με τα φωτοβολταϊκά και τις ανεμογεννήτριες 

    Το τροχαίο δυστύχημα με τους δύο νεκρούς σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά.

    Ο 64χρονος-65χρονος Ελληνας που οδηγούσε την νταλίκα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ-κατά άλλους ήταν ντίρλα στο μεθύσι- και έχασε τον έλεγχο του βαρέος οχήματος. Οπως φαίνεται η νταλίκα έσπασε το διαχωριστικό και βρέθηκε από το ρεύμα Αθηνών – Λαμίας, όπου εκινείτο, στο αντίθετο (Αθηνών-Πειραιώς) παρασύροντας δύο ΙΧ αυτοκίνητα και στέλνοντας στο θάνατο τους δύο οδηγούς και στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου μία γυναίκα συνοδηγό.

    Ο οδηγός ονομάζεται Δημήτρης Ανδρέακος και είναι αδερφός του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, Πέτρου Ανδρεάκου. Ρε Δήμαρχε, τι φταις κι εσύ αλλά δήμαρχος είσαι, τον έβλεπες, δεν του λεγες να παρατήσει το τιμόνι αφού έπινε;

    Νεκροί είναι δύο Αλβανοί υπήκοοι, 65 και 60 ετών, ενώ η γυναίκα που νοσηλεύεται στην εντατική είναι επίσης Αλβανίδα, ηλικίας 34 ετών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Τροχαίας, υπέβαλλαν τον 64χρονο σε αλκοτέστ, με την ποσότητα να ξεπερνά το 0.50, ενώ το όριο είναι 0.10, και στη συνέχεια προχώρησαν και σε λήψη αίματος καθώς αυτό προβλέπεται σε περιπτώσεις θανατηφόρων τροχαίων.

    Από τον έλεγχο αλκοτέστ προέκυψε ότι ο 64χρονος είχε καταναλώσει ποσότητα οινοπνεύματος, πολύ πιο πάνω από το προβλεπόμενο όριο (για τα βαρέα επαγγελματικά οχήματα, το όριο ανέρχεται σε 0.10 και όχι σε 0.25 ). Πληροφορίες λένε ότι οι δείκτες έδειξαν πάνω από 0.50, ενώ το αίμα που ελήφθη επιτόπου έχει ήδη σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για ανάλυση προκειμένου οι αστυνομικοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την ποσότητα οινοπνεύματος που κατανάλωσε ο Έλληνας οδηγός της νταλίκας, ο οποίος οδηγήθηκε και κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στο Περιστέρι.

    690_420a2d62-963f-4547-b8fd-44f702818b7a

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ

    Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος γεννήθηκε το 1950 στην Αρεόπολη. Είναι γιός του Νιάρχου Ανδρεάκου και της Νίκης Κορωναίου. Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Καλογερόγιαννη και έχουν δύο παιδιά: τη Νίκη και τον Τάσο. Αδερφός του είναι ο οδηγός που θέρισε σαν θάνατος τον κόσμο.

    Ο Πέτρος Ανδρεάκος πριν ασχοληθεί με την Αυτοδιοίκηση διακρίθηκε στο χώρο των επιχειρήσεων.

    Το 1999 ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναλαμβάνοντας τα ηνία του Δήμου Οιτύλου.

    Οι γνώσεις και η εμπειρία του στο χώρο των επιχειρήσεων αποτέλεσε εφαλτήριο και για τη Δημοτική του θητεία. Το οικονομικό , κοινωνικό και πολιτιστικό status της περιοχής άλλαξε, με την πληθώρα των έργων αλλά και τις εν γένει δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο του . Παράλληλα υπήρξαν και μεγάλες αλλαγές στη δομή και στη διοικητική λειτουργία και στελέχωση του Δήμου Οιτύλου, οποίος αν και ήταν ένας μικρός σε πληθυσμό και έκταση Δήμος, αποτέλεσε πρότυπο για το Νομό Λακωνίας.

    Οι συμπολίτες του τον τίμησαν με την ψήφο του για τρείς τετραετίες στο Δήμο Οιτύλου κατατάσσοντάς τον στην πρώτη θέση, με απόλυτα εκλογικά ποσοστά.

