Η μάνα μου χωρίς σκούφο πήγε στην ουρά να πάρει το βοήθημα του αλήτη. Αφήνοντας κατάκοιτο τον άρρωστο πατέρα μου. Να μην ξημερώσεις κωλόπαιδο…

Κοινοποίηση:
PAIDOM;AZOMA

Σηκώθηκε η 70χρονη νοικοκυρά, δεξιών καταβολών από τον πατριώτη παππού μου, που είδε στα νιάτα του τους αντάρτες να εισβάλλουν μέσα στην ψείρα στο σπίτι στο χωριό και να ζητάνε σε πλιάτσικο, λάδι, ψωμί και κρέας για να ντερλικώσουν το παγωμένο αίμα τους από τα λιχούδια της φαμίλιας του. Ο παππούς-που είχε έρθει από τη Μικρά Άσία, όταν χάσαμε τον πόλεμο καβάλα σε έναν γάιδαρο- μέχρι τα βόρεια του Πάρνωνα, πήδησε από το μπαλκόνι για να μην τον σκοτώσουν και έτρεξε στο πολυβολείο, εκεί πιο κάτω στην πεζούλα, που είχαν οχυρωθεί οι στρατιώτες του Εθνικού Στρατού.

Άρχισαν να γαζώνουν το σπίτι και τα παιδιά, έπεσαν κάτω από τα κρεβάτια, για να μην τους τρυπήσουν οι σφαίρες. Αυτά γύρω στο 1948-49.

Ξεκίνησε λοιπόν η χριστιανή, να πάει να πάρει το βοήθημα που τους πέταξαν αυτά τα υποκείμενα σαν ένα ξεροκόματο, για να προσθέσουν στη σύνταξη της ανάγκης που πετσόκοψαν οι αλητάμπουρες της δεξιάς και της αριστεράς προσκυνώντας, εκείνους που κάποτε πολεμήσαμε με τους “συμμάχους”, για να είμαστε πάλι σκλαβωμένοι.

Ο πατέρας δεν πολυκαταλαβαίνει. Καλύτερα, γέρο μου, εσύ, ο πιο πιστός αναγνώστης μου, ο πιο πιστός μου φίλος…

Ευχή και κατάρα δίνω, σε όλα αυτά τα τσογλάνια που κυβερνούν τη χώρα: Να έχετε τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής σας. Και εσείς και τα παιδιά σας. Θάνατο αξίζετε, αυτόν που αφήνετε πίσω σας.

Ένας πατριώτης που βλέπει την Ελλάδα να σωριάζεται… 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Τ Ι Π Ο Τ Α. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

  2. Το μεγαλυτερο λαθος που εκανε ο μεγιστος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!!Που δεν τους βουλιαζε μαζι με τα καραβια που τους πηγαιναν για ηλιοθεραπεια και διακοπες στα νησια ολης της χωρας αυτους τους αλητες κουμουνιστες που δεν εχουν χωνεψει ακομα την ητα στον εμφυλιο πολεμο και οτι ειναι ελληνικο και πατριωτικο για το εθνος κοιτουν τωρα που ειναι στην εξουσια να το πολεμουν και να το χλευαζουν με τετοια χολη και μισος που αλλο προηγουμενο στην ιστορια της πατριδας μας δεν εχει υπαρξει.Το χειροτερο δεν ειναι αυτο ειναι το οτι δεν εχουν καταλαβει οτι σε ενα εμφυλιο πολεμο δεν υπαρχουν νικητες και ητημενοι ολοι μα ολοι ειναι χαμενοι.

  3. ψηλά το κεφάλι συνέλληνες!! η πατρίδα μας χρειάζεται!! καλά χριστούγεννα σε όλους,ο καιρός γάρ εγγύς

  4. Τοσο σκατψυχοι ειστε ρε!!!τα παιδακια τη φταινε.Μην μπερδευεται την πουτσα με την βουρτσα.
    Καλα χριστουγεννα σε ολο τον κοσμο!!!

  5. Θα το ξαναπω και παντα θα το λεω:ο Γ.Παπαδοπουλος φταιει γιατι δεν προχωρησε στην φυσικη εξοντωση των κομμουνιστων,αλλα τους εβαλε στα ξερονησια και μετα τους αμολησε.Και καποιους δε που ειχαν “αυτοεξοριστει” σε Παρισια και Στοκχολμες τους πληρωνε μεχρι και τις ερωμενες.Τη ιδια περιοδο,ολα τα “λαμπρα τεκνα” του παγκοσμιου κομμουνιστικου στερεωματος (Καστρο,Τσαουσεσκου,Ζιφκωφ κλπ) εξοντωναν μεχρι 3ης γενεας οποιον υποπτευονταν για αντικαθεστωτικες ιδεες.

    1. Αμε ξαναμανα πεστα να αγιασει το στομα σου !Εκανε η μυγα κωλο και θελει να χεσει τον κοσμο ολον !

  6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ………..

Comments are closed.