Ομαδικές καταγγελίες: “Πάνω από 5.000 Πακιστανοί έχουν ξεσηκώσει τη Νέα Ιωνία. Γιορτάζουν το Ραμαζάνι και φωνάζουν Αλλάχ, Αλλάχ”

Κοινοποίηση:
ramazani-alax

“Ο δήμαρχος κομμουνιστής τηςπεριοχής, αυτό το κουμούνι ο Γκότσης, άνοιξε το γήπεδο και έδωσε τον δημοτικό χώρο για να γιορτάσουν οι Μουσουλμάνοι το Ραμαζάνι. Μας έχουν ταράξει από τις κραυγές και τις ιαχές. Πήραμε τηλέφωνο στην αστυνομία και μας είπαν: Υπομονή. Όταν φτιαχτεί το τέμενος και το τζαμί θα πάνε εκεί. Τα παράπονα σας στο δήμαρχο. Δεν είμαστε ακραίοι αλλά αυτή η κατάσταση είναι εξωφρενική.”

Κάτοικοι της περιοχής

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αφού δεν είστε ρατσιστές φάτε τα ισλαμοπιθηκια στη μάπα και μοκο!πας μη Έλλην βάρβαρος έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!ξυπνάτε ζώα και στις επόμενες εκλογές δαγκωτό χρυσή Αυγή για να ξεβρωμισει ο τόπος!χίλιες φορές το εγερθητι παρά λουγκροπαρελασεις και τη δήθεν αριστερή δημοκρατια!πατρίς θρησκεία οικογενεια!!!!

  2. ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ . ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ . ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.. ( ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .) ΤΑΧΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ,ΤΑΧΑ ΓΙΑΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΠΟΤΕ …..ΒΛΗΜΑΤΑ .ΖΩΑ . …..
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ . …ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΄ 22 ΜΕ ΤΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ , ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ, ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ , ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ .
    ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ . ..ΝΑ Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ !!!!!!!!!
    ανθρωπιά και κομμουνισμός ; Μ Ε Γ Ι Σ Τ Ο Ν Α Ν Ε Κ Δ Ο Τ Ο .
    ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ . ΟΟΟΟΟΟ΄ , ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ .

  3. ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΕΤΕ…..
    ΜΕ Χ.Α. ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ?

Comments are closed.