“Καθησυχαστική” και “ενθαρρυντική” η σημερινή δήλωση του πρωθυπουργού της Ρωσίας, Dmitry Medvedev.

Κοινοποίηση:
dmitry-medventef

“Oι εταιρείες που υπόκεινται σε αμερικανικούς περιορισμούς θα λάβουν κρατική στήριξη με σκοπό όχι μόνο να διατηρήσουν βιώσιμες τις επιχειρήσεις τους, αλλά και να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους”.

Αυτή ήταν μία σημερινή δήλωση, μέσω tweeter, του πρωθυπουργού της Ρωσίας, Dmitry Medvedev, ο οποίος θέλησε να καθησυχάσει προφανώς από τη μία τις εταιρείες που εδρεύουν στη Ρωσία, οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες με quickgrid_2018417211040669αμερικανικούς περιορισμούς μιας και το χάσμα μεταξύ Ρωσίας-ΗΠΑ (λόγω Συρίας) είναι πλέον αγεφύρωτο.

Από την άλλη, προσπαθεί να επιδείξει αλλά και να διαμορφώσει κλίμα “σταθερότητας” και “ανάπτυξης”, τονίζοντας -έμμεσα- στον επιχειρηματικό κλάδο πως μέσω επίσημης κρατικής στήριξης, τους “διασφαλίζει” μακροπρόθεσμα ακόμα και προοπτικές επέκτασης.

Ο πρωθυπουργός Medvedev αναφέρει επίσης πως “αυτή η παροχή βοήθειας, σε επιχειρήσεις από τον κατάλογο κυρώσεων, έχει σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο για την εξοικονόμηση θέσεων εργασίας και τη συνέχιση των επιχειρήσεων. Η υποστήριξη αυτή, αναμένεται να προωθήσει την ανάπτυξη και όχι ως μία βραχυπρόθεσμη λύση”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: