ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ-ΤΩΡΑ-ΝΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ “ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ” ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ” ΜΕ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ “ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ”;

Κοινοποίηση:
papazafeiris_xristos_ypostratigos

Δυό κουβέντες για όλα όσα γίνονται αυτές τις ώρες, γύρω από την ¨πολιτική δολοφονία” του επί χρόνια συνδικαλιστή της ΝΔ και του δεξιού χώρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΣ εκτός από δικηγόρος, που είχε πελάτες, ήταν και με την διασταλτική ευχέρεια του όρου ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Άρα οι έρευνες της ΕΛΑΣ πρέπει να στραφούν και εκεί. Και στο πολιτικό πεδίο ιδεολογικών αλλά και κομματικών αντιπαραθέσεων αλλά και ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ και τριβών ΚΑΙ ΜΕ πολιτικα προσωπα.

Διαβάζουμε από “συνεργαζόμενους με την Ασφάλεια”, δημοσιογράφους.

«Οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ήταν δύο άγνωστοι, μέχρι τώρα, άνδρες που αναζητούνται. Ο πρώτος ηλικίας 30-40 ετών, ύψους 1,80 περίπου, αδύνατος, μελαχρινός, αξύριστος (δύο ημερών) με κοντά σκούρα μαλλιά ο οποίος πιθανόν φορούσε τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και λεπτό μπουφάν χρώματος λευκού.

Ο δεύτερος ήταν ηλικίας 27 έως 40 ετών, 1,65-170 περίπου, αδύνατος με ανοιχτόχρωμο δέρμα, ξυρισμένος, με κοντά σκούρα μαλλιά, ο οποίος φορούσε παντελόνι και κοντομάνικη μπλούζα χρώματος πιθανόν μπεζ».

Αυτό μνημονεύεται σε έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ , που αποκαλύπτεται σχετικά με την περιγραφή των δύο δραστών της εν ψυχρώ δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου, το βράδυ της Πέμπτης στο γραφείο του, στην οδό Ασκληπιού 154, στα Εξάρχεια.

Η συγκεκριμένη περιγραφή και αναζήτηση από την ΕΛ.ΑΣ βασίζεται στην σχετική μαρτυρία νεαρού συνεργάτη του κ. Ζαφειρόπουλου που είδε τους δύο δράστες να περιμένουν στον προθάλαμο του γραφείου τον άτυχο δικηγόρο.

Οπως προκύπτει από την ανάλυση του εγγράφου αλλά και από περαιτέρω πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ δεν φαίνεται να διαθέτει ακόμη οπτικό υλικό από κάμερες, ενώ φαίνεται να διαθέτει ορισμένα στοιχεία για την ταυτοποίηση και τα κίνητρά τους, από ανάλυση άλλων δεδομένων της ανθρωποκτονίας του δικηγόρου”.

Ρωτάμε λοιπόν τον υποστράτηγο που μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να υπακούει πειθήνια σε ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ (αν και δεξιών πεποιθήσεων ο ίδιος, αλλά τι να κάνουν οι πεποιθήσεις μπροστά στα γαλόνια και στις τιμές): Εκτός από τους φυσικούς αυτουργούς, υπάρχουν ή δεν υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί της εν ψυχρώ δολοφονίας;

Η Αντιτρομοκρατική γιατί λές ότι δεν συμμετέχει στις έρευνες;

Γιατί διαδίδεις στους δημοσιογράφους ότι ηθικοί αυτουργοί δεν υπάρχουν στον κυβερνώντα χώρο;

Εως πότε η αστυνομία θα είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης της κρατικής μηχανής;

Και ποιον θα πείσεις εαν συλληφθούν αυριο το πρωί δύο κουμπουροφόροι κίλλερ, ότι κάποιοι ομοιδεάτες σου δεν τους έβαλαν για να στείλουν ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ σε όσους συνεργάζονταν σε πολιτικές υποθέσεις με τον δολοφονηθένα;

Στρατηγές ανάλαβε τις ευθύνες σου ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ.

Η ιστορία που γράφει στο κοντέρ αυτες τις ώρες θα σας τιμωρήσει όλους αμείλικτα.

υ.γ

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΑΦΙΑ ,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ

  2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ Η΄ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ . ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΣΙΤΑΤΑ ΔΟΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ . ΕΙΜΑΣΤΕ Η Β, ΚΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ 12- 10- 2017 ΗΤΑΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ . ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ; ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ , ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ .ΤΟ ΖΩ , ΤΟ ΒΙΩΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ

  3. Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα αυξήθηκε απο τοτε που μαζευτηκανε όλα αυτα τα κατακάθια απο το εξωτερικο και ειδικα απο Αλβανία μεριά μιας και αυτοι μισούν ιδιαιτέρως τους έλληνες !!!! Όσο για τον κύριο ξένο παραπανω που γράφει για τρίτο κοσμική χώρα δεν ξέρω απο που είναι αλλά αν είναι απο Αμερική μεριά τοτε καλα θα κανει να κοιτάξει .τα μούτρα του γιατί όλα αυτά τα ελλεινα έχουν ερθει απο εκεί που ο καθένας μπαίνει σε ενα σχολείο η’ σε μια συναυλία και ξεπαστρευει όλο τον κοσμο αν εμείς είμαστε τρίτο κοσμικοί εσείς με βαση αυτά είσαστε στην εποχή των σπηλαίων οποτε μόκο και κοιτάξτε την καμπούρα σας!!!

  4. Απο το 1974 μεχρη τωρα 2017, η Ελλαδα εγιναι κρατος τριτου κοσμου,

Comments are closed.