Ο Νίκος Μαστ, βαρύνεται με το ΚΕΒΟΠ και τους φοιτητές, αλλά τελικά ήταν ρεπόρτερ με αρχ@@@α!

Κοινοποίηση:
TZENI-ALAIN-NTELON

Για τον “κύριο Νίκο”, τον σκηνοθέτη, “ιστοριοδίφη” της τηλεόρασης αλλά και μουσικό παραγωγό, Νίκο Μαστοράκη, τον Νικ Μαστ, όπως τον λέω εγώ, δεν έχω να πω πολλά. Τον θυμήθηκα πάλι, μετά τις πραγματικές αφηγήσεις που έκανε, μετά το φευγιό του Μίνωα Κυριακού, κι όχι Μίνου, όπως τον λένε διάφορες χθεσινές κοκότες και σημερινές κυρίες που έσκυβαν κάτω από το γραφείο του για να του γυαλίσουν τα σκονισμένα παπούτσα, του. Τον βαραίνει βέβαια αυτή η πονεμένη ιστορία με τη συνέντευξη των φοιτητών του ΚΕΒΟΠ, για την οποία είχα κάνει με καλεσμένο τον Ζουρνατζή, δεκάδες εκπομπές στο “Αποκαλυπτικό” του Εχτρα το 2005-2006, όταν το ξεκίνησα με δυο φίλους για να το πάρουν μετά οι άλλοι και να το κάνουν σαν τον κώλο τους. Τότε τον Μαστ, τον τσάκισα κυριολεκτικά. Μου έκανε αγωγή αλλά είναι προς τιμήν του ότι δεν την δίκασε ποτέ ενώ μπορούσε.

Τον Μαστοράκη, τον γνώρισα την εποχή 1990-1993, όταν δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορταζ, εντάχθηκα στο δελτίο του ΑΝΤ1 και μετά στο τιμ του “Πρωινού Καφέ”. Εκεί με αρχισυντάκτρια την πρώην γυναίκα του, Μαργαρίτα Σακελλαρίου, έκανα τις αθλητικές ειδησούλες της ημέρας. Ερχόταν απ έξω ο Μαστ και μου κανε αμερικάνικα νοήματα ότι θα μου κόψει το λαιμό, εαν δεν τελειώσω για να προχωρήσει το πρόγραμμα. Αρκετοί πήραμε από αυτόν. Πάνω απ όλα τη σβελτάδα. Αν δεν είσαι σβέλτος, δεν κάνεις για τηλεόραση. Σαν χαρακτήρα και παρελθόν, πιθανόν να μην τον πήγαινα. Σαν ρεπόρτερ, όμως έχω να πω ( έχω λιώσω πολλά ζευγάρια στραβά παπούτσια από τον ποδαρόδρομο κι όχι σαν τα πανάκριβα παπούτσα του μακαρίτη του Κυριακού), ότι στην εποχή του, ήταν μεγάλος ρεπόρτερ. Ρεπόρτερ με όρχεις. Χωνόταν παντού. Μέχρι και παπάς νομίζω ότι ντύθηκε για να πάρει συνέντευξη ή νοσοκόμος, εαν θυμάμαι καλά. Και δεν είναι γλύψιμο. Τον άνθρωπο έχω να τον δω πάνω από 25 χρόνια, νομίζω…

Χαρακτηριστικό το πιο κάτω, απόσπασμα από αφήγηση του: 

“Μία σπάνια φωτογραφία από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, ξέθαψε ο Νίκος Μαστοράκης. Η αξέχαστη Τζένη Καρέζη, ο Αλέν Ντελόν, ο Λουκίνο Βισκόντι και κάπου ανάμεσά τους η Ρόμι Σνάιντερ….

«Επειδή ξέρω ότι με κάτι τέτοιες φωτογραφίες, φτιάχνεστε: Την έβγαλα στο εστιατόριο πλοίου, όταν η Τζενούλα φλερτάριζε τον Αλαίν, και ο Λουκίνο παρατηρούσε διακριτικά. Λίγο πιο κει στη φωτό (δεν φαίνεται) ήταν η Ρόμυ, πολυ τσατισμένη από το φλερτ του Αλαίν στη Τζενούλα», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Νίκος Μαστοράκης, «ανεβάζοντας» και τα πειστήρια.

Το κείμενο του Μαστοράκη είναι αμίμητο:

tzeni-alain2

Σ.Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ήμαρτον κύριοι δημοσιογράφοι. Το πραγματικό όνομα του Κυριακού δεν ήταν Μίνωας αλλά Μηνάς. Επέλεξε το όνομα Μίνως για να δείξει ότι έχει αυτοκρατορική καταγωγή.

  2. ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΕΖΗ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ ΚΙΟΛΑΣ Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ

  3. σκατορουφιανος και χτικιαρης καρκινο στον αμερικοανοπροσκυνημενο

  4. τις ειχε κουτσομεσιασει ολες ο σχωρεμενος λεγεωναριος

Comments are closed.