Τελικά, κύριε πρωθυπουργέ, είσαι πολύ μεγάλο κωλόπαιδο. Βγήκες από την τρύπα σου, αρουραίε; Και στο λέω ΕΓΩ με το όνομα μου, πολιτικέ αλήτη

Κοινοποίηση:
xios-tsipras

“…Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας,πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, που επλήγησαν από την πυρκαγιά. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τους πυροσβέστες στο πεδίο των επιχειρήσεων. Θα ακολουθήσει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή Υπουργών”.

Αυτή την “είδηση” μετέδωσαν πουρνό-πουρνό καθ υπόδειξη του Μαξίμου, τα αργόσχολα τσογλανάκια της ΕΡΤ, της χειρότερης κρατικής τηλεόρασης της μεταπολίτευσης. Τον έβγαλαν τσάρκα από αέρος, τον “χαπακωμένο Νέρωνα”, για να θαυμάσει τις αμαρτίες του. Καιγόταν η Ελλάδα τέσσερεις-πέντε μέρες(και ακόμα καίγεται) και το πολιτικό τσόλι κρυβόταν. Όλοι οι πολιτικοί αλήτες, φοβούνται τη φωτιά. Ακόμα και να τη μυρίσουν. Είναι η αδρεναλίνη που σε κάποιους που αντιμετωπίζουν φοβικά και διάφορα άλλα ψυχικά σύνδρομα(μεταξύ αυτών και την αρρώστεια, την ανίατη ψυχική ανωμαλία του ψέμματος), κυλάει ανάποδα στο αίμα τους. Αντί ο στρατηγός της χώρας να βρίσκεται στο κέντρο επιχειρήσεων από την πρώτη ώρα, είχε εξαφανιστεί. Και μαζί με αυτόν, μαύριζαν στα νησιά και τα άλλα κωλόπαιδα της αυλής που έχει γύρω του: Ο Κουρουμπλής, η Δούρου, ο εφοπλιστής υπουργός Εσωτερικών, ο Τόσκας και όλοι οι άλλοι σκατένιοι και αποδέλοιποι.

Και όταν σιγουρεύτηκε ότι θα πετάξει πάνω από τα καμμένα και δε θα καεί, μίσθωσε ελικόπτερο για να κάνει την πλάκα του, να κάνει παράτα, να εντυπωσιάσει τα πλήθη. Αντί να πάει οδικώς στα μέρη της φωτιάς. Αλλά για να πάει εκεί οδικώς, θα χρειαζόταν ένα λόχο χωροφυλάκων για να τον φυλάξει από τη μανία του κόσμου που κάηκε. Και βέβαια, τώρα συγκαλεί το υπουργικό. Για να ξεκινήσουν οι καραμανλικές θεωρίες συνωμοσίας που τις έχει μάθει καλά από το άλλο κωλόπαιδο της Ραφήνας.

Ένα μόνον θα σου πούμε: Είσαι πολύ μεγάλο κωλόπαιδο, κύριε πρωθυπουργέ. Εαν ζούσε η Μαλβίνα, πιθανόν θα είχες “πεθάνει” εσύ, από αυτά που θα άκουγες. Εμείς μόνον ένα θα σου πούμε και θα στο πούμε με το όνομα μας: Είσαι σκουπίδι. Και κρίμα ειδικά για τους νέους ανθρώπους που σε εμπιστεύτηκαν και τους εξευτέλισες την αξιοπρέπεια. Είσαι 43, είμαι 51. Και δε θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια να ακούω τις βλακώδεις μαλακίες του χειρότερου πρωθυπουργού της Ελλάδος.

Αυτή τη γλώσσα χρησιμοποιεί ο κόσμος, αυτή κι εγώ.

Αλήτη, ε, αλήτη…

Υ.Γ: Και να φωνάξεις και την Υπηρεσία Προστασίας του Πολιτεύματος, να μας κλείσει φυλακή, ανόητε μπολσεβίκο του Μαδούρο. Ανόητε πίθηκε της Ν\Βενεζουαλικής Δικτατορίας. Ανεπρόκοπο παιδάκι του Πολυτεχνείου. Φτου…

 

Σ.Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

47 Σχόλια

  1. εγω δεν τον λεω απλως κολοπαιδο αλλα πουστοκολοπαιδο. Απο την αλλη περιμεναμε εμεις οι βλακες ως νεος ανθρωπος που ειναι να ειχε καποιο επιπεδο iq αλλα φενεται οτι ο εγκεφαλος του δεν εχει ουτε τα στειχειωδης για πολιτικος.

