Ο Ν.Μιχαλολιάκος, αντί να εξάπτεται(κάνει κακό στην υγεία του)καλό θα είναι να ψάξει τους ΡΟΥΦ μέσα στο κόμμα ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
mixaloliakos3

Παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον αυτή την αντιπαράθεση, μετά το βίντεο της ανυπόληπτης(καθ’ όλα), κρυφο-συριζαίικης χρηματοδοτούμενης φυλλάδας(από τον κόπο των συντακτών της, ναι, ναι,  αυτά τα κουραφέξαλα που ακούμε και παρακολουθούμε και στις καθαρές και ξάστερες, κυκλοφορίες των εφημερίδων), που έβγαλε “αναφορά” τη “Χρυσή Αυγή”, σε φεστιβαλική οργάνωση με κέλτικους σταυρούς κλπκλπ.

Δε θα συζητήσουμε τώρα τι είχε γίνει το 2005, αφού σήμερα, έχουμε 2017 και η Χ.Α σαφώς έχει ντε φάκτο πάρει άλλους προσανατολισμούς, είναι κοινοβουλευτική, δικάζεται (ας περιμένουμε και την απόφαση που αργεί, πολύ αργεί…), οι βουλευτές της θέλουν δε θέλουν, έχουν γίνει καθεστωτικοί(αφού από καθεστωτικό ταμείο πληρώνονται), κάποιοι όμως εξακολουθούν να είναι αντισυστημικοί, κι αυτό φαίνεται κάθε φορά που γίνεται η άρση ασυλίας τους στη Βουλή(μόνον αυτοί δικάζονται ενώ κάτι βουλευτίνες σαν την μαντάμ Αυλωνίτου, διαφεύγει της σύλληψης από κάτι άπλυτες παρεμβάσεις σαν τους επίσης άπλυτους Παρασκευόπουλους).

Το εαν η Χρυσή Αυγή, έχει αποκηρύξει τον “Εθνικοσοσιαλισμό”(εαν πιστέψουμε τον βουλευτή της Κουκούτση, σε δημόσια τοποθέτηση, τον έχει αποκηρύξει), είναι κάτι που το ξέρει καλά η κεφαλή της. Αποκήρυξη απαραίτητα δεν σημαίνει διαγραφή και της ατομικής σου ιδεολογικής ρίζας, όμως δημόσια τοποθέτηση, ακόμα δεν ακούσαμε από τον αρχηγό της(εαν την έχει κάνει να το πάρουμε πίσω). Κι αυτό όμως, μεγάλη κουβέντα είναι και μεγάλη συζήτηση θέλει.

Η “Χρυσή Αυγή”, εν κατακλείδι, χρειάζεται όχι “φρεσκάρισμα” αλλά επανίδρυση ιδεολογική, κομματική και συνεδριακή, κάτι που δεν έκανε στο συνέδριο που πέρασε. Και αυτό ήταν λάθος. Εαν το έκανε, τώρα δε θα συναντούσε μπροστά της “μονταρισμένα” βίντεο(όπως ανέφερε ο κ.Κασιδιάρης). 

Εαν πάσει περιπτώσει, το μέγα ζητούμενο σε ένα κόμμα “πατριωτικό και εθνικιστικό”(όπως ακούμε) είναι ότι ακόμα και σήμερα(παρά τις προσπάθειες)ο κ.Μιχαλολιάκος δεν κατάφερε(πιθανόν λόγω κακών συνεργατών αλλά και πολλών νεύρων…)να ξεκαθαρίσει και τους πολλούς ρουφιάνους(παλιούς και νέους, υπαρκτούς και αποχωρήσαντες) που είτε εξακολουθούν να του ανεβάζουν τον πυρετό, είτε να τον κάνουν να χάνει το δίκιο του(εαν όντως έχει δίκιο), σε εκπομπές της τηλεόρασης.

Ένας στιβαρός πολιτικός αρχηγός, δεν πρέπει(επειδή ψηφίζεται από μισό εκατομμύριο και βάλε ψηφοφόρους)να κλείνει το τηλέφωνο ή να καθυβρίζει ή να χτυπά πισώπλατα, “δημοσιογράφους” ή παρουσιαστές που του δίνουν βήμα λόγου, έστω και για ένα λεπτό. Δε θέλουν τέτοιο προφίλ όσοι εξακολουθούν να κουνάνε την ελληνική σημαία και να πιστεύουν σε αυτήν. Βέβαια δεν ελπίζουμε να καταλάβουν όλοι όσοι διαβάσουν το κείμενο, ελπίζουμε όμως να το κατανοήσουν τουλάχιστον το 1/3 από όσους έχουν την υπομονή ακόμη να διαβάζουν.

makeleio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

66 Σχόλια

  1. Εγώ δέχομαι ότι πρόκειται και πάλι για ένα στημένο σκηνικό από τους μόνιμους συκοφάντες και μισέλληνες της σκατοφυλλάδας των κομμουνιστοσυμμοριτών συντακτών,αλλά,αλλά…
    Αυτό τι σημαίνει ρε μάγκες πως δεν υπάρχουν αν όχι χιτλερικοί καθαρά,συμπαθούντες έστω της ναζιστικής ιδεολογίας μέσα στη Χ.Α.?
    Σαφώς και δυστυχώς υπάρχουν κακά τα ψέμματα.Ανέκαθεν άλλωστε υπήρχαν στην Ελλάδα και ακροδεξιοί και ”χουντικοί”(προσωπικά μακάρι να είχαμε Γιώργο παπαδόπουλο ή Μεταξά) και χιτλερικοί.Όλοι αυτοί για δεκαετίες βρίσκονταν στην Ν.Δ. Αυτή ψήφιζαν τη δεκαετία του ’80.
    Αλλά επειδή η ν(δούλα) ήταν ανέκαθεν ξεπουλημένη δεν έτρεχε κάστενο τότε για τα μμε και τα υπόλοιπα αποκόμματα.

