Θα κλείσει τους δρόμους-λέει- το κομματόσκυλο του ΚΚΕ, ο αγροτοτσιφλικάς Μπούτας. Κανένας αγρότης μαζί του. Είναι όργανο των μπολσεβίκων ο κατσαπλιάς του κάμπου-Μπούτα, μόνον για κανα τσίπουρο είσαι, κι αυτό νερωμένο…

Κοινοποίηση:
MPOUTAS-KKE

Για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων που συνεχίζονταν όλο το χρόνο μίλησε ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιάννης Μπούτας σε ραδιοφωνικό σταθμό,  με αφορμή την απόφαση των αγροτών να στήσουν μπλόκα από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου και για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

«Μας δουλεύουν ότι δεν πάρθηκαν μέτρα. Τι θα κάνουμε, θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια; Μαζί με τους εργαζόμενους για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πολιτική και να την ανατρέψουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στην κριτική ότι οι αγρότες θυμήθηκαν τώρα να βγουν στους δρόμους, ο κ. Μπούτας υποστήριξε ότι «η πανελλαδική επιτροπή μπλόκων δεν σταμάτησε τη δράση όλο το χρόνο αλλά δεν ήταν γαργαλιστικές, δεν είχαν κλείσει οι δρόμοι. Τώρα κλιμακώνουμε να στηθούν σε καίρια σημεία της χώρας μπλόκα».

Ο κ. Μπούτας έκανε λόγο για μια σειρά μέτρων «που κάνουν ακόμα φτωχότερους τους αγρότες σε σημείο που να μην μπορούν να συνεχίσουν την παραγωγική δραστηριότητα» αναφερόμενος στη μείωση του αφορολογήτου, στον ΕΝΦΙΑ στα αγροτεμάχια, στις κατασχέσεις και δεσμεύσεις λογαριασμών κ.α.

«Αν πάει, δε, το πετρέλαιο στα επίπεδα της τιμής της βενζίνης δεν θα καλλιεργήσει κανένας» συμπλήρωσε.

Κανένας μαζί του. Βγάλτε του κόκκινη κάρτα και κάντε ότι κάνετε στα υγιή και ακομμάτιστα μπλόκα των αγροτών που παλεύουν για τα χωράφια τους κι όχι για τον Περισσό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΑΜΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΠΡΑ , ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΛΥΨΙΜΟ .

  2. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΗΔΩΤΗΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ .

  3. Ψευτόμαγκες. Πούλησαν πρώτα τα προϊόντα τους και τώρα που είναι “νεκρή περίοδος” βγαίνουν να διαμαρτυρηθούν. Όχι ρε μάγκα, πριν πουλήσεις να βγεις και να πεις τα αιτήματα σου, να εκβιάσεις τους “μεγαλέμπορους” με στέρηση εμπορεύματος, έχεις τα αρχίδι@ να το κάνεις? Που να τα βρεις ρε ευνουχισμένε?

  4. Παρακαλώ να γράψετε κάποιο άρθρο ή έστω σχόλιο για το γεγονός ότι η πρώτη ημέρα μπλόκων θα είναι η 22 Ιανουαρίου δηλαδή η ημέρα επιστροφής μεγάλου όγκου πατριωτών που θα ανέβουν από νότια Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω ότι με αυτό το μπλόκο οι αγρότες βάζουν “πλάτη” στο προδοτικό πολιτικό προσωπικό για να μην είναι αρκετά μαζικό το συλλαλητήριο.

Comments are closed.