“…ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ. ΕΑΝ ΠΑΘΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ…”. TA 3 ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ… ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΜΙΑ ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΑΦΟ; ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΑΦΩΝ Ή ΕΝΑΣ…ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ;

Κοινοποίηση:
Dora_Zeberi3

Από τη στιγμή που η αστυνομία πιστεύει-χωρίς να έχει αποκλείσει οτιδήποτε άλλο από τη στιγμή που αξιωματικοί ισχυρίζονται ότι δεν έχουν βασικό τεκμήριο ενοχής στα χέρια τους(αν και η αστυνομία, είναι ένας ισχυρός κρατικός μηχανισμός που λαμβάνει από οπουδήποτε θέλει και με τον τρόπο που θέλει πληροφορίες)-ότι πρόσωπα από τον οικογενειακό περίγυρο, αδυνατούν να γνωρίζουν λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος, τότε φυσιολογικά, οι έρευνες λαμβάνουν άλλες κατευθύνσεις. Αν και όταν κάνεις έρευνες ποτέ δεν ξέρεις που θα σε πάνε.

-Πάντως, αυτές τις ώρες η Ασφάλεια Αττικής έχει να υπερκεράσει δύο μεγάλα άγχη: Την εξιχνίαση της δολοφονίας του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και την ειδεχθή ανθρωποκτονία της 32χρονης Δώρας στο Β Νεκροταφείο. Δύο μεγάλοι πονοκέφαλοι κι ενώ η κοινή γνώμη επιζητεί άμεσα αποτελέσματα.

Δεν ξέρουμε γιατί αλλά θεωρούμε σκόπιμο, να παραθέσουμε μετά την καταιγίδα δηλώσεων και αφορισμών από την οικογένεια της δολοφονηθείσης κοπέλας, κάποιες δηλώσεις που πιθανόν να έχουν κάποιο ενδιαφέρον, πιθανόν να μην έχουν και τίποτα.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ 

—–“‘Ήταν μάνα για τα παιδιά μου. Η δεύτερη μάνα μας, έτσι τη λέγανε. Πιστεύω ότι το παιδί μου το σκότωσαν, όχι για να το κλέψουν. Ήταν στημένο το έγκλημα. Την είχαν παρακολουθήσει. Το παιδί αυτό δεν ήταν ποτέ μόνο του. Μόνο όταν πήγαινε στο νεκροταφείο. Οι συνεργάτες της στη δουλειά πρέπει να ήταν οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή”, δήλωσε συγκλονισμένη  Μου είχε εκμυστηρευτεί κάποια πράγματα. Ήταν πολύ ηθική, πολύ τυπική στη δουλειά της. Μου είπε ότι ήθελε να φύγει από τον έλεγχο, γιατί είχε κουραστεί και είχε φοβηθεί”.

“Έχω αναλάβει δύσκολες υποθέσεις, μερικές φορές δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα, φοβάμαι. Αν κάνω λάθος, θα το πληρώσω εγώ και θα πάω φυλακή”,  είχε πει.(δηλώσεις μητέρας Δώρας)

—-«Αλήτη, εσύ την έφαγες», φώναζε η αδελφή της 32χρονης στον πατέρα τους, ο οποίος υποστηρίζει ότι την ώρα της δολοφονίας πέρασε τυχαία έξω από το νεκροταφείο με το ταξί του. «Βρείτε τον δολοφόνο της αδερφής μου. Και αν τον βρείτε, ορκίζομαι να τον σκοτώσω, όποιος κι αν είναι…». Πίσω από αυτή τη σπαρακτική έκκληση της Κωνσταντίνας, αδερφής της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη, κρύβεται το δράμα που κουβαλούσε η 32χρονη εφοριακός.

