ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ NοοR1: “ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΘΥΜΟ ΟΡΓΑΝΟ Ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ”

Κοινοποίηση:
kammenos-marinakis1

Με δήλωση του ο εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης καταγγέλλει μεθοδευμένη και κατά τρόπο κυνικά ωμό(όπως αναφέρει), σκευωρία εις βάρος του, τονίζοντας-πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση του- ότι αυτή μεθοδεύτηκε «συστηματικά για να αξιοποιηθεί δημόσια την κατάλληλη στιγμή προς τον σκοπό να εκβιαστώ και να παραμερίσω, για να αλωθεί ο ευαίσθητος χώρος του Τύπου και της Ενημέρωσης».

Κατονομάζει δε ως βασικό οργανωτή της σκευωρίας τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και πρόθυμο όργανό του έναν επίορκο λιμενικό για να διαβεβαιώσει χαρακτηριστικά:
«Δεν εκβιάζομαι, όπως δεν εκβιάζω. Δεν απειλούμαι, όπως δεν απειλώ κανέναν. Διεκδικώ στο πλαίσιο των καθορισμένων κανόνων και δεν απαιτώ τίποτα.»
Καταλήγοντας αναφέρει ότι υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Αναλυτικά η δήλωση του Ευάγγελου Μαρινάκη:

«Τα όρια της υπομονής εξαντλήθηκαν. Οι διαστάσεις της εις βάρος μου μεθοδευμένης, κατά τρόπο κυνικά ωμό, σκευωρίας, καθημερινά μεγεθύνονται από όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Αποκαλύπτονται οι συντελεστές και η ευτέλεια των μεθόδων τους. Η μικρότητα που τις χαρακτηρίζει και η σκοπιμότητα την οποία υπηρετούν.
Ποτέ δεν αναζήτησα την εύνοια κυβερνητικών ή άλλων παραγόντων και για κανέναν λόγο. Δραστηριοποιούμαι διεθνώς στον τομέα της Ναυτιλίας και ουδέποτε συνδέθηκα με αναθέσεις έργων που καλύπτονται από τις δημόσιες επενδύσεις, ούτε ωφελήθηκα από την παραχώρηση οποιασδήποτε πλουτοπαραγωγικής πηγής της χώρας.
Η εναντίον μου σκευωρία μεθοδεύτηκε συστηματικά για να αξιοποιηθεί δημόσια την κατάλληλη στιγμή προς τον σκοπό να εκβιαστώ και να παραμερίσω, για να αλωθεί ο ευαίσθητος χώρος του Τύπου και της Ενημέρωσης.
Εκ των βασικών οργανωτών, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Πρόθυμο όργανο ένας επίορκος λιμενικός, που καταχράται της εξουσίας του και συμπαραστάτες οι συνήθεις ύποπτοι του δημοσιογραφικού “κιτρινισμού” και όσοι άλλοι μετέρχονται τη συκοφαντία ως τρόπο ζωής.
Τους διαβεβαιώνω ότι δεν εκβιάζομαι, όπως δεν εκβιάζω. Δεν απειλούμαι, όπως δεν απειλώ κανέναν.
Διεκδικώ στο πλαίσιο των καθορισμένων κανόνων και δεν απαιτώ τίποτα.
Με την καθαρότητα αυτή προσέφυγα, ως όφειλα, υποβάλλοντας μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για τον προσδιορισμό της ευθύνης καθενός εκ των σκευωρών. Αυτή είναι η δική μου απάντηση».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ……..
    ΘΑΥΜΑΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ…ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ…
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕ.

  2. χωστον μεσα τον μπουχεσα τον Υπουργο. Και οχι VIP πτερυγα να τον γλεντανε οι αλβανοι και οι ρουμανοι

  3. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟ

Comments are closed.