Βουλώστε το, επιτέλους, απόγονοι των δολοφόνων. Ο Άρης σας, ο μασκαράς με το γαρύφαλλο, ο Ζαχαριάδης, τι ήταν κολεγιόπαιδα σε κόκκινα μπορντέλα, ρε βρωμιάρηδες;

Κοινοποίηση:
perdikas-nekros1

καπελο: “Aι οιμωγαί των τραυματιών διασχίζουν τον αέρα και σπαράσσουν καρδίας.  Ο επιθανάτιος ρόγχος κυριαρχεί παντού”.

Η εφημερίδα μας αλλά και το site μας, εδώ και δυόμιση συνεχή χρόνια(από τον Ιανουάριο του 2015), δίνει έναν ανεξάρτητο πατριωτικό αγώνα(και σε ιδεολογικό πλαίσιο, εκτός από το σκληρό αλλά δίκαιο ρεπορτάζ) όχι για να αποδείξει αλλά για να διαφωτίσει, ειδικά τους νέους ανθρώπους, ποια ήταν τα εγκλήματα των κομμουνιστών, στον ελληνικό χώρο. Ήρθε, επιτέλους, η ώρα της δικαίωσης. Να τους παίξουμε στο “γήπεδο” που από την πρώτη ώρα, επιλέξαμε. Καθημερινά, στη σελίδα 20-21, προβάλλουμε τα αιματηρά ανομήματα, όλων εκείνων που πασχίζουν με γελοίο τρόπο, να μάς αποδείξουν ότι ο κομμουνισμός , είναι μια παρέα αγγέλων. Δεν είναι άγγελοι αυτοί αλλά σατανάδες. Που κολυμπάνε στο αίμα αθώων που σκότωσα, σοδόμισαν, βίασαν και κατέσφαξαν. Αν οι σύγχρονοι κυβερνητικοί μπολσεβίκοι και τα άλλα αναρχοαυτόνομα κωθώνια, θαυμάζουν όσα έπραξαν οι πρόγονοι τους, ευκαιρία είναι να αποτολμήσουν να τα ξανακάνουν και οι ίδιοι, για να κλείσει ο κύκλος του αίματος και να τους θάψουμε πάλι στην άμμο και στο χώμα του Γράμμου. Αλλά δεν τολμούν. Γιατί είναι μπούληδες και καλοπερασάκηδες αστοί, που οι μισοί από δαύτους δεν έχουν πάει στρατό και δε γνωρίζουν να κρατήσουν, ούτε το όπλο.

——————–

——-Ακολουθεί, ένα μικρό χαρακτηριστικό απόσπασμα (από το συνολικό που ετοιμάζουμε και θα βγάλουμε στον αέρα σε λίγες μέρες), για τα φρικώδη που διέπραξαν στην Πελοπόννησο, όλοι εκείνοι που θαυμάζουν, οι σημερινοί Κοντονήδες.

—————————-

“…Δεν  τελείωσε   βέβαια  και  η  τραγωδία  του  Μελιγαλά  και  της  άνω  Μεσσηνίας.  Η  καρδιά  κτυπά  δυνατότερα  και  τα  μάτια  ανοίγουν  διάπλατα  όταν  ακούει  κανείς  αυτόπτες  μάρτυρες  να  περιγράφουν  αυτά  που  είδαν  μετά  την  μάχη,  στον  Μελιγαλά  και  στη  γύρω   περιοχή,  μεταξύ  της  15ης και 20ης Σεπτεμβρίου  1944.  Τότε  που  εφαρμόστηκε  το  σχέδιο  που  περιγράφει   το  στέλεχος  του ΚΚΕ  Μεσσηνίας,  Γιάννης  Καραμούζης  σε αυτές  τις  γραμμές  : ‘’…Ο  Μπελογιάννης,  ο   Κουλαμπάς,  ο   Φράγκος  (Ακρίτας) κατατόπισαν  τα  στελέχη  του  κόμματος  και  τους  αντάρτες  ότι  δεν  έπρεπε  να  μείνει  τίποτε  όρθιο  στον   Μελιγαλά   και   τίποτε  ζωντανό.  Οι  πολιτικές  οργανώσεις  είχαν  κατατοπισθεί  και  είχαν  κινητοποιηθεί  για  να  πάρουν  μέρος  στην  εκκαθάριση,  ως  γνώσται  προσώπων  και  πραγμάτων  της  περιφερείας  των.  Ο  Βελουχιώτης  ειδοποιούσε  με  τον  ασύρματο  ότι  προκειμένου  περί  ταγματασφαλιτών  δεν  πρέπει  να  γίνεται  λόγος  περί  αιχμαλώτων’’.