    Μα μόλις εμφανίστηκε η Χ.Α. σχεδόν άπαντες πατριώτες αυτής της κατηγορίας που περιέγραψα πλην των φιλοχιτλερικών που σαφώς και δεν θεωρώ πατριώτες για προφανείς λόγους.(είναι δυνατόν να λες ότι είσαι εθνικιστής,πατριώτης και παράλληλα να θαυμάζεις τον Μουσολίνι ή τον Χίτλερ ή και του δύο μαζί που αυτοί επιτέθηκαν και εισέβαλαν στην χώρα σου,στην πατρίδα που εσύ λες πως αγαπάς δολοφονώντας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες συμπατριώτες σου?)

    Αυτοί όλοι λοιπόν οι πατριώτες ή έστω το μεγαλύτερο κομμάτι αυτών είτε ψηφίζουν Χ.Α. είτε ορισμένοι έγιναν και ενεργά μέλη του κόμματος.Αυτό δεν είναι κακό φυσικά.Και εγώ Χ.Α. ψήφισα,ψηφίζω και μάλλον θα ξαναψηφίσω για το πρόσθετο λόγο πως δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με εκφράζει.
    Σίγουρα όμως δεν με εκφράζει και απόλυτα η χ.α. για τον μοναδικό λόγο που εξήγησα.Και αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι το γεγονός ότι ενώ περίμενα και περιμένω επιτέλους να αποκηρύξουν τη ”ρετσινιά” των ναζί ΟΧΙ στα λόγια όμως,μονάχα με μια δήλωση που ούτως ή άλλως έχουν επανειλημμένως κάνει δημοσίως μα στη πράξη και όχι ντε και καλά σε κοινή θέα…
    ”Εσωτερικά” όφειλαν και οφείλουν να το κάνουν απομονώνοντας όσους έχουν επιδείξει φιλοναζιστικές τάσεις.

    Αν το είχανε κάνει αυτό τότε θα είχαν αποκηρύξει πραγματικά και μια για πάντα αυτή τη ”ρετσινιά” που τους συνοδεύει και μάλιστα τουλάχιστον στα δικά μου τα μάτια μα και σε πολλών άλλων ακόμα θα είχαν αποδείξει ότι αυτό που δηλώνουν φωναχτά πως είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και μόνον ισχύει στη πράξη!

    Μα δεν το έχουν κάνει και αναρωτιέμαι πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο τελικά όταν ο ίδιος ο Αρχηγός της Χ.Α. και σχεδόν όλη η ηγετική ομάδα αυτής φέρονται να τρέφουν τουλάχιστον μια συμπάθεια στον Εθνικοσοσιαλισμό του Χίτλερ.

    Εν τέλει ενώ συμφωνώ σε όλες τις πατριωτικές απόψεις που εκφράζουν επί παντός επιστητού για όλα τα θέματα του Έθνους μας σε όλα τα επίπεδα,κάτι τέτοια με ναζί και σκατά να πούμε με κάνουν να αναρωτιέμαι είναι αγνοί πατριώτες για την πατρίδα μας ή κάτι άλλο……(?)

  2. Ερωτηση κρισης:Αν ζουσε ο Γ.Παπαδοπουλος,ποσο περηφανος πιστευετε θα ενιωθε για το Μιχαλολιακο,που τον ειχε βαλει γ.γ. νεολαιας στην ΕΠΕΝ; (καλα για το Βοριδη δεν το συζηταω!)

  3. Ακούω κάποιους που δηλώνουν πατριώτες, ότι δεν θα ξαναψηφίσουν Χ.Α λόγω του βίντεο.
    Και ποιους θα ψηφίσετε?

    Την Ν.Δ?
    Σκάνδαλα, μνημόνια, ασυλία στις λαμογιές τους. Κατέστρεψαν την οικονομία & ξεπούλησαν την Ελλάδα.

    Το ΠΑΣΟΚ?
    Σκάνδαλα, μνημόνια, μίζες, χρηματιστήριο, ασυλία στις λαμογιές τους. Κατέστρεψαν την οικονομία & ξεπούλησαν την Ελλάδα. Προδοσία των Ιμίων.

    Τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ?
    Μνημόνια, ξεπούλημα & ισλαμοποίηση της Ελλάδας, αναρχία, τρομοκρατία, ανθέλληνες & άθεοι.
    Το 62% του ΟΧΙ του λαού το έκανε ΝΑΙ

    Το ΚΚΕ?
    Οπαδοί της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, θέλουν ανοικτά σύνορα, ψήφισαν για το τζαμί, υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες και ας μη ξεχνάμε τι παιχνίδι έπαιξαν με τους αγανακτισμένους, φυλάσσοντας το παλάτι αντικαθιστώντας τα ΜΑΤ.

    Τον Φραπεδάκια?
    Γλύφτης της Μέρκελ, ενώ παρακαλάει για οικουμενική κυβέρνηση για να γίνει και αυτός υπουργός.

    Το ΛΑΟΣ?
    Εφερε το 1ο μνημόνιο, λαμόγιο του κερατά με κρυμμένες μίζες 8 εκ. σε off shore εταιρείες, συνέβαλλε και αυτός στο ξεπούλημα της Ελλάδος.

    Το ΠΟΤΑΜΙ?
    Κόμμα φτιαγμένο από τον Πόμπολα, τον Σημίτη και άλλα λαμόγια.

    Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά έχουμε δικαίωμα να επαναπροσδιοριστούμε.

    Λοιπόν αφήστε τις βλακείες σας. Όλοι Χ.Α για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους κλέφτες και τους λαθροισλαμιστές. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

    ΟΧΙ ψήφους στα μικρά κόμματα, γιατί θα βγουν ξανά τα ίδια λαμόγια του συνταγματικού τόξου.

