ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ! ΤΟ «ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ» ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ «ΧΕΣΤΗΚ@ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥΣ» ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ! ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ! ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ! ΠΑΘΙΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ «ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ» ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ! ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ; ΆΓΡΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΜΠΟΥΤΑΡΙΣ

    Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της ΠΕΜΠΤΗΣ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Σε μια υπεροχη Χωρα σε εναν Ευλογημενο τοπο ο Θεος μας εδωσε κ τετοιους “ανθρωπους”.Το ζητουμενο ειναι εμεις γιατι τους αφηνουμε να αλωνιζουν κ τους δινουμε εξουσια.Εφυγα και η καρδια μου θα χτυπαει παντα Ελληνικα αλλα το μυαλο μου λεει I dont give a shit for this arkidi να σαπισει ο μπασταρδος κ να τον σαπιζουν στο ξυλο οπου τον συναντουν.Οτι δεν λυνεται κοβεται.

    2. Εγω ΓΝΩΡΙΖΩ οτι τα φιδια τα πατας στο κεφαλι και αυτα που λενε τα κυνο-βουλευτικα αποβρασματα για το καθηκι της Θεσσαλινικης ΜΑΣ τα γραφω στα @@ μου .

    3. Ο αγγιλωτός Σταυρός στο μέτωπο του φασίστα Μπουτάρη είναι κάτι το τέλειο και μπράβο σας ,μετά τις δηλώσεις του κ. Πλεύρη χθές στην εκπομπή Μυλωνάκη . Να μάθει ο κόσμος ποιό ερπετό υπερασπίζονται η πολιτική μαφία και τα συστημικά κανάλια με τους δημοσιογραφίσκους της παραπληροφόρησης . Αμέσως μετά τη βόμβα Πλεύρη είχε εκπομπή πολιτική το παρακλάδι του Σκάι και εκεί ένας -μία ( δεν είναι ξεκάθαρο ) είχε αφρίσει απο το κακό της ,είναι δασκάλα και σε κάποιο πανεπιστήμιο και ως εκ τούτου έχει ευφράδεια , να κατηγορεί τους φασίστες που λίντσαραν του Μπουτάρη .

    4. Όχι, δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που διαβάζω και που άκουσα χθες το βράδυ στο ΑΡΤ να λέει ο κ. Πλεύρης . Αν είναι δυνατόν . Τόσο καραγκιόζης και κωλοτούμπας ο γέρο Μπουτάρης ; που μας παριστάνει το έλεύθερο πνεύμα . Χελστικα λοιπόν και εγώ για τις απόψεις του και καλό είναι όλη η Θες/νίκη να τον χέσει επίσεις το φασίστα .

    5. Όχι, δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που διαβάζω και που άκουσα χθες το βράδυ στο ΑΡΤ να λέει ο κ. Πλεύρης . Αν είναι δυνατόν . Τόσο καραγκιόζης και κωλοτούμπας ο γέρο Μπουτάρης ; που μας παριστάνει το έλεύθερο πνεύμα . Χελστικα λοιπόν και εγώ για τις απόψεις του και καλό είναι όλη η Θες/νίκη να τον χέσει επίσεις το φασίστα .

    Comments are closed.