Λήψη αποφάσεων για το συλλαλητήριο της Κυριακής. Παρέμβαση εισαγγελέα για τις κομμουνιστικές αθλιότητες μέλους του Ρουβίκωνα που καλούσε σε “εκδίκηση αίματος”

Κοινοποίηση:
silalitirio2

Χωρίς κομματικό χρώμα είναι το συλλαλητήριο της Κυριακής, σύμφωνα με τη συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, Νίνα Γκατζούλη, κατά τη συνέντευξη τύπου που βρίσκεται σε εξέλιξη στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι στη συγκέντρωση θα προσέλθει τριπλάσιος κόσμος απ’ ότι σε αυτό της Θεσσαλονίκης.

 «Το συλλαλητήριο είναι ακομμάτιστο», τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρούν οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου της Κυριακής στην Αθήνα για τη Μακεδονία και η κυρία Γεωργία Μπιτάκου, ακομμάτιστη και πατριώτισσα συνδιοργανώτρια.

Η κυρία Γκατζούλη εξαπέλυσε επίθεση κατά του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, τον οποίο χαρακτήρισε «αναξιόπιστο» αφού και οι πέντε προτάσεις σύνθετης ονομασίας που κατέθεσε για τα Σκόπια περιλαμβάνουν τον όρο «Μακεδονία».
Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Τάτσιος προειδοποίησε ότι «παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία» ανοίγει κινδύνους που θα βρούμε μπροστά μας».

Ομιλητές στο συλλαλητήριο θα είναι ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης, ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμούς, εκπρόσωποι διαφόρων φορέων.

Εν τω μεταξύ εισαγγελική παρέμβαση υπήρξε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για μέλος του Ρουβίκωνα που απειλούσε ότι “θα χυθεί αίμα την Κυριακή”. Οι απόψεις του πάντως δεν φοβίζουν και λογίζονται από τους διοργανωτές ως ακραίες γραφικότητες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΥΣ!!…. ΖΉΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ…
    ΖΉΤΩ ΤΟ ΈΘΝΟΣ…
    ΖΉΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΣΤΡΑΤΌΣ!!!!

  2. Ελα ρε ρουβικωνα και μετα το συλλαλητήριο απο το πηδημα που θα φας θα αλλαξης και θα ακους μονο στο ονομα ρουβικωνιτσα.

Comments are closed.