Οι αστυνόμοι του Τσαουσέσκου, ρίχνονται δεν βάλλονται κ.Μαρινάκη. Από το σπάσιμο της πόρτας στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ μέχρι τις συλλήψεις στον Πειραιά, ένα τσιγάρο δρόμος…

Κοινοποίηση:
makeleio-eisvoli1

Βλέπουμε ότι το σύστημα και το καρα-σύστημα, αντέδρασε σωστά, στη σύλληψη των Κουρτάκη-Τζένου, στενών συνεργατών του εφοπλιστή Μαρινάκη, στον εκδοτικό Όμιλο του Πειραιά. Δεν είχε αντιδράσει σωστά, υποστηρικτικά και με ευπρέπεια, όταν η γνωστή πια “Υπηρεσία Προστασίας του Δημοκρατικού Πολιτεύματος”, έσπαζε με εντολή εισαγγελέα τα γραφεία της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ, εισβάλλοντας για να συλλάβει τους λωποδύτες για συκοφαντική δυσφήμιση και …απόπειρα πίεσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Είναι αυτονόητο ότι τιθέμεθα αρωγοί στους συλληφθέντες δημοσιογράφους ανεξαρτήτως των λόγων και έργων του κ.Καμμένου που πάλι αμάρτησε για το ανήλικο παιδί του ή για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει,  Και σαφώς-έχοντας φρέσκες τις μνήμες από τα ντου και τα καρτέρια για να μας συλλάβουν-το πεδίο πια αντιπαράθεσης και διώξεων, εχει γίνει μια αναμέτρηση επιχειρηματιών με πολιτικούς και κυβερνώντες. Ελπίζουμε αυτό να το κατανόησε και ο φίλος Αντώνης Μυλωνάκης, που η ίδια Σεκιουριτάτε, πήγε να συλλάβει τον ίδιο έξω από το Αρτ και έξω από το σπίτι του.

Αυτό όμως που και η ομάδα των “Παραπολιτικών” και η ομάδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ οφείλει να γνωρίζει είναι ότι έχουμε να κάνουμε με Αλβανική και Ρουμανική Σεκιουριτάτε που δεν αντιμετωπίζεται με λόγια αλλά με μυαλό και μέθοδο.

Πρέπει να πέσουν. Αυτό ας το καταλάβει καλύτερα, ο φίλος των συλληφθέντων, Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν είναι δα και λίγο ένας… ολόκληρος μαινόμενος Καμμένος να στέλνει μετά από μήνυση το Εκβιαστών για να σε μπουζουριάσουν.

Προς γνώσιν και συμμόρφωση αν και δε νομίζουμε ότι το χρήμα, έχει μυαλό. Αν δεν εχει, ας βάλει. Γιατί η εισβολή αύριο, θα γίνει κάτι άλλο πολύ χειρότερο.

Τα είχαμε πει άλλωστε ότι θα έρθει και η σειρά σας. Και του Βαγγέλη και του Θέμου και όλων των υπολοίπων που κάνουν ότι δε βλέπουν εξυπηρετώντας χάρες.

Οι μπολσεβίκοι και οι ψευτοπατριώτες, είναι αδίστακτοι και ως αδίστακτοι πρέπει να αντιμετωπιστούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μας γκαστρώσατε με τα πιόνια του Μαρινάκη και τους κολλητούς του Κούλη-Μπακογιάννη βλέπε Κουρτάκης… Ποιον συνήγορο υπεράσπισης είχαν; Α τυχαία τον Βορίδη…

Comments are closed.