ΣΦΑΓΗ! Α.Γκλέτσος κατά Κώστα Μπακογιάννη! «Είσαι τελειωμένος! Έχεις μπλέξει μαζί μου»

Κοινοποίηση:
σσφφ

Ο Απόστολος Γκλέτσος κάνει νέα επίθεση κατά του Κώστα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη που έδωσε  στην Βίβιαν Μπενέκου.«Είναι η προσωποποίηση της πολιτικής ιδιοτέλειας και της πολιτικής αστοχίας»

Εσύ θα έρθεις σε αντιπαράθεση με τον γιο της, τον Κώστα Μπακογιάννη. Πώς κρίνεις το έργο του στην Περιφέρεια;

Όχι απλά δεν έχει κάνει έργο, αλλά έχει βλάψει την Περιφέρεια. Πολλοί σύλλογοι πολιτών τον έχουν στα δικαστήρια. Το μεγάλο θέμα του Ασωπού είναι ήδη στα δικαστήρια από Κίνηση Πολιτών. Έχει κάνει τις μύριες όσες αστοχίες.

Έχεις όμως αντιπαρατεθεί με δυνατό αντίπαλο. Με τζάκι. Δεν φοβάσαι;

Είναι τζάκι, αλλά είναι σβηστό. Ακόμη κι αν του φέρουν ξύλα τα διάφορα συμφέροντα, δεν υπάρχει κανένας που να ξέρει να το ανάψει. Αυτός που ήξερε να το ανάβει, δηλαδή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αποδήμησε εις Κύριον. Εκείνος ήξερε να βρει τα ξύλα και να ανάψει το τζάκι. Ο Μπακογιάννης δεν θα μπορέσει να κάνει ποτέ, πουθενά και τίποτε. Τώρα, αν τον διορίσει αλλού η μαμά του, δεν ξέρω. Είναι τελειωμένος.

Είσαι πολύ σκληρός. Γιατί;

Γιατί είναι η προσωποποίηση της πολιτικής ιδιοτέλειας και της πολιτικής αστοχίας.

Θα δεχτείς ντιμπέιτ μαζί του, όταν έρθει η ώρα;

Το περιμένω και το παρακαλάω. Το προκαλώ. Που να έρθει όμως; Κοτάει; Αλλά εκ των πραγμάτων θα έρθει κάποια στιγμή. Έχει μπλέξει μαζί μου ο Μπακογιάννης. Μέχρι τώρα του τα κανόνιζαν όλα από τα γραφεία. Τώρα θα κάνει μάχη εκ του συστάδην.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Παρ’ τον ένα και βάρα τον άλλον, από την Σκύλα στην Χάρυβδη!!!!

  2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΚΛΕΤΣΟ,ΛΕΤΣΟ,ΧΛΕΤΣΟ,ΧΛΙΜΙΤΣΟΥΡΑ,ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ.

  3. Πότε θα φύγει από το προσκήνιο αυτή η ΑΘΛΙΑ οικογένεια? Μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια, από την μάνα? από τον πατέρα? τα παιδιά τους? τα ανήψια τους? τα εγγόνια τους? Αει γαμηθείτε κωλοφάρα του βενζεβούλη.

Comments are closed.