  4. ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ;ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΛΕΣ ΡΕ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΕ;ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ;ΔΕΝ ΝΤΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ;ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

  5. Γραφικοί λέμε.Ακόμα και ο Χίτλερ θα γελούσε μαζί τους

  6. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

  7. ψηφιζα χρυση αυγη συνεχεια αλλα μετα απο αυτο το ντροπιαστικο για καθε Ελληνα βιντεο δηλωνω πως δεν προκειται να τους ξαναψηφισω ποτε.
    τελικα προκειται για φτηνους χιτλερισκους που φοραγαν επιμελως την μασκα του Ελληνα πατριωτη.
    καλω οσους τους στηριζουν ακομη να το ξανασκεφτουν, διαφορετικα θα ειναι συνενοχοι και αυτοι στον φασισμο που κρυβουν.
    μπραβο στον στεφανο χιο που δεν λιγησε στις ορεξεις του φυρερισκου μιχαλολιακου και επαιξε κανονικα το βιντεο και στην σελιδα του.
    μακρια απο την χρυση αυγη ολοι οσο ειναι καιρος.

    1. Φίλε πολύ σωστά τα λες και εγώ χα ψήφιζα αλλά από τότε που κατάλαβα ότι οι τύποι λένε ότι πρέπει να δουλέψουμε και ότι δεν πρόκειται να με διορίσουν σε καμία θεσούλα στο δημόσιο τους γύρισα την πλάτη και ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ.Χίλιες φορές να έχω την ελπίδα ότι θα διοριστώ στο δημόσιο παρά να με απειλούν κάποιοι φασίστες νεοναζί χιτλερίσκοι ότι θα πρέπει να δουλέψω.

  8. Δυστυχώς φίλοι πατριώτες, τα σκουλήκια οι δημοσιογράφοι το πρωί έλεγαν ότι οι αναρχοάπλυτοι δημιούργησαν ταραχές στην δίκη και μετά το μεσημέρι τα γύρισαν γιατί έτσι τους συνέφερε.
    Μόνο ο ήρωας Φύσσας είχε μάνα, τα άλλα παιδιά που σκοτώθηκαν απο τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους γέννησε μάνα, δεν ήταν Έλληνες, ήταν φασίστες & νεοναζί. Ήταν αποβράσματα.

    Ο Έλληνας είναι ζώο. Θα ψηφίσει Κούλη, ενώ ξέρει ότι είναι ανακατεμένος με την Siemens, με τον Χριστοφοράκο και με τόσα άλλα που έχει κάνει η μητσοτακέϊκη οικογένεια (το αδήλωτο 1εκ. του συζύγου της Ντόρας, την επιδότηση της κόρη της), αρκεί να μη ψηφίσει τους φασίστες, τους ρατσιστές, τους αντισιωνιστές, τους νεοναζί της Χ.Α, μπας και χαρακτηριστούν και αυτοί ως φασίστες από τους φασίστες που μας κυβερνούν.

    Η πατρίδα μας ξεπουλιέται στο Δ’ Ράϊχ από τους “δημοκράτες”, οι οποίοι δεν θεωρούν τους εαυτούς τους προδότες, γερμανοτσολιάδες, αλλά σωτήρες του έθνους, η ορθοδοξία βάλλεται και κινδυνεύει να χαθεί από τους εκατομμύρια λαθροεισβολείς μουσουλμάνους που έχουν μπει παράνομα στην χώρα μας και οι ιεράρχες κοιμούνται.

    Μειώνονται οι μισθοί & οι συντάξεις, συνέχεια προσθέτουν φόρους, μαγαζιά & εταιρείες κλείνουν με αποτέλεσμα να μεγαλώνει η ανεργία, ενώ από την άλλη την μεριά τα λαμόγια των ΜΚΟ συνεχίζουν να τρώνε με 10 μασέλες, επιδοτούνται οι λαθρο, έχουν ιατρική περίθαλψη, απαιτούν να έχουν δικαιώματα, τους δίνουν τα κατασχεμένα σπίτια των Ελλήνων για να μείνουν, τους φτιάχνουν τζαμιά, τους δίνουν 400 ευρώ έξτρα τον μήνα, δωρεάν συγκοινωνίες, θα τους δώσουν το καλοκαίρι και δωρεάν διακοπές και αν μιλήσουμε εναντίον τους & εναντίον των πούστηδων και των εβραίων τότε πέφτει άγριο κυνήγι στους Έλληνες, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως ρατσιστές & ομοφοβικοί.

    Ψηφίστε τους ζώα και όταν δείτε την Ελλάδα να διαμελίζεται, όταν θα κατεβάζουν μέρα μεσημέρι τα στριγκάκια των γυναικών σας και των κοριτσιών σας και θα τα πηδάνε μέσα στο δρόμο, όταν θα μπαίνουν μέσα στα σπίτια και θα σας κλέβουν και θα σας σκοτώνουν, όταν η Ελλάδα πια θα έχει ισλαμοποιηθεί τότε θα είναι πολύ αργά.

    Όλοι εσείς που το παίζετε αντιρατσιστές, αντιφασίστες και του κώλου τα 9μερα, θα βάλετε μυαλό μόνο όταν ο τρόμος των ισλαμοπιθήκων κτυπήσει την πόρτα σας.

    ‘Αντε και γ@@@@ λοιπόν νεοέλληνα ραγιά, συνέχισε να καταστρέφεις την πατρίδα & το μέλλον των παιδιών σου και τρέχα να ξαναψηφίσεις τους δημοκράτες που αφού κατέκλεψαν τα ταμεία, έκαναν σκάνδαλα, έφτιαξαν περιουσίες για τα δικά τους τα μούλικα, ξεπούλησαν & ισλαμοποίησαν την Ελλάδα, σου έστειλαν μετά τον λογαριασμό να το πληρώσεις εσύ και συνεχίζουν να σε δουλεύουν ότι θα σε σώσουν αυτοί που σε κατέστρεψαν.

