Υπερασπιστής του “μπούλη”, ο Ντάσκας! Kάποτε γνώριζα έναν έντιμο δημοσιογράφο που τον έλεγαν, Γιάννη…

Κοινοποίηση:
ntaskas1

“…Κατά τη συζήτηση της αγωγής ως μάρτυρας από την πλευρά του υπουργού, κατέθεσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας.

Στην κατάθεσή του ο μάρτυρας υποστήριξε ότι τα γεγονότα που αφορούν στο πρόσωπο του υπουργού Άμυνας είναι ψευδή, ενώ έκανε λόγο για “συκοφαντικές και εξοντωτικές” αναφορές”.

Αυτό είναι το απόσπασμα που αναπαρήχθη από όλο το διαδίκτυο για την υπερασπιστική διάθεση, προσφορά και παρουσία του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα, στο πλευρό του Καμμένου ή άλλιώς “μπούλη”(κατά Τσίπρα) ή αλλιώς ψεκασμένου, κατά Ποταμίσιων ανυπόληπτων, σε πρόσφατη αγωγή του Καμμένου που ζητούσε 1 εκ ευρώ(μόνον), με την αγωγή του να στρέφεται και κατά του Σταύρου Θεοδωράκη ως ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας και κατά του Ανδρέα Πετρουλάκη. Αρχικά αξίωνε να του επιδικαστεί αποζημίωση ύψους 2 εκατ. ευρώ, ωστόσο κατά την έναρξη της συζήτησης σήμερα οι συνήγοροί του μεθωσαν το ποσό αυτό στις 100 χιλιάδες ευρώ.

Πράγματι, ουδέποτε πίστευα ότι ένας έντιμος υπηρέτης του Τύπου και των ΜΜΕ, όπως ο Γιάννης Ντάσκας, τον οποίο έχω γνωρίσει σε δύσκολες εποχές και τον ξέρω πάνω από 15 χρόνια(επί εποχής Άλτερ και βάλε), θα πήγαινε υπερασπιστής ενός υπουργού της κυβέρνησης , ο οποίος:

1)Υποχρεώνει με μηνύσεις την αστυνομία να κάνει πογκρόμ συλλήψεων στήνοντας καρτέρια έξω απο σπίτια ρεπόρτερ και δημοσιογράφων.

2)Εξαιτίας των ενεργειών του κυβερνήτη, εισαγγελείς, μπουκάρουν με εντάλματα σύλληψης σε σπίτια με μικρά παιδιά(είναι τα γνωστά ανήλικα για τα οποία μιλάει ο υπερόπτης, υπερφίαλος υπουργός Εθνικής Άμυνας)

3)Κατασκευάζει( ο υπουργός) ψευδείς κατηγορίες για υποτιθέμενους εκβιαστές του χλιάρικου, βάζοντας ψευδομάρτυρες τον αστυνομικό του, το δημοσιογράφο Μπούρα και έναν ακόμα ιπποκόμο του.

Κάποτε γνώριζα έναν δημοσιογράφο Ντάσκα, τέρας εντιμότητας και ντομπροσύνης που(ανεξαρτήτως της αγωγής που δε θέλουμε καν να σχολιάσουμε), ήταν απέναντι σε κάθε είδους εξουσίας.

Τώρα διάβασα ότι ο έντιμος Γιάννης, πήγε ως μάρτυρας υπερ της εξουσίας. Υπερ του φασιστικού και πολιτικά ανέντιμου καθεστώτος. Υπερ μιας κόκκινης δικτατορίας ακραίων τυχοδιωκτών που κορόιδεψαν το Λαό και συνεχίζουν να τον κοροιδεύουν, αποτελώντας σκληρή φατρία νεποτισμού, θρασύτητας, πολιτικής χυδαιότητας και αντιδημοκρατισμού.

Και ο Γιάννης Ντάσκας(ο έντιμος που γνώριζα), ορκίζεται ως υπερασπιστής τους και συναγελάζεται με το βρώμικο καθεστώς. Ο Γιάννης ο Ντάσκας που η ίδια και χειρότερη μορφή εξουσίας, πήγε κάποτε με αγωγές να του πάρει σπίτια και αυτοκίνητα και να τον κλείσει φυλακή. Να τον ταπεινώσει και να τον εξαφανίσει. Και τώρα “συνεργάζεται” καθεστωτικά. Με τους πολιτικά άθλιους, χυδαίους, με τους ψευδομάρτυρες, με τους ωτακουστές.

Κρίμα. Απογοητεύτηκα. Φαίνεται ότι τα χρόνια, λύγισαν και τον Γιάννη. Κάθε μέρα και μια απογοήτευση.

Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. γλεφη λαθοσ ατομο χαχα βρε ο μπουλησ με την παρεα του εξαφανηστηκε βρε βρε ξηπνα βρε ασε τα φραγκα βρε μην γηνεσε εφιαλτησ σαν τουσ μνημονιακουσ ανθεληνεσ λιγη τιμιοτητα δεν βλαπτη βρε ασπρησανε τα μαλια σου και μιαλο δεν εβαλεσ βρε ουαο ουαο

  2. πουτάνα φτώχεια δεν πολεμιέσαι με τίποτα….

  3. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ.. ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ….ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ…..????
    Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ , ΠΑΝΤΩΣ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ……..ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ..!!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ”ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ”……

  4. ΝΤΑΣΚΑ , ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ . ΣΕ ΕΣΕΙΡΕ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΣΑΝ ΠΙΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΗΞΕΙΣ .ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ .

Comments are closed.