—–«Αλήτη, αλήτη εσύ την ”έφαγες”. Γιατί ήρθες στην κηδεία;». Αυτά ήταν τα σπαρακτικά λόγια της Κωνσταντίνας, της αδερφής της αδικοχαμένης 32χρονης, Δώρας Ζέμπερη, η οποία την ώρα που έβγαινε από την Εκκλησία, μετά το πέρας της Εξοδίου Ακολουθίας απευθύνθηκε στον πατέρα της Κώστα Ζέμπερη σε έντονο ύφος, ξεσπώντας από οργή.
Η Κωνσταντίνα Ζέμπερη ξεσπά στους δημοσιογράφους: «Όποιος και να είναι ορκίζομαι ότι θα τον σκοτώσω»

—–Ατέλειωτος ο θρήνος της μάνας. Η Δώρα Ζέμπερη είναι νεκρή. Τα ερωτήματα πολλά. «Αν είχα μπροστά μου αυτόν που το έκανε, θα τον σκότωνα. Πρώτα, όμως, θα τον ρωτούσα γιατί. Γιατί μου το έκανε αυτό;». “Πιστεύω ότι σκότωσαν το παιδί μου. Έχω κι εγώ ευθύνη για αυτό που έγινε. Θα μπορούσα να είμαι μαζί της στο νεκροταφείο”, είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: “Πιστεύω ότι ο δολοφόνος την παρακολουθούσε, αλλά το παιδί μου δεν είχε καταλάβει κάτι. Οι συνεργάτες της στη δουλειά πρέπει να ήταν οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή”. Η μητέρας της, αποκάλυψε ότι η Δώρα ανησυχούσε πολύ για την δουλειά της και φοβόταν: “Μου είπε ότι ήθελε να φύγει από τον έλεγχο. “Με έχει κουράσει, με έχει φοβίσει, έχω δύσκολες υποθέσεις δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα. Αν κάνω ένα λάθος θα το πληρώσω εγώ και θα πάω φυλακή”, μου έλεγε”.

—–Την ίδια ώρα φίλοι και συγγενείς έχουν  πλημμυρίσει τη σελίδα της στο facebook με μηνύματα αποχαιρετισμού, ενώ συγκινητική είναι η ανάρτηση της αδελφής της, η οποία γράφει: «Αδελφή μου, αίμα μου… έφυγες νωρίς. Σε περιμένω να γυρίσεις κι ακόμη δεν γύρισε. Ήσουν αδελφή, μάνα και πατέρας μαζί και τώρα μας άφησες μόνους μας. Σε σκότωσαν άδικα κι ήσουν ένας άγγελος. Σε περιμένω να γυρίσεις… ήσουν η ζωή μου όλη».

—–«Ήθελα να τον έχω μπροστά μου, να τον ρωτήσω γιατί το ‘κανε, γιατί μου στέρησε το παιδί μου» λέει σοκαρισμένη η γυναίκα, μεταξύ άλλων. «Θα ήθελα να τον σκοτώσω, αλλά δεν μπορώ».

Ο μόνος που δεν ακούστηκε είναι ο αδερφός της δολοφονημένης Δώρας. Ίσως, γιατί πιθανόν να είναι ο πιο ψύχραιμος.

Και κάτι ακόμα: Η σφαγιασθείσα Δώρα, λένε ότι είχε κάνει ασφάλεια ζωής. Άρα υπήρχε ένα οικονομικό κίνητρο. Τα λεφτά σταύρωσαν τον Χριστό. Όμως, ποιος ήταν τόσο εξοικειωμένος για να κάνει ένα τόσο φοβερό έγκλημα, πάνω από έναν τάφο; Ένας αδίστακτος ληστής και πιθανόν ένας εργάτης τάφων ή ένας… νεκροθάφτης. Λέμε τώρα…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Θάνο συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σου..!
    Είναι πολλοί/ ες που βρίσκουν/ ουμε, παρηγοριά” μιλώντας “σε ένα δικό μας πρόσωπο που έχει φύγει από τη ζωή.
    Θέλουμε να μας “ακούσει” κι όχι να μας κατακρίνει .
    Πάντως εύχομαι να μην είναι πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας που την έστειλε στο τάφο.
    Είμαι σίγουρη ότι θα πάρουμε σύντομα απάντηση για να αναπαυτε επιτέλουςί η ψυχή της .