  9. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ Σ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ.ΑΝΤΕ ΓΑΜ@ ΤΟ <>ΣΑΣ ΤΟΞΟ!!!

  10. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ( ΑΝΩΝΥΜΟΣ ) ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΧΙΩΤΟΣ & ΒΛΑΚΑΣ , ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΕΠΙΓΟΝΤΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΛΟΝ ΞΥΡΟΚΡΑΤΑΕΙ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ , ΑΠ’ ΤΑ ΒΡΟΝΤΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΚΛΑΝΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  11. Aνεβαίνει η Χρυσή Αυγή ? Τότε θα ανεβαίνουν και χιλιοπαιγμένα μονταρισμένα βίντεο προπαγάνδας και λάσπης εναντίον της. Απλά πράγματα

  12. Προπερσινα ξινα σταφυλια απο την φυλλαδα των κατσαπλιαδων καπιταλιστων.Οτι και να κανουν οι δημοκρατες κατσαπλιαδες του κωλου το τρενο που λεγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΕΤΑΙ.Χρυσαυγιαδες ξαναβλεπουμε αρα τα παμε καλα.ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!
    ΞΥΔΑΚΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.
    ΑΡΔ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!!

  13. Ο Κυριάκος πήγε στην Γερμανία να κανονίσει για μειώσεις μισθών ( βασικός:385,οοευ.), νέους φόρους, απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις και ότι άλλο σχετίζεται με ποδοπάτηση της ανθρώπινης ύπαρξης. Αν ο Έλληνας τον ξαναφέρει στην εξουσία μετά από τόσα εκλογικά πειράματα, θα ‘ναι άξιος της μοίρας του. Επίσης, πήγε στην Γερμανία και για έναν ακόμα σοβαρό λόγο: να συναντήσει τον κολλητό του τον Χριστοφοράκο. Σιγά μην σας το πούνε τα Μ.Μ.Ε. Και ‘σεις ασχολείστε με τον βουτυρομπεμπέ Μιχαλολιάκο.

  14. η χα εχει τραβηξει τα πανδεινα απο τοτε που μπηκε στη βουλη..δεν ειμαστε ικανοι να κρινουμε ανθρωπους που προδυλακιστηκαν τοσους μηνες και διωκονται ανηλεως απο το κατεστημενο..κανεις δεν θα ηθελε να ειναι στη θεση τους, αλλοι θα ειχαν διαλυθει, ομως η χα οχι μονο παραμενει αλλα παιζει και πρωτευοντα ρολο..ολοι κανουν λαθη..αλλα καποιοι που εχουν υποφερει τοσα, δικαιουνται να φερονται οπως αισθανονται..η τοση αδικια, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ.

  15. Εμένα πάντως αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ο αρχαιοελληνικός χαιρετισμός, το Αδόλφο κράτα….(δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς λέει ) και το Ζieg Heil.Γραφικοί όσο δεν πάει.

  16. MHXAΛΟΛΙΑΚΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ , ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ , ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ , ΔΕΝ
    ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΟ , ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ
    ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΑΖΙ , ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΔΥΟ , ΘΑ ΔΙΩΞΕΤΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ
    ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ Η ΔΥΟ ΝΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ , ΣΑΣ
    ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΕΙ , ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ Χ.Α. ΧΑΡΙΝ ΣΕ ΕΣΑΣ , ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΜΙΛΑΤΕ
    ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕ , ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΧΑΙΡΕΤΙΖΜΑΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ !!

  17. Και γαμω τις συναυλιες.Μεγαλη πορωση.
    εβραιοι τον μπουλο ρεεεε!!

  18. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας!

  19. Ο Μυλωνάκης δεν είναι που τα βρήκε με τον Μπαλτάκο και ετοιμάζουν το κόμμα Ρίζες ? Για αυτό πετάνε λάσπη στη Χ.Α. Ξυπνάτε ρε

  20. μαυρα χαλια, αν ειστε αντρες ρε πεστε ναι εμεις εμαστε στο βιντεο…

    και στο μοναδικο καναλι που ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ τους δινει φωνη, πανε και τσαμπουκαλευοντε..
    για να παρετε ιδεα το ΙQ τους..
    ουτε για περιπτερο δεν κανουν αυτοι…

  21. Αψυχολόγητη η συμπεριφορά του αρχηγού της Χ.Α. απέναντι στον Μυλωνάκη και τους άλλους δημοσιογράφους.
    Αυτοί του δώσανε βήμα να μιλήσει, ίσως και επειδή προηγήθηκαν οι δηλώσεις του Καρατζαφέρη,τον έπιασε η γνωστή του υστερία.Ο δε Κασιδιάρης το συνώνυμο του τσαμπουκά.
    Δυστυχώς δεν μάθανε οι τσοπανοτραβόλτες της Χ.Α. να ακούνε και να μιλάνε.
    Πολύ λάθος .Γιατί δεν είναι ξεκάθαροι?Και μετά περιμένουν να πιάσουν διψήφια ποσοστά και να κάνουν αντιπολίτευση στο εκάστοτε κυβερνών κόμμα.
    Ειλικρινά χθες τους αηδίασα.

  22. Έχουν καταλάβει ότι και αγκαλιά με τον Χίτλερ να δει ο Έλληνας τους χρυσαυγήτες δεν πρόκειται να αλλάξει την ψήφο του;Το μόνο κόμμα που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ΕΛΛΗΝΩΝ αυτή τη στιγμή είναι μόνο η Χρυσή Αυγή και αυτό δεν αλλάζει όσα βίντεο και αν εμφανίσουν οι αριστεροί και δεξιοί κατσαπλιάδες που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα.