    (Από το βιογραφικό του)

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Όταν χάνεις γιό και αδελφό απο τροχαίο δεν πιάνεις το τιμόνι ούτε μεθυσμένος ούτε κουρασμένος. Ένας λόγος παραπάνω για να σέβεσαι τις ζωές των άλλων που είχαν την ατυχία να βρεθούνε στον δρόμο σου. Αυτός ως υπερόπτης σου λέει έχω νταλίκα και κάτι να γίνει έχω λιγότερες πιθανότητες να σκοτωθώ απο τα αμαξάκια που θα λιώσουν οι ρόδες μου, ας γίνω κουρούμπελο και ας οδηγήσω. Είναι κάποιοι νταλικέρηδες που η οδική τους συμπεριφορά είναι απαίσια, παραγκωνίζουν στην κυριολεξία τα Ι.Χ. λόγω όγκου. Εχω δει σε εταιρείες να δίνουν σε νεαρούς αλβανούς φορτηγά, χωρίς να έχουν εμπειρία, ούτε επαγγελματικό δίπλωμα και να περνάνε σφαίρα απο το stop. Στην συγκεκριμένη περίπτωση φταίει ο νταλικέρης Έλληνας που υποτίθεται ήταν έμπειρος.

    2. ο ανθρωπος αυτος εχει χασει τον γιο του σε ηλικια εικοσι ετων απο μηχανακι και τον αδερφο του επισης απο αυτοκινητιστικο. για οσα λεγονται εδω περι μεθυσιου, νομιζω οτι το τεστ εδειξε οτι τύφλα στο μεθύσι δεν ήταν. όσο για τον Μαντούβαλο είναι παιδικός και οικογενειακός του φίλος και είναι λογικό να τον υπερασπιστεί.

    3. Σημασια εχει οτι ο οδηγος της νταλικας ηταν μεθυσμενος και οχι αν ηταν Ελληνας η αλλοδαπος, η αν σκοτωσε Ελληνες η Αλβανους!!!! Η ουσια ειναι οτι ειχε μπεκρουλιασει και πηρε στο λαιμο του ανθρωπους, οι οποιοι μπορουσε να ειναι οι οπιοιδηποτε, γι’ αυτο πρεπει οι ποινες να ειναι αυστηρες και οχι χαδια για τους ασυνηδιτους μπεκρουλιακες!!!! Να τον χωσουν μεσα 25 χρονια, για να μαθουν ολοι αυτοι να μην πιανουν το τιμονι, οταν ειναι μεθυσμενοι!!! Φτανει η ανοχη σε τετοια εγκληματα, διοτι οταν σκοτωσεις ανθρωπους μεθυσμενος, ειναι εγκλημα και οχι τυχαιο γεγονος!!!!!

    4. Λουλούδες φασιστες αν ηταν Αλβανός ο οδηγός και οι νεκροί Έλληνες θα ειχαμε εδω εκατοντάδες ρατσιστικα σχόλια κατα του οδηγού!!!
      Σας σιχάθηκα γιαυτο έφυγα εξωτερικό φτου σας ρατσιδια!!!

        1. Σιγά ρε κορόιδο να μην καθόμουν να φάω τα σκατα μαζί σου….σε χυνω στη μάπα χαχαχα

        2. Ρε λουγκρα εχεις φάει αγγούρι από αριστερό; Περνά μια βόλτα μούλικο χρυσαύγουλο.

          1. Ρε Νικόλα τι φασιστικά σκουπίδια ειναι αυτα εδω μεσα ρε?Πω πω δεν υπαρχει σωτηρια στην πατρίδα με αυτα τα μυαλά….ζώα ρε!!

      1. Μπίλη πήγαινε στην Γερμανία, στην Αυστρία και στη Γαλλία που δεν είναι καθόλου ρατσιστές. Χαιρετίσματα στην Λεπέν και ζακέτα να πάρεις.

