Το ανέκδοτο που κυκλοφορεί για τον χ@σμένο ληστή της ντουλάπας και η μπούκα στις ντουλάπες του σπιτιού μας. Ου να μου χαθείτε, κοπρίτες…

Κοινοποίηση:
PAPAZAFEIRIS

Ακούσαμε σε ένα ραδιόφωνο γερμανοτσολιάδικης νοοτροπίας και ειδησεογραφικής λογικής(δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε, ποιο) ένα ανέκδοτο που δήθεν κυκλοφορεί για τους αστυνομικούς και τον γεωργιανό ληστή, στο Παλαιό Φάληρο: Γιατί δεν τον συνέλαβαν; Γιατί χτύπησαν την ντουλάπα και άκουσαν από μέσα, μια φωνή: “Άλλος, ελάτε αργότερα”.

Το ανέκδοτο το λένε, με εμφανή λόγο να κατασυκοφαντήσουν την έρμη την ΕΛ.ΑΣ που υπολειτουργεί λόγω πολιτικών παρεμβάσεων, περικοπών, κόπωσης και δυσλειτουργίας των κεντρικών υπηρεσιών (περιλαμβανόμενης και της Γενικής Ασφάλειας στην οποία έχουν τοποθετηθεί ανίκανοι και μη μάχιμοι αξιωματικοί) με μοναδικά κριτήρια κομματικά κίνητρα.

Θα τους θυμήσουμε κάτι (στους οσφυοκάμπτες αξιωματικούς της Ασφάλειας και στην κυρία εισαγγελέα): Όταν παρτάλια ψάχνατε τις ντουλάπες του σπιτιού μας, για μια απλή συκοφαντική δυσφήμιση, κάνατε άνω κάτω ακόμα και αυτές των παιδιών μας. Τους αρχιλήσταρχους όμως τους αφήσαυε ακόμα να κυκλοφορούν ελέυθεροι. Ανίκανοι κομματικοί ποντικοί.

Έχει κι ο καιρός γυρίσματα. Θα σας βγάλουμε έναν-έναν στον τάκο.

Ο πρώτος υπεύθυνος.

Χρήστος Παπαζαφείρης. Διοικητής της Ασφάλειας Αττικής: Αντί να παραιτηθεί, λέει ότι δεν φταίει σε τίποτα. Να μπαίνεις όμως στις κρεβατοκάμαρες των παιδιών μας, ήξερες ένστολε κομματικέ αρουραίε.

Α, να μου χαθείτε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο δηλωμένος ομοφυλόφιλος αξιωματικός κάνει διαλέξεις για το ρατσισμό

  2. οταν ψαχνανε να βρουν τα οπλοστασια της χρυσης αυγης σκαβανε πατωματα και ξηλωναν τοιχους στα σπιτια των βουλευτων και των υποστιρικτων ….εχουν αφησει τον κοσμο στη τυχη του και κυκλοφορουν εξω με οπλα οι ουρακοταγκοι γεωργιανοι και καθε κατακαθι του πλανητη στο λεκανοπαιδιο ληστευοντας και σκοτωνοντας…και εχεις τον τοσκα να κανει τον τροχονονομο στους αναρχοαπλυτους που καινε λεοφωρεια,να σπανε και να καινε και τους φυλακισμενους για ληστειες και βιασμους τους βγαζουν εξω…ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ…ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ..ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΣΑΚΙΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ……….

  3. Ο/Η Ωραίο ατσαλάκωτο κουστουμάκι ο σύντροφος κομισάριος λέει:

    η χ.α. φταίει για όλα αφού….

  4. όσοι θέλουν να κανουν δουλειά είναι στοχοποιημένοι και με τα χέρια δεμένα …όλοι οι άχρηστοι κάνουν κουμάντο στα τμήματα και γελάνε με το να δημιουργουν προβλήματα σε νομοταγείς πολίτες,κάνουν κουτσομπολιό,θίγουν αξιοπρέπειες,κυλιδώνουν υπολείψεις….ουτε λόγος για προστασία….πρέπει να καθαρίσει επιτέλους αυτή η λάσπη…όσο για τους επικεφαλείς σπάνια γνωρίζουν το τι πραγματικά γίνεται μέσα στο ίδιο τους το τμήμα….στη Καβάλα πιάσανε ένα μπατσόνι που έψελνε στη μητρόπολη της Καβάλας… για μαστροπία…..τα στόματα έκλεισαν και κανείς δεν ξέρει τι έγινε το “καλό και θρησκευόμενο παιδί”……κάποιος να ξεκαθαρίσει το τοπίο επιτέλους

Comments are closed.