  23. ΜΑΝΟΥΣΟΣ εγω γραφω Ελληνικα εσυ μπορεις να γραφης Μπαμπινιωτικα,καταλαβες?Οσο για το καλσον η Χειλουδακη Κρητικια δεν ειναι?
    ΤΑΣΟΣ φιλτατε η Κρητη δεν ηταν το περηφανο πρασινο νησι?τωρα δεν ειναι το περηφανο κοκκινο νησι?
    ΛΑΜΟΓΙΟΚΡΗΤΙΚΕ Οι Μανιατες ειμαστε περηφανοι απογονοι ελευθερων ανδρων και το πρωτο που μαθαμε ητο το υπερανω ολων η Πατρις.

  24. Tιποτα το τρομερο δεν δειχνει το βιντεο εκτος απο το οτι το γερμανικο συγκροτημα ειναι ψιλομαπα.
    Για τιποτα δεν εχουν να απολογηθουν οσοι ηταν εκει.
    Ουτε για τους χαιρετισμους ουτε για τα συνθηματα.
    Αστε τον Μυλωνακη να κουρευεται.
    Εγω π.χ που ειμαι εθνικιστης και ψηφοφορος της ΧΑ δεν εχω καμμια ιδιαιτερη καψα με τους γερμανους και απεχθανομαι τρομερα τα τατουαζ.
    Παρολ’αυτα οταν βλεπω τα κομμουνια και τους Μυλωνακηδες να σκουζουν ετσι μουρχεταιι να παω να χτυπησω δεκα σβαστικες πανω στο προσωπο μου μονο και μονο για να την σπασω σε αυτα τα τομαρια.

  25. εντελώς τυχαία…μόλις οι δημοσκοπήσεις δείχνουν άνοδο…..αρχίζει το ίδιο γνωστό παραμύθι εναντίον της Χρυσης Αυγής…. εντάξει μπορείτε να ψηφίσετε, κουλη, αλεξη φωφη κλπ

  26. Τα πραγματα είναι απλα.
    Οποιος πιστευει στην ιδεολογια του εθνικοσοσιαλισμού καλα κανει και δικαίωμα του.
    Και θα επρεπε να υπαρχει είναι καθαρα εθνικοσοσιαλιστικο κομμα που να εκφραζει αυτους τους πολιτες.
    Αλλα ένα τετοιο κομμα ας ειμαστε ρεαλιστες δεν μπορει να ξεπερασει το 2-3%.
    Το ερωτημα είναι τι θα γινει με την μεγαλη πατριωτικη μαζα που δεν ενστερνίζεται αυτή την ιδεολογια , που απωθείται από την Χ.Α. και που μπορει να παιξει σημαντικο ρολο στα πολιτικα πραγματα της χωρας.
    Αν η Χ.Α. θελει λοιπον να ηγηθεί αυτής της τεραστιας μαζας θα πρεπει ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ να αποκυρηξει την εθνικοσοσιαλιστικη ιδεολογια και να εκκαθαρισει το κομμα της από αυτά τα στοιχεια.
    Αν παλι δεν θελει δικαίωμα της και ας συνεχισει την πορεια της όπως είναι.

    Αλλα ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ θα πρεπει ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ να καταθεσει τις αποψεις της και όχι να προσπαθει να δικαιολογει τα αδικαιολόγητα.
    Μονο ετσι ο πατριωτικος χωρος θα μπορεσει να κανει το βημα μπροστα με τον έναν η τον αλλον τροπο αλλιως θα μενει κολημενος σε αυτό το 7% χωρις να μπορει να προσφερει τιποτα.

  27. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕ… ΡΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ
    ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟ 7% .
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

  28. Οι νεοελληνες αξιολυπητοι ραγιαδες γουσταρουν τα μνημονια της δημοκρατιας, γουσταρουν ζεν πρεμιε κλεφτες και σοσια ληστες.Αρχισα να καταλαμβαινω γιατι ηταν υποδουλοι για 400 χρονια.

    Ψηφιστε Τσιπρεους Τζεφρυδες και Κουλληδες σιγχαμερα σκουληκια. Μονοι σας επιλεγετε τον αφανισμο σας, δεν σας αξιζει η ελευθερια.Εαν ειστε Ελληνες, τοτε ειστε οι χειροτεροι Ελληνες που υπηρξαν ποτε.

    Νομιζετε οτι αυτο το ψευτοβολεμα της μιζεριας θα διαρκεσει για παντα? Οπου να ναι θα μπουν `τα προσφυγοπουλα“ μεσα στα σπιτια σας, θα βιασουν τη γυναικα και τα παιδια σας, και θα σας σφαξουν σαν γουρουνια. Να θυμαστε αχρηστα βολεμενα πλασματα, οτι εσεις το επιλεξατε.

  29. Το συμπέρασμα που έβγαλα από αυτούς που βρίζουν την ΧΑ είναι ότι θα την προτιμούσανε περισσότερο , να έχει το προφίλ της λαικής δεξιάς ΝΔ . Στο ηχητικό του Σαμαρά του Πρωθυπουργού της χώρας που έγινε τώρα το 2015 σιγή ιχθύος απο τον Μυλωνάκη και Σία. Θα σου άρεσε αγαπητέ πατριώτη όταν θα δικάζεται το δάνειο σου για να μην πετάξουν την οικογένεια σου στον δρόμο , ένας αλλος ίσχυρος να παίρνει τηλ και να δίνει εντολή γάμισε τους την μάνα και οι λοιποί δημοσιοκράφοι – τελάληδες να σε διαβάλουν γα την σπάταλη ζωή που έκανες? Μ εα φωτογραφίες σου απο της διακοπές σου δίπλα σε μια πισίνα? σε ένα γλέντι στα μπουζούκια , την γυναίκα σου να πληρώνει τις γόβες της με πιστωτική κάρτα και εσένα να σε πνίγει το δίκιο ότι δεν είσαι εσύ υπαίτιος που δεν έχεις δουλειά για να συνέχισεις να πληρώνεις τις υποχρεώσεις σου? Διαπίστωσα ότι αυτή η δημοσιογράφος δίπλα στον Μυλωνάκη με ύφος αγάμητης πόσο πικρόχολα σχόλεια έκανε και στην τηλ.επικοινωνία που είχαν και με τον Συναδινό μέγας Ναζιστής…όπως και τα καλά λόγια της για τον Τελίδη των αρχηγό του ΓΕΣ και τους παρατρεχάμενους τους που όλοι την ενέργεια τους την έβγαζαν για να έιναι καθαρή η πισίνα του στην Ν.Ερυθραία για να μπορεί η σύζυγος να κάνει βουτιές και ζητούσαν και το ρεγάλο τους βάζοντας καπέλο στην δαπάνη της κάθε βλάβης.Οπότε ψηφίστε Καρατζαφέρη που τα πάει καλά και με τον κρανιδιώτη και αφήστε την ΧΑ να τραβήξει την δική της γραμμή

    1. Δεν ειναι αγαμητη,παντρεμενη ειναι αλλα ξενοπηδιεται..