Έτσι  όπως  γράψαμε  πιο  πάνω  στις  13: 30,  ο  ΕΛΑΣ  εισέρχεται  στον  Μελιγαλά  και  σκορπίζει  τον  θάνατο,  τον  όλεθρο,  και  το  αίμα.

Επικεφαλείς  είναι :

—ο  Κωνσταντίνος  Κανελλόπουλος,

–ο  καπετάν  Λιάς,

–ο  Ηλίας  Δεδούσης,

—ο   ‘’Ωρίων’’( Γιάννης  Μιχαλόπουλος),

—ο  Τάσος  Κουλαμπάς

—ο  Γιώργος   Αρετάκης (  ‘’Σφακιανός  ‘’και  άλλοι).

Αρχηγός όλων αυτών ο Άρης Βελουχιώτης.  Το  θέαμα  είναι αποτρόπαιο.

Το μεσημέρι στις 16 Σεπτεμβρίου 1944, φθάνει στο Μπεζεστένι, ο Άρης Βελουχιώτης συνοδευόμενος  από τον Αχιλλέα Μπλάνα,  Γενικό  Γραμματέα  του  Πελοποννησιακού  γραφείου  του  ΚΚΕ, τον Νίκο Μπελογιάννη,  ειδικό  απεσταλμένο  του  Γιώργη  Σιάντου,  δηλαδή  του  Γενικού  Γραμματέα  του  ΚΚΕ, τον  Τάσσο Κουλαμπά,  στέλεχος  του  ΚΚΕ  στην  Μεσσηνία και άλλους. Οι  κομμουνιστές,  μόλις  εισήλθαν  στον  Μελιγαλά,  εφαρμόζουν  το  σχέδιο  τους.  Δεν ενεργούν εν βρασμώ  ψυχικής οργής  και  θυμού.  Δεν εκδικούνται,  αλλά  δολοφονούν εν ψυχρώ τους Έλληνες ολοκλήρου της Μεσσηνίας. Επιθυμούν να εξοντώσουν κάθε Έλληνα.  Στο νοσοκομείο φονεύουν τους 41τραυματίες,  οι οποίοι νοσηλεύονταν σε αυτό”.

Απόσπασμα από το αφιέρωμα που ετοιμάζουμε και θα προβληθεί τις επόμενες μέρες. Άρα, βουλώστε το, απόγονοι των δολοφόνων. Γιατί θα σας το βουλώσουμε εμείς. Με την ιστορία σας που στάζει αίμα.

Σ.Σ.Χ

φωτογραφία: Ο αρχικατσαπλιάς της Πελοποννήσου, Περδίκας, καρφωμένος σε παλιά πόρτα, νεκρός.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΠΟΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ

    1. Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΑΠΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΕΠΟΧΗ !!!!!! ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ !!!!!!!!!!!!! ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ 3.5% ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΑΣΥΣΤΩΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΚ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΧΩΘΗΤΕ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΕΕ ΠΟΝΤΙΚΟΙ !!!!!!!! ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Τα φασιστο κρυφο κομμουνια της Ευρωπης ξεβρακωθηκαν με το συνεδριο που παραστηκαν
    τελικα ολες οι χωρες που υπεφεραν απο το κομμουνισμο οι υπολοιπες χωρες υποστηριξαν
    Μαο Τσε Τουκ και Σταλιν Τσαουσεκου κτλ…τους αρεσει ο κομμουνισμος γιατι ειναι ο Χιτλερ
    που ακομα χρησιμοποιουν για να διαλυουν εθνη και να μοιραζουν φτωχια …
    Ο φιλελευθερισμος που εκανε πολλες χωρες δυνατες και μας πηδανε τωρα εχει γινει
    ερμαιο στα χερια της κρυφομασωνοκουμμονιστικης φατριας της Γερμανιας και του 4ου
    Ραιχ ειναι κομμουνιστες Σοβιετ φασιστες ολοι οσοι δε πηγαν στο συνεδριο αρνηση
    των εγκληματων του κομμουνισμο ισουτε με αρνηση του ολοκαυτωματος των Ποντιων και των Αρμενιων
    Οσοι χωρες δε πηγαν στο συνεδριο ειναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ κρυφο ΜΑΟ τιστες και υποστηριζουν
    την καταστροφη που κανει ο κομμουνισμος οπου παει ..
    Βγαλε εφημεριδα ρε χιο
    Τιτλο
    ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΤΩΝ ΤΑΔΕ(ΕΔΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ)
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
    Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

  3. Koumounia alites oti kai na lete eiste pseytes kai prostixoi . Den akousa pote fasista h akrodexio na skotose paidaki mou.opana… Ayta pou kanate einai xrostoumena alhtes. An xanaginei emfilios tha afanistite. Teliosate katharmata kai anthelinika skoupidia. Tha pate ston diaolo ekei pou anikete keratades.
    H ELLADA PANTA THA ANHKEI STOUS ELLHNES. EISTE PANTA PARISAKTOI KAI XENOI EDO. NA TO THIMASTE SKOUPIDIA.

  4. …τσιμπούκια στον Πούτιν που μόλις θωράκισε τους τούρκους και τώρα “χάνουμε το Αιγαίο”; Α ρε γενίτσαροι Κολοκοτρώνη που θέλει ο κώλος σας: “Φωτιά και τσεκούρι”

  5. Αλλά τουλάχιστον ξεκώλιασαν τους φασίστες και 2 γενιές ακόμα δεν έχουν συνέλθει. Αυτό τους το αναγνωρίζουμε. Κατά τα άλλα στο διάολο κι αυτοί, η δουλειά έγινε και τα πουτανάκια τα εγγόνια των δοσίλογων είναι παιδιά της φάπας.

    1. Χερι χερι ηταν με τους ναζι οι σταλινοφασιστες κομουνιστες μπετοβλακα..Ψαξε λιγο γιδι,και μην τρως αμασητο οτι σου λενε τα γκεμπελικα σταλινοφασιστοειδη του βρωμοσυναφιου σου…Κατσαπλια…

    1. H ΑΠΛΥΤΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚ ΚΟΚΟΚΟ ΚΟΤΑ…..

  6. Η κατάντια του Έλληνα!
    Να ταυτιστεί ο Έλληνας με το δημιούργημα των Εβραίων, τον κομμουνισμό.
    Και μετά ο Έλληνας να ταυτίζει τον κομμουνισμό με την εργατειά, αν είναι δυνατόν!!!!!!!

  7. Ότι διεταξε και ο Κολοκοτρώνης εκαναν.
    Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημένους.

    1. Έχεις ακούσει τίποτα για την Η.Παλαβού; Ήταν 8 ετών και την έσφαξαν στο Μελιγαλά με κονσερβοκούτι οι Μπολσεβίκοι. Ντροπή σου. Είσαι Έλληνας εσύ;

  8. ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..ΕΞΩ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.