  2. Δεν μπορείς να αποκαλείς κωλόπαιδο έναν <> που εκτελεί στο ακέραιο τις εντολές που παίρνει από τα κέντρα στα οποία έχει προσχωρήσει πολύ καιρό ( απ΄ ότι φαίνεται ) πριν γίνει … ότι τέλος πάντων <> τούτος ο λάος …… ας προσέχαμε όσοι τον ψήφισαν αλλα και όσοι δεν τον ψήφισαν . Ελπίδα υπάρχει ; ; ; Μάλλον όχι … ο λαός τούτος δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να αποδεικνύει αυτό που είπε ο Αινσταιν περί σύμπαντος και βλακείας … ελπίζω να έχω άδικο .

  3. οντωσ ενα κολοπαιδο κοπροσκυλο του κερατα ειναι και αυτοσ.δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του ο κοπριτησ γιανα δει πωσ βγαινει το ψωμι του κοσμου και ξεπουλαει την ελλαδα γιατι αυτοσ ελυσε το προβλημα τησ ζωησ του. βρωμιαρη.προδωτη. βρομοπουστα.

  4. Στέφανε φτιάξε πατριωτικό Κόμμα το έχουμε ανάγκη εμείς που δεν ψηφίζουμε κανέναν από δαύτους. Μόνο έτσι μπορείς να τους πολεμήσεις και με τη βοήθεια του κόσμου. Ξέρω δεν είναι εύκολο αλλά επειδή είσαι πατριώτης είναι επιτακτική ανάγκη.

    1. καλα ρε ολα ετοιμα τα θες? η εστω ψαξε λιγο…αφου υπογραφει με αρχικα ποιο το εγραψε και λεει κιολας ποιοσ..

      Σ.Σ.Σ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΙ ΧΙΟΣ…

      ΕΣΤΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,,

  5. κολοπαιδο αυτος ρε γερομπισμπικι. χουφτωστην να σου περασε

  6. Τσαντίρι έκαναν σήμερα οι λαθρομετανάστες την πλατεία Συντάγματος!!! Όσοι πέρασαν είδαν αυτό το χάλι με δαύτους να χορεύουν τους χορούς τους απέναντι από τη Βουλή με τη “μουσική” τους να ακούγεται τέντα!! Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τέτοια γυφτιά ούτε στο Μοναστηράκι!!

  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ !!! Κ ΛΕΤΕ !!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ”ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ….ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΥΝ ΠΡΟΘ/ΡΓΟ ? ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΙ”ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ !!! ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Π ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Κ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ??? ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙ ΟΝΟΜΑ ΓΝΩΣΤΟ Κ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ??? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ Μ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΚΙ”ΕΓΩ… ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝΕ !!! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ…

  8. ….ΜΜ….ΜΜ…………Α……..Κ…..Κ….ΕΕΕΕΕ……Λ…….ΕΕΕΕΕ…ΙΙΙ……ΟΟΟ………….οοοοο……..οοοοο
    …Μ…ΜΜ…Μ………Α…Α…..Κ..Κ…….Ε …………Λ.Λ……Ε…………ΙΙΙ…Ο……..Ο……..ο………..ο…ο………..ο
    ..Μ…..Μ……Μ……ΑΑΑΑΑ….Κ.Κ…….ΕΕΕΕΕ…Λ….Λ….ΕΕΕΕΕ…ΙΙΙ…Ο………Ο……ο……………ο……………ο
    .Μ……Μ…….Μ….Α………Α…Κ…Κ…..Ε ……….Λ……Λ…Ε…………ΙΙΙ….Ο……Ο……….ο………..ο…ο……….ο
    Μ………………Μ.Α…………Α.Κ……Κ..ΕΕΕΕΕ.Λ……..Λ..ΕΕΕΕΕ…ΙΙΙ……ΟΟΟ………….οοοοο……..οοοοο

  9. E, νταξει με 14 αυτοκινητα συνοδεια, ητοι 50 ατομα προσωπικη ασφαλεια προφανεστατα ο τυπος ανησυχει και φοβαται πολυ.Κατι θα ξερουν στην ομάδα του.
    Με ενα μπαμ, ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και θα ζητάει αίμα.

  10. αστο το παιδι Στεφανε..ειναι αριστερο,δεν το βλεπεις?? αν επαιρνε φωτια κανα γκεη κλαμπ θα την εσβηνε σε 5 λεπτα..