  30. Ενοειται πως ουτε ο Στεφανος Χιος ουτε οι υπολοιποι συντελεστες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ οπως και πολλοι αλλοι καλοι δημοσιογραφοι συμπεριλαμβανονται στους δημοσιογραφισκους. Πανω στη βιασυνη μου εξαιρεσα μονο το Μυλωνακη διοτι αναφερομουνα κυριως για τα τηλεοπτικα καναλια και γραφω αυτο το σχολιο προς αποφυγη παρερμηνιας

  31. ΣΤΕΦΑΝΕ Μ.ΛΜ.ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΛΕΠΕΝ ,ΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΧΕΙΡΑ ΟΤΑΝ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.ΠΛΕΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ.

  32. Απαραδεκτος ο Μιχαλολιακος ,πολυ κατωτερος των περιστασεων,,,,,,δεν ξερω αν θα ξαναψηφισω τον λαικο συνδεσμο, , κριμα ,,,,,αλγεινη εντυπωση μου προκαλεσε η τοποθετηση του στο δελτιο του αρτ που παρακολουθησα εχθες

    1. υπάρχουν καλύτερες επιλογές, σύριζα, κακαε, πασόκ, νδ, ποταμι, δραση, ανταρσυα και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις….

  33. Προσωπικα πιστευω πως η χρυση αυγη δεν ειναι κομμα αγγελων οπως και καθε πολιτικο κομμα φυσικα. Οφειλουν εκει στο κομμα να δωσουν μια καθαρη εξηγηση στον ελληνικο λαο για την αποψη τους περι ναζισμου αλλα αυτο προυποθετει να εχουμε δημοκρατια στη χωρα μας ωστε να δινουν βημα στο 3ο εκλεγμενο κομμα τη δυνατοτητα να λενε τις αποψεις τους, οχι μονο για αυτο το θεμα , αλλα και για προτασεις εξοδου απο τη κριση. Παει αυτο. Τωρα δηλαδη τι θελουν να μας πουν οι δημοσιογραφισκοι? (το Μυλωνακη το σεβομαι και δεν το κατατασσω αναμεσα τους). Οτι αυτοι και τα κομματα που υποστηριζουν νοιαζονται για το κακομοιρο ελληνικο λαο και θελουν να το προστατεψουν απο τους κακους, τους ναζιστες , τους φασιστες? Ποιοι αφησαν τη παραγωγη να καταστραφει? ποιοι μας βαλανε με το ετσι θελω στο ευρω? Ποιοι μας πτωχευσαν και μας βαλαν στο μνημονιο? Ποιοι ειναι αυτοι που αφηνουν τις ορδες λαθρο να μας ληστευουν και να μας σκοτωνουν αδιαφορωντας για τους ελληνες πολιτες που πεσαν θυματα τους? Ποιοι παιρναν δανεικα με εγγυηση την υπογραφη τους και μονο?Δε θελω να πω αλλα γιατι η λιστα δεν εχει τελειωμο. Για αυτους δεν εχετε τιποτα να πειτε δημοσιογραφισκοι εσεις που τη ψαχνετε και καλα και βγαζετε αποκαλυψεις?Οχι δε νοιαζεστε για τον ελληνικο λαο. Ειστε η χειροτερη φαρα υποκριτων αυτοι ειστε

  34. ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚ@Τ@ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Χ.Α.
    ΚΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΑΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΑΣ.

    1. Η Χρυση Αυγή δεν έχει παρελθόν.Μόνο μέλλον.Και το μέλλον της είναι να τους χώσουν όλους στον Κορυδαλλό.

    2. Μα ποίος είναι αυτός ο “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ” τελικά;Από το 2012 που μπήκε η Χρυσή Αυγή στην βουλή και όλοι είδαμε ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τους “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ”,όλο και κάποιος “πατριώτης” βγαίνει που θέλει να εκμεταλλευτεί καταστάσεις.Έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση όπου “πατριώτες” ακούμε και “πατριώτες” δεν βλέπουμε.Όσο για την ελπίδα που αναφέρεις,από πολύ παλιά μέχρι και σήμερα εμφανίστηκαν ουκ ολίγοι που προσπάθησαν να κάψουν αυτήν την ελπίδα.Οι δε τελευταίοι επίδοξοι εμπρηστές είναι ο καρατζατούμπας και ο καμένος(όνομα και πράμα).Η Χρυσή Αυγή από την άλλη είναι αυτή που αναζωπύρωσε αυτήν την ελπίδα,μακριά από “τζάκια”,”συνδιαλλαγές” και “φιλίες”.
      Υ.Γ. Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να μας πεις ποίος είναι αυτός ο “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ” και να μην μας κρατάς άλλο σε αγωνία…5 χρόνια αγωνίας είναι πολλά,δεν νομίζεις;

      1. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
        ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ?

