ΤΩΡΑ! Παρέμβαση βόμβα από ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

Κοινοποίηση:
KAMENOS

Ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει εάν θα υπάρχει το “Ίλιντεν” ή το “Άνω” στην ονομασία των Σκοπίων. Εφόσον υπάρχει ο όρος Μακεδονία, όπως είπε ο υπουργός Άμυνας, η λύση δεν είναι αποδεκτή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 ο Πάνος Καμμένος εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει λύση στο ζήτημα με τα Σκόπια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οι Σκοπιανοί ζουν με τον μύθο της Μακεδονίας όμως “εγώ δεν ψηφίζω ποτέ μια λύση με το όνομα Μακεδονία. Οι ΑΝΕΛ το έχουμε στην ιδρυτική διακήρυξη”.
Όπως εκτίμησε ο κ. Καμμένος και στα Σκόπια πολύ δύσκολα θα υπάρξει πλειοψηφία 2/3 για την αλλαγή ονομασίας, ενώ περιγράφοντας την έως σήμερα πορεία της διαπραγμάτευσης είπε ενώ η ελληνική πλευρά έκανε κάποια βήματα δεν βλέπει να κάνουν και οι Σκοπιανοί το ίδιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ας ρίξει την κυβέρνηση. Αλλά δεν θα το κάνει. Θα αφήσει 2 πολιτικούς λαγούς να ψηφίσουν πχ Παπαχριστόπουλο και αυτός θα το παίξει πως στηρίζει τον όχι ή θα απέχει. Όπως κάνει πάντα και τον έχει πάρει ο κόσμος χαμπάρι. Είναι σε πλήρη συνεννόηση με τον Τσίπρα. Θα φάει μαύρο στις εκλογές.

  2. Ναι καμενο τσουλι …απο προς παρθενα και πισω παιρνουν τα τραινα !
    Ρε γαμημενο ελληνοφωνο τσουλι , γεμισατε την Πατριδα με καθε λογης μουσουλμανικο διποδο και νομιζεις οτι θα την βγαλεις καθαρη ;
    Μαζι με το αεργο ανθελληνικο και αμορφωτο σκουπιδι που παριστανει το βλητο τον προρδυπουργο βαλατε την ταφοπετρα στον ταφο που ανοιξαν οι προηγουμενοι δωσιλογοι και θα λογοδοτησετε καθηκια , διοτι το Εθνος των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν θα χαθει .
    Εστω και ενας Ελληνοψυχος να μεινει , εσεις ΟΛΟΙ οι κυνο-βουλευτικοι θα τρεμετε και τον ισκιο σας …

    1. Αναλώσιμο είδος εισαι για τους usa ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ ΘΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΟΙ *****ΕΛΛΑΔΑ= ΤΟΥΡΚΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΚΗΝΑΝΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ 400 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΌς ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΥΚΟΥΡΓΕ

      1. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΕΡΧΕΤΑΙ …

Comments are closed.