    5. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΝΙΑΤΑΡΕ..ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ 2 ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΑΘΕΑ(ΛΟΓΙΚΑ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ) ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ 1 ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ…ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΕΣΩΣΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΘΕΟΣ,ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!ΣΤΟΝ ΖΜΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΕ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ,ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ..ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ…ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ….10000000 ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ..ΚΡΙΜΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΝΕΙΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΖΩΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ

    6. Το στεναχωρο της υποθεσης;; γνωριζαν πολλοι κ μιλανε τωρα. Γιατι ρε αδερφια μου γιατι; ας αναρωτηθουμε ποσοι ακομα τετοιοι “επαγγελματιες” κρατουν τιμονι. Κριμα στις οικογενειες τον νεκρων. Οσο για τον ανωνυμο φιλο με το σχολιο περι Ελληνων τι να σου πω ρε αδερφε ο θεος μαζι σου

      1. Σκεφτείτε ΟΛΟΙ ποσοι δικοι σας ανθρωποι φευγουν για 3ημερο -πρωτομαγιά,αγιου πνεύματος,κλπ.και γυρισαν σωοι γιατι ειχαν την τυχη να μην πεσουν πανω του.

    7. ΜΕΘΗ – ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ.
      Η ετυμολογία της λέξης «μέθη» αποδίδεται από ορισμένους φιλοσόφους όχι επειδή τελεί­ται μετά από τις θυσίες, αλλά επειδή αποτελεί αιτία για χαλάρωση της ψυχής. Στο πλαίσιο αυτό τονίζεται ότι υφίσταται ετερότητα ανάμεσα στο λογισμό του ανόητου και άφρονα ανθρώπου και στο λογισμό του σοφού, καθώς ο πρώτος με την οινοποσία παραδίνεται στη μέθη και στις άλογες πράξεις, ενώ ο δεύτερος παραδίνεται στην απόλαυση της άνεσης, στη χαρά και στην ευθυμία. Ο σοφός, όταν πίνει, γίνεται νηφάλιος, αποκτά πνευματική ευφορία, την οποία εξωτερικεύει και η οποία συνοδεύεται από ένα αυτοσυναίσθημα αυτάρκειας και αγαλλίασης ως αποτέλεσμα της ηδονής από το μεθύσι, χωρίς όμως να χάνει την αυτοσυνειδησία του νου. Από την ανάλυση των ανωτέρω τριών επιχειρημάτων οδηγούνται οι φιλό­σοφοι στο συμπέρασμα ότι το να πίνει κάποιος δεν είναι μεμπτό, καθώς η απόλαυση του οίνου οδηγεί στη χαλά­ρωση, ενώ το μεθύσι στη φλυαρία.

      1. Καλά εσυ που το παίζεις τρελίτσα μόνιμα σκνίπα είσαι;

        1. Δεν πινω ρε….ειδικα αλκοολ δεν το δεχεται ο οργανισμος μου λογω της αρρωστιας μου. Να στο ξαναπω η το καταλαβες γιατι δεν εχει αλλη απαντηση….ως εδω και μη παρακει.

        2. Αριστερέ φαδιστσκο μακριά σπο τον Βλαντ ρε μπασταρδικο!!!

    8. Ευτυχως που δεν σκοτωσε Ελληνες
      Ο Θεος μας αγαπαει.

    9. Φονος εκ προμελετης και ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε …
      Κατασχεση καθε περιουσιακου και αφαιρεση αδειας εφ ορου ζωης και φυλακιση 25 χρονια . 10 για καθε θυμα και 5 για την τραυματια ..
      Να δουμε ποσα διποδα μετα θα μπεκρουλιασουν και θα οδηγησουν .

    10. Η τελειως αχρηστη μπαριερα στην εθνικη ειναι ολα τα λεφτα. Παθητικη ασφαλεια μηδεν.

    11. βαλανε δικηγορο το μαντουβαλο που ειναι απο τη μανη κ να νε καλα οι ανεμογενητριες κ θα πληρωσει ο δημαρχος κ θα βγει λαδι…

    12. Αντιληψη μηδεν ο οδηγος της νταλικας…λιγο να καταλαβαινε απο μικρος εκει στο Οιτυλο οτι ο οινος ”’κανει μονο για τους καθημενους στο καφενειο”’ και οχι για οσους καθονται στο τιμονι….αλλα ο Σαθας τα εγραφε , τοτε , γιαυτους στο Οιτυλο , τα παλια χρονια ….οποιον παρει ο χαρος…

    Comments are closed.