        1. Ναι ρε παιδάκι μου εντάξη,αυτήν την κασέτα την ακούμε από το 2012,μην σου πω από το 2010 και πλέον δεν κάνει ούτε εντύπωση.Από την άλλη,δεν σε ρώτησα τι ΔΕΝ θα είναι αυτός ο “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”,σε ρώτησα ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.Εάν πάλι βρίσκεσαι σε μια σύγχυση και δεν έχεις καταλήξει στο ποίος ακριβώς θα είναι,πες μου τουλάχιστον ποίους έχεις στο μυαλό σου για να δω κι εγώ πως έχει το πράγμα.Σου είναι τόσο δύσκολο να μου γράψεις ποίον ή ποίους έχεις στο μυαλό σου;
          Υ.Γ. Κατά τα άλλα συνεχίζουμε όλο για “πατριώτες” να ακούμε και “πατριώτες” να μην βλέπουμε…

          1. ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΝΙΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.
            ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.
            ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.

          2. Δηλαδή αυτός ο “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ” που μας έχετε πρήξει 5 χρόνια τώρα είναι κάποιος άγνωστος;”ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ” αυτός ο άγνωστος σαν να λέμε…Όμως αυτά τα “δεν ξέρω”,”δεν είδα” κ.τ.λ. πρέπει να τα λες απ’την αρχή,ώστε όλοι εμείς να ξέρουμε ότι έχεις όρεξη για πλάκα και να μην σε παίρνουμε στα σοβαρά.Αλήθεια το ότι θέλεις κάποιον που όμως δεν ξέρεις ποίος είναι σου κάνει καθόλου εντύπωση;
            Από την άλλη,για το ποίος είναι “φασίστας” ή όχι,μην παίρνεις και όρκο,γιατί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί ότι άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει την χάρη…
            Υ.Γ. Προτείνω αύριο πρωί-πρωί να βγάλεις στο “αμπελαλέ” το εξής:Αναζητείται “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”(να το τονίσεις αυτό),αγνώστων λοιπών στοιχείων.Ο ευρών αμειφθήσεται.

  35. το εκλογικό σώμα ψηφίζει πολύ περισσότερο με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον και το ίματζ παρά με το τί γίνεται. Ενώ δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με τραπεζίτες, Μέρκελ, Σόιμπλε και λοιπούς, τους ενδιαφέρει πώς χαιρετάει κάποιος στην Χρυσή Αυγήμ, αν βγει η Χρυσή Αυγή θα έρθει η καταστροφή ενώ τώρα είναι όλα καλά, εν τω μεταξύ η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που είναι εναντίον των τοκογλύφων, των Γερμανών και γενικά κατά των Βρυξελλέων τοκογλύφων, αλλά είναι λογικό όταν τόσο μεγάλο μέρος της κοινωνίας είναι λάγνοι με λαθρομετανάστες και ομοφυλόφιλους να έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα με την Χρυσή Αυγή παρά με τους Ρότσιλντ και την μαριονέττα Μέρκελ.

  36. Στέφανε ρουφιάνοι υπάρχουν παντού.
    Εδώ φίλοι που είναι δίπλα μας χρόνια ξαφνικά αποδεικνύονται φίδια. Και μήν πεί κανένας ότι δέν του έχει τύχει.
    Κάποια πράγματα στο άρθρο είναι σωστά αλλά τί να λέμε τώρα Χρυσή Αυγή και μόνο γιατί
    οι άνθρωποι μπήκαν φυλακή, γιατί δέν μάσησαν, γιατί τους κυνηγάει όλο το σάπιο πολιτικό
    σύστημα..

  37. ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ το απολυτο σιχαμα.Οσο και να προσπαθης γλιτσα το αφεντικο σου δεν το ψηφιζουμε,καταλαβες γλιτσα?ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μεχρι θανατου για να καταστρεψουμε το σαπιο καθεστως και να σωσουμε την Πατριδα.Βρωμιαρη Μυλωνακη αξιζει για ενα μεροκαμματο που σου δινει ο Καρατζαφερης να προδιδης την στολη και την Πατριδα σου?αλλα απο Κρητικο τι να περιμενης?

    1. Σιγά μη σκίσεις κανένα καλτσόν ρε Μανιάτη. Μάθε να γράφεις πρώτα.

    2. Μη βάζεις στο στόμα σου τους Κρητικούς σε παρακαλώ.
      Θα το έκανες αν δεν ήσουν κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία σου;

      Δεν μας έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση ούτε οι Κρητικοί ούτε οι Μανιάτες ούτε κανένας Έλληνας!

      Ίσως πρέπει να εξετάσεις ποιοι πραγματικά είναι οι υπεύθυνοι για την κατάντια μας σαν χώρα/κράτος.
      Οι δημοσιογράφοι (όχι όλοι) και πρωτίστως οι πολιτικοί είναι αυτοι που μπορούν να θεωρηθούν αναξιόπιστοι.

    3. Που θα μιλήσεις για το περήφανο νησί, Μανιάτη από την Τρούμπα…

    4. Βρε ψευτομανιάτη τρόμπα για ποια Χρυσή Αυγή μιλάς! Οι Γερμανοπροσκυνητές του Χίτλερ θα μας σώσουν! Ρε έχετε ξεφύγει όλοι σας που πιστεύεται στη Χρυσή Αυγή! Δες βρε άσχετε μανιάτη τι λέει ο Καρατζαφέρης κάθε μέρα στην εκπομπή του και βγες και πες για ποιο δεν συμφωνείς από αυτά που λέει! Αλλά δεν φταίει κανείς, ο Μυλωνάκης φταίει που βγάζει τους τρόμπες της ΧΑ να μιλήσουν όπως ο καραγκιόζης ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης που μιλάει μονόπλευρα και δεν αφήνει τον άλλο να του κάνει ερώτηση!

