Και νέα πατριωτική προσφορά για τους αναγνώστες μας απο τη Βαρβάκειο Αγορά

Κοινοποίηση:
meat

Το «Μακελειό» εξασφάλισε σε εποχές οικονομικής  κρίσης για τους αναγνώστες του, γενναία έκπτωση στην αγορά κρέατος από τα κρεοπωλεία του προέδρου της Βαρβακείου Αγοράς κ. Κλεάνθη Τσιρώνη. Συγκεκριμένα με το κουπόνι που θα βρίσκουν στην εφημερίδα, οι αναγνώστες μας, θα μπορούν να προμηθευτούν με μόλις 15 ευρώ, κρέατα της προτίμησής τους συνολικής αξίας 20 ευρώ.

Κουπόνι 5 ευρώ δηλαδή δωρεάν αγοράς κρέατος, σε σύνολο αγορών 20 ευρώ.

Το ένα κουπόνι ισχύει για μία αγορά τη φορά και για ποσότητες μέχρι 20 ευρώ ή απο 20 ευρώ και πάνω.

Την ίδια ώρα τα στοιχεία της έκδοσης του διεθνούς meatmarket, δείχνουν ότι στην Ελλάδα, πωλείται στο σύνολο των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών χωρών, το φθηνότερο κρέας, παρ’ ότι σε μεγάλες ποσότητες το μοσχαρίσιο κυρίως εισάγεται απο Γαλλία Ολανδία και αλλού. Συγκεκριμένα, το ακριβότερο κρέας το πληρώνουν οι Ελβετοί, αφού η τιμή του φτάνει τα 54 ευρώ το κιλό (!!!), ενώ τιμές Βαρβακείου Αγοράς έχουν μόνο στην Κολομβία όπου το κρέας πωλείται στα 2,67 ευρώ το κιλό. Μάλιστα στην Ελλάδα χρειάζεται να εργαστεί κάποιος ελάχιστες ώρες, σε σχέση με άλλες χώρες, για να προμηθευτεί κρέας, κάτι που κάποτε αποτελούσε μεγάλη πολυτέλεια για το Ελληνικό νοικοκυριό κι έμπαινε στο οικογενειακό τραπέζι μόνο τα Σαββατοκύριακα ή σε επίσημα γεύματα με συγγενείς και φίλους καλεσμένους.

Στην Ελλάδα για να αγοράσεις  ένα κιλό μοσχαρίσιες μπριζόλες όπως μας λένε από τα αγρονέα, δουλεύεις τρείς ώρες, στην Ελβετία περισσότερο απο 3 ώρες, στο Χόγκ Κόνγκ 7,5  ώρες και  στην Ινδονησία 24 ώρες. Απο 50 χώρες του κόσμου τυχεροί είναι μόνο οι Δανοί, όπου χρειάζεται μόλις μία ώρα δουλειάς για να πάρει κανείς ένα  κιλό μοσχαρίσιες μπριζόλες. Εμείς προσπαθούμε να προσφέρουμε, γιατί γνωρίζουμε τις ανάγκες του μέσου Έλληνα πολίτη, στις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε όλοι σήμερα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: