ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: ” ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ 350.000 ΕΥΡΩ ΕΧΥΣΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ”. ΑΚΕΦΑΛΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΚΑΙ “ΤΑΜΙΑ” ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, Ν. ΧΙΩΤΑΚΗ. Ο ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ MAKELEIO.GR ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΧΕΙΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ(ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xiotakis-samaras

Στις 7-άλλοι λένε το χάραμα, στις 05.30- το πρωί σε πάρκινγκ της Εκάλης, τίναξε τα μυαλά του στον αέρα, γνωστός επιχειρηματίας, στενός συνεργάτης του πρώην δημάρχου Κηφισιάς και κουμπάρου του Αντώνη Σαμαρά, Νίκου Χιωτάκη.

kifisia2

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 52χρονος επιχειρηματίας, έχει αφήσει σημείωμα.

Το θέμα είναι τι κρύβεται από πίσω από το σημείωμα του “αυτόχειρα”.

Ο εκλιπών( αυτόχειρας κατά την αστυνομία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες), ήταν μπλεγμένος σε μια “υπόθεση εκβιασμού” , με κατηγορούμενη συμμορία που φέρεται να “εκβίαζε καταστηματάρχες της περιοχής για λογαριασμό του κουμπάρου του Σαμαρά, Νίκου Χιωτάκη, ο οποίος παρουσιαζόταν ως εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης”. Αυτά λέει το κατηγορητήριο, το οποίο βρισκόταν στο γραφείο της ανακρίτριας, Μαρίας Λουίζας Ιωαννίδου, η οποία στο παρελθόν έχει υπηρετήσει ως εισαγγελέας διαφθοράς για υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος. Ο αυτόχειρας, θα παρουσιαζόταν για να απόλογηθεί, μαζί με τον κουμπάρο του Σαμαρά και άλλα δύο άτομα. Ένα πολιτικό μηχανικό και έναν ακόμα δημοτικό σύμβουλο. Αλλά δεν πρόλαβε…

kifisia1

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

“Τα ξέρει όλα το Μαξίμου και ο Γ. Μιχελάκης αλλά τα κουκούλωσαν”

Η υπόθεση άρχισε το 2013. Τότε που παρουσιάζαμε την εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα κανάλια του Βρυώνη, την οποία στη συνέχεια το κανάλι, έκοψε μέσα σε μια νύχτα.

Σοβαρότατες καταγγελίες που όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη διερευνά η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, είχε κάνει στην κάμερα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η κατεστραμμένη πια επιχειρηματίας, Κατερίνα Παρασκευοπούλου. Η γυναίκα προσπάθησε με τον σύζυγο της, Νίκο Παρασκευόπουλο, να ανοίξουν ένα κατάστημα delicatessen στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξετιναχθούν οικονομικά παλεύοντας πάνω από δύο χρόνια να ορθοποδήσουν το κατάστημα τους και να πάρουν προέγκριση αδείας-όπως ισχυρίζονταν ότι δικαιούντο “ανάμεσα σε αρπακτικά και εκβιαστές”. Όταν κάποια στιγμή το άνοιξαν και το δούλεψαν, μετά από βάσανα και κόπους, τελικά στο κατάστημα μπήκε λουκέτο.

Αιτία-όπως ισχυρίζονται- “το κύκλωμα εκβιαστών” που εδράζεται( τότε) μέσα στο Δήμο Κηφισιάς και το οποίο τους παγίδεψε και τους κατέστρεψε αφού πρώτα τους είχε ξεζουμίσει. “Παγιδευμένη πλέον γιατί είχα ξοδέψει πολλά χρήματα”(σ.σ για την επένδυση και τα “λάδια” από εδώ και από εκεί), άκουγα όλο και περισσότερο από διάφορους πολιτικούς κύκλους καθώς και άλλους επιχειρηματίες ότι ο τότε Δήμαρχος Κηφισιάς(σ.σ Νίκος Χιωτάκης, κουμπάρος και όπως λένε πολιτικά κουτσομπολιά και “ταμίας της Συγγρού”, στα Βόρεια Προάστεια όπου διαμένει ο κύριος πρωθυπουργός), και μια σειρά εκτελεστικών οργάνων γύρω από αυτόν(δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι κλπ)όντως αποτελούσαν ένα εκβιαστικό κύκλωμα εις βάρος των επενδυτών της περιοχής, χρησιμοποιώντας ως κλειδί τις χρήσεις γης της Ν.Ερυθραίας και της Κηφισιάς”.

Ένας από αυτούς, βρέθηκε τη Δευτέρα το πρωί με τιναγμένα μυαλά έξω από το μαγαζί της Κηφισιάς-Εκάλης. Ήταν δημοτικός σύμβουλος του Χιωτάκη και κατονομαζόταν στη δικογραφία ως “εκβιαστής”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ο Κυρλος Στάθης ο ένας από τους 4 που πρόκειται να απολογηθεί.
    Καλο μπουμπούκι….. ……….. …
    Επιφανείς πολίτες της νέας Ερυθραίας…..

Comments are closed.