  11. Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε που βρίσκεται ο διακοπούχος.Μήπως είναι σε σκάφος εφοπλιστή?Ρε Στέφανε ψάξτο και πες μας,αμάν πιά με τον εξαφανισμένο.Ένας δημοσιογράφος δεν υπάρχει ή φοβούνται να γράψουν που είναι.Κανένας δεν μιλάει…………

  12. τσιπρας σαλιωνει αυτοκόλλητο φάκελο για να ψηφίσει, Λέσβος- Μυτιλήνη διαφορετικά νησιά και πήρε πτυχίο. Ναι τά πτυχία που δίνουν στά κοματοσκυλα και σε κάθε πειθήνιο δουκικό όργανο τών Ανθελληνων προδοτών…

  13. Σταφανε μην κάνεις καμιά εκπομπή ξανά μέχρι να έρθει η μέρα που ο Έλληνας θα πάψει να στηρίζει τα κόμματα δεν γίνεται να έχουμε όλοι το ίδιο προβλήμα και να είμαστε σε διαφορετικά κομμάτ(ι)α… Ας τους να καταλάβουν ότι τα χρόνια περνάνε και χανόμαστε και διχαζομαστε από κόμματα μην τους ξεθυμαινεις έκανες τόσες εκπομπές είπες για πατριωτική κίνηση και ένωση των πατριωτών πολιτικών και σε γράψανε στα παπ@ρι@ τους όλοι!!!
    Την καρέκλα την θεσουλα δεν την αφήνουν με τίποτα είναι πουλημένα τομάρια όλοι!!!

  14. Στέφανε μαζί σου αλλά του έχουν αφήσει το μεγαλύτερο χώρο οι λεγόμενοι πατριωτες παίζουν πασουλες μαζι…Βλέπεις να τον ρίχνει κάνεις αυτό το κωλοπαιδο!!!
    Μην είμαστε τυφλοι!!!
    Να τα λέμε όλα όλοι καλά μισθώνονται!!!

    1. ποίος να τον ρίξει ο καμένος που μαζί τα τρώνε ή ο κούλης που μαζί ψηφίσαν το μνημόνιο;

  15. ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΝΑΡΚΟΥΤΙΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΤΕΣ ΖΑΓΑΡΡΡΡΡΓΙΑ

  16. Στέφανε είσαι λεβέντης Λάκωνας.
    Βρίσε τό ρετάλι.Ρίχτον στόν Καιάδα μαζί μέ τήν κουρούνα του.
    Ο τσιπράκος είναι λακές τής μέρκελ,τού βρωμοεβραίου σόρος
    καί τού γκέρολντ κνάους.(Gerold Knaus) τσιράκι τού σόρος στήν
    ευρώπη.
    Γιάννης

  17. χιο μη τρελενεσαι .με δυο ταλληρα παραπανω μισθο αργοτερουλια ολα θα εχουν ξεχαστει .το ποπολο δεν εχει μνημη

  18. ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΕΛ ΡΕ ΖΩΑ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ

  19. Θέλω να μάθω που ήταν 4 μέρες,τόσο δύσκολο είναι να μας πληροφορήσει κάποιος;

  20. ΕΙΜΑΙ 50 ΧΡΟΝΩΝ.ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΙQ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΜΑΤΑΔΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.ΓΕΝΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΩΧΕΤΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΩΣ ΣΑΝ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ.

    ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

    1. Εσύ θεωρείς ότι έχεις υψηλό IQ, νοσταλγέ της χούντας? Ακόμα υπάρχετε, δεν έχετε εξαφανιστεί?

      1. Εσύ θεωρείς ότι έχεις υψηλό IQ, νοσταλγέ της σοβιετίας? Ακόμα υπάρχετε, δεν έχετε εξαφανιστεί?

  21. ΕΙΜΑΙ 50 ΧΡΟΝΩΝ.ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΙQ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΜΑΤΑΔΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.ΓΕΝΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΩΧΕΤΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΩΣ ΣΑΝ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ.

    ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

  22. καθεσαι και χολωσχας να σωσεις την πατριδα;
    για ποιους;
    εχω ερθει φιλοξενουμενος 8 μερες στους θειους και εχω παθει νευρικη λολα!
    πηγαινε σε οποια παραλια θες, απο τις 7 το πρωι ειναι γεματες απο γερους και γριες!
    εχει εδω 2 πουσταραδες κωλογερους κοντα στα 70, καθε μερα εχουν τσακισει των γειτονων τα φρουτα απο τα δεντρα! ο ενας ειχε τη σακουλα γεματη κλεμμενα συκα και πηγε και στου διπλανου να κοψει και αλλα! Ε ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!

  23. ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΑΠΠΑΣ {ΜΠΑΜΠΑΣ -ΥΙΟΣ}-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ-ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΟΥΤΣΗΣ ΠΟΛΑΚΗΣ-ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ-ΚΟΥΙΚ-ΣΠΙΡΤΖΗΣ-ΚΑΙ 5-6 ΒΛΑΧΟΓΚΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΚΟΓΕΝΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΜΕ..?? ΦΕΡΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ Η ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ..ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ..!!ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΝ ΘΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ!!! ΚΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ..ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..!!

  24. Ν’ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΟ!!
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, 9 ΧΛΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ! ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΠΝΟ!
    ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!
    ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!

  25. στηνει κωλο στον τραμπ και φιλαει το χερι του μαδουρο

  26. αστον βρε στεφανε, βαζει αντηλιακο τωρα και παει να σβησει φωτιτσες

  27. Ολα σωστα Χιε , ομως ας μην ξεχναμε οτι το ελληνοφωνο τσοκλανι ειναι πορδυπουργος του 18% των γαμημενων γραικυλων που τον ψηφισαν .
    Για εμας τους Ελληνοψυχους δεν ειναι παρα ακομη ενα πιονι των αποικιοκρατων .
    Και ας μην ξεχναμε ακομη οτι οι εντολες που εχει το καθηκι ειναι να αποτεφρωσει την Πατριδα μας .
    Ποιος δεν θυμαται την επισκεψη στον παπα . Εκει του εβαλαν το κωλοδακτυλο για να του δειξουν ποιος ειναι ο αρχοντας αφεντικο τους .
    Οσο για τους νεους που μαθες κοροιδεψε… ΣΤΑΧΤΗ νεοραγιαδες . Και αυτο εεπιδη οι αεργοι και αθεοι ελληνοφωνοι κατσαπλιαδες τοσα χρονια ελεγαν τι ειναι και τι πρεσβευουν .
    Ειπαμε οτι η Πατριδα αποτεφρωνεται με σχεδιο απο ολα τα συμμοριτοκομματα για να φτειαξουν σπιτια στα λαθροπιθηκια , για ανεμογεννητριες και για να περασουν οι αγωγοι των αφεντικων του κ(Υ)νοβουλιου .
    ΥΓ . Κανε εκπομπη να σου τα πουμε και ζωντανα .

  28. Ολα σωστα Χιε , ομως ας μην ξεχναμε οτι το ελληνοφωνο τσοκλανι ειναι πορδυπουργος του 18% των γαμημενων γραικυλων που τον ψηφισαν .
    Για εμας τους Ελληνοψυχους δεν ειναι παρα ακομη ενα πιονι των αποικιοκρατων .
    Και ας μην ξεχναμε ακομη οτι οι εντολες που εχει το καθηκι ειναι να αποτεφρωσει την Πατριδα μας .
    Ποιος δεν θυμαται

  29. Στεφανε,συμφωνω σε οσα λες για τον ψευτη.
    Εχουμε να σε δουμε απο τις 26-5-2017.
    ΚΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΗΗΗΗΗ…..

  30. Φτου σου και απο εδω μαλακα ναρκωμενε μασκαρα’!!!!

  31. Δε θα διαφωνω..καπως ετσι ειναι
    Οντως προδωσε την εμπιστοσυνη πολλων νεων
    Θα τα βρει μπροστα του
    ΜΑ ΠΩΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΔΩ ΔΕ ΛΕΣ;;;
    ΣΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ !!!
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΡΟΒΙΟ ΤΕΝΙΣΤΑ ΛΟΥΓΚΡΑ…
    ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΙΑ…

  32. Στέφανε χίλια μπράβο και λίγα του είπες του άφαντου. Να τα βλέπουν τα μαλακισμένα που τον ψήφισαν.

  33. Πεστα για τον κοπροσκυλιτη πουχουμε πρωθυπουργο,αναθεμα την ωρα και την στιγνη που παρα πολλοι ηλιθιοι πηγαν και ψηφισαν τους τζογαδορους του Σφυριζα,

Comments are closed.