  38. Μιχαλολιακο παρε τον π..λο γιατί μονο ζημια κανεις στο πατριωτικο κίνημα.
    Κάθαρση στην χ.α. με αποβολή όλων των ναζιστικών στοιχείων όπως η Λεπεν

  39. δεν εχανε την υπομονη του μονο ο Γιωργακης Παπανδρεου.
    ποτε θα καταλαβετε οτι την υπομονη τουσ τη χανουν οσοι δεν αντεχουν αλλο την αδικια γυρω τους κ ενδιαφερονται για την πατριδα?
    φατε ψυχραιμο Γιωργακη τοτε γραικυλοι

  40. Δίκαια η αγανάκτηση του αλλά δεν είναι σωστή αντίδραση αυτή απέναντι σε κάποιον άνθρωπο που του επιτρέπει να μιλήσει, ο Μιχαλολιάκος χθες για πρώτη φορά σε προσωπικό επίπεδο απογοήτευσε.

  41. Εφημεριδα των Ναζιστων επρεπε να λεγονται οι αχρηστοι καφροι.

  42. Η εντολη οπως λες ειναι με καθε τροπο να εξαφανισθει η ΧΑ γιατι δεν συμφερει την κλεφτουρια.Εστω και τωρα πρεπει καθαρα δια του Αρχηγου της να πει.Κατω ο Χιτλερισμος κατι που επρεπε να ειχε γινει στο Συνεδρειο.

  43. ΩΡΑΙΑ!!! ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ….

  44. επειδή έχω υποστεί σκευωρία και τρόμαξα να ξελασπώσω ενώ οι βρωμεροί συκοφάντες μου ζουν και βασιλεύουν ακόμη -ο σημερινός καιρός είναι για τους πούστηδες και τους μπαμπέσηδες και όχι για τους αντρειωμένους- δεν πιστεύω τίποτε απ’ αυτά που βλέπω να βγαίνουν κατά καρούς στο φως της δημοσιότητας κατά της ηγεσίας της ΧΑ από βρωμερούς ανθρώπους, ανθέλληνες και από βρωμερές φυλλάδες που συντηρεί το κωλοσύστημα, παραδικαστικό, επιχειρηματικό και πολιτικό! Μόνον όσοι υποστεί στο πετσί τους τέτοιες φοβερές σκευωρίες ξέρουν τι σημαίνει βρώμικος πόλεμος αθλιότητας και πόσο πρέπει να είμαστε επιεικείς με όσους κτυπά τόσο βάναυσα το επικρατούν “σύστημα” της διαπλοκής στη χώρα μας.
    Προσοχή Συνέλληνες, όσο ανεβαίνουν τα ποσοστά της ΧΑ τόσο ο βρώμικος πόλεμος των συραμμένων και των φωτοσόπ από πρακτορίσκους θα εντείνεται…. το επεισόδιο Μπαλτάκου και παναθηναϊκάκια θα είναι μηδέν σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν εναντίον της ΧΑ. Ετοιμαστείτε για νέες σκευωρίες και μην εξάπτεστε. Χρησιμοποιήστε απλώς τα πυρηνικά σας.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ. Ή όλοι αυτοί ή εμείς

  45. Διώξτε τον πίθηκα το Μιχαλολιάκο ρε.Μόνο Ηλία Κασιδιάρη ρε!

    1. Καλά τα λέει ο Γκέμπελς.Ναι ρε διώξτε τον πίθηκα τον Μιχαλολιάκο και βάλτε τον ουρακοτάγκο τον Κασιδιάρη στη θέση του.

  46. Αυτο που πρεπει να καταλαβετε ειναι πως σε ολη μας την ζωή σε 20 φιλους που ειχαμε οι 2 τουλαχιστον ηταν εντελως μαλακες ….δεν υταρχει περιπτωση μεσα στους κολπους της ΧΑ αλλα και των άλλων κομματων να μην υπαρχουν μαλακες και προδότες ……..το θεμα ειναι πως δεν ακουω για τους άλλους αλλα μονο το τι ειπε ενας που εφυγε απο την ΧΑ ή τι γαρφουν οι αριστερες σκατοφυλάδες ………… Η αριστερα μια ζωή ηταν μπαμπέσα και υπουλη …. Δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις συζήτηση με ΚΚεδες ..πρεπει να τους παίζεις γιατι 100% θα σου παίξουν αυτοι στην διαρκεια της συζήτησης ………..

  47. Κύριε καθηγητά,πέρασε ποτέ από το κοφτερότατο μυαλό σας ότι αυτό το βίντεο βρέθηκε σε κάποιον σκληρό δίσκο,κάποιου υπολογιστή,από τους πολλούς που έχει κατασχέσει η ασφάλεια μετά την έναρξη των διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής και πάνω σε αυτό το βίντεο έγινε η συρραφή ώστε να καταλήξουμε να βλέπουμε ένα βίντεο μισό έγχρωμο-μισό ασπρόμαυρο;
    Υ.Γ.1) Κύριε καθηγητά,αφού λέτε ότι η Χρυσή Αυγή είχε και έχει πολλούς ρουφιάνους,πως γίνεται σε ολόκληρη την δικογραφία που σχημάτισε το παραδικαστικό σαμαρά για την δίωξη της Χρυσής Αυγής,να μην βρέθηκε ένας “ρουφιάνος” να ρουφιανέψει κάτι αξιόποινο;
    Υ.Γ.2) Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο,όπως έχει αποδειχθεί,η Χρυσή Αυγή δεν έχει πρόβλημα ρουφιάνων,έχει πρόβλημα έξωθεν “καλοθελητών”.
    Υ.Γ.3) Βεβαίως δεν περιμένω κάποια απάντηση.άλλωστε η μεγαλειοτάτη ευφυΐα σας δεν αντιλαμβάνεται τόσο “ψιλά γράμματα”.

  48. Κάθε φορά που η Χ.Α ανεβαίνει και χτυπά διψήφια ποσοστά να περιμένετε μονταρισμένα βίντεο, βρώμικα χτυπήματα κάτω από τη μέση και ακόμα χειρότερα, προβοκάτσια. Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ. ΘΑΨΤΕ ΤΗ Χ.Α ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Comments are closed.