    Σε ευχαριστούμε για την τελευταία παράγραφο του σχολίου σου.
    Σπάνια γράφονται κάποια όμορφα σχόλια για εμάς τις γυναίκες και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.
    Νίκη 29 χρονών.

  2. Ας θυμηθούμε και την περίπτωση της Μυρτώς, μέρα μεσημέρι, κτήνος τέρας, μπορεί ένα τέτοιο τέρας να πήγε να την βιάσει πίσω απ τους τάφους αντιστάθηκε το κορίτσι και το σκότωσε, δεν έχουμε δει περιπτώσεις ανάλογες με βιασμούς παιδιών στην πισίνα Αυστρία; Δεν θα τον βρουν αν είναι έτσι, γι αυτό τόσο μίσος και οργή και μετά άρπαξε την τσάντα να βγάλει τουλάχιστον κέρδος απ την φάση

    1. ELLHNΑς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ…ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΑ….ΑΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΑΜΕ…ΤΕΣΠΑ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ Κ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Κ ΚΑΛΑ ΧΙΟΣ…ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ…ΣΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ…Κ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ Κ ΑΝ Κ ΑΝ….

  3. πιστεύω κι εγώ ότι η ΕΛ.ΑΣ. θα κάνει την δουλειά Της! και θα τους Βρει! Ολους μας πονάει αυτή η ΣΦΑΓΗ του παιδιού….που πάντα ήταν υπεύθυνο, εργαζόμενο, τιμιο!

  4. Να γίνει άρση απορρήτου στα τηλέφωνα του τέως φίλου αστυνομικού, του φίλου της μάνας (παρακινδυνευμένο να έχεις δύο πανέμορφες κόρες και να τον βάζεις μέσα στο σπίτι αν τον έβαζε), και στα τηλέφωνα όλων των υπολοίπων συμπεριλαμβανομένων και των συναδέλφων της, και θα βρεθεί ο εγκέφαλος

  5. Δεν μιλά κανείς για τον φίλο της μάνας και για τον πρώην φίλο της πανέμορφης κοπέλας, το επαναλαμβάνω αυτό της πανέμορφης κοπέλας της οποίας τις επισκέψεις στο νεκροταφείο γνώριζαν πολύ καλά και οι δύο, φαίνεται έγκλημα πάθους με ηθικό αυτουργό και εκτελεστή, θα εκπλαγούμε από αυτήν την υπόθεση, στα νεκροταφεία βρίσκει κανείς γαλήνη ιδιαίτερα αν δεν έχει παρέες όπως είπε η ίδια σε κοινό φίλο που είχε με το πεθαμένο παλικάρι, και κάποιες φορές όταν σε παρενοχλεί κάποιος και δεν έχεις που να το πεις γιατί είσαι ευαίσθητος και φοβάσαι και ζητάς νοερά συμπαράσταση από τον καλό σου φίλο που είναι στο χώμα… Τα άλλοθι φυσικά δεν σημαίνουν τίποτα όταν γυρίσει το μυαλό ανάποδα και κάποιος άλλος κάνει την δουλειά ο οποίος έχει μελετήσει πολύ καλά πώς θα μπει και πώς θα χτυπήσει και πώς θα το σκάσει, όπως και να έχει, αυτό είναι μια άποψη, ελπίζουμε όλοι η Ελληνική Αστυνομία να κάνει πολύ καλά την δουλειά της και πιστεύουμε πως θα το κάνει ίσως στα μηνύματα της κοπέλας να βρίσκεται και η απάντηση, τελικά σε αυτήν την ζωή το να είσαι όμορφος και άξιος έχει τίμημα, έλκεις το κακό, τον φθόνο, τον τρελό, τον ανώμαλο ψυχάκια.. Ο Θεός πραγματικά να την αναπαύσει σε τόπο γαλήνης ένθα απέδρα πάσα λύπη και στεναγμός, έχουμε πονέσει πάρα πολύ, είναι τα νιάτα μας, η νεολαία μας, οι αυριανές μάνες Ελληνίδες η ψυχή της Ελλάδας….

Comments are closed.