Αργούμε αλλά δεν ξεχνάμε: Καναλάρχη του “Ε” πόσα σου έταξαν τότε για να κόψεις το ΜΑΚ4 από την επιχείρηση σου;

Κοινοποίηση:
floros_milionis3

Η είδηση για το δικαστικό σκάνδαλο της Energa και της Hellas power είναι γνωστή..

Επιχειρούν να αθωώσουν ουσιαστικά τους δράστες που καταχράστηκαν τα λεφτά του Λαού και του Ελληνικού Δημοσίου με τους αρχι-απατεώνες Φλώρο και Μηλιώνη, εκείνα τα παλληκαράκια που βούτηξαν πάνω από 250 εκατομμύρια από το χαράτσι του παρόχου της ηλεκτρικής ενέργειας και τα έτρωγαν στις γκόμενες, στα λούσια και στη Μύκονο και μερικά ακόμα τα έβγαλαν έξω.

Το δικαστήριο ουσιαστικά με τις αποφάσεις του, έσπασε τα ισόβια, λόγω…ελαφρυντικών …προτέρου εντίμου βίου. Δηλαδή, έκλεψα, τα έφαγα, μετά γύρισα πίσω και είπα επιστρέφω τα κλεψιμαίικα που έφαγα και πέρνω και ελαφρυντικά για έντιμο βίο. Μπράβο τους. Και να τους δώσουν και αναστολή.

Εκείνο όμως που έχει ένα ακόμα ενδιαφέρον είναι ότι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ήταν ίσως η μοναδική εκπομπή της τηλεόρασης που πάσχισε να αποκαλύψει πτυχές από το σκάνδαλο. Για τους δικηγόρους, τους δικαστές, τους Εφέτες και τους Ανωτάτους που έβαλαν την ουρά τους για να μη γίνει ποτέ αυτή η δίκη. Ήταν Μάιος του 2014, όταν ο καναλάρχης που φιλοξενούσε την εκπομπή μας, μετά την προβολή της(και τις αποκαλύψεις που έγιναν), κατέβασε τους διακόπτες. Σε ανύποπτο χρόνο, αξιόπιστη πηγή μας ανέφερε ότι του έιχαν τάξει λεφτά για να κόψει την εκπομπή(στη συζήτηση υπήρχαν και αξιόπιστοι μάρτυρες).

Εαν εσείς περιμένετε απονομή δικαιοσύνης, τότε εμείς θα πάμε στο Θιβέτ να μονάσουμε.

Αυτά και εις άλλα με υγεία…

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτά είναι …από μικρά…στην λαμογιά…και σε κανένα φτωχόπαιδο που δεν θα έχει να πληρώσει κανένα λογαριασμό του παίρνουν το κεφάλι!!!

  2. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ , ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ελλας (με μικρα γραμματα) ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ , ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ . ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ?? ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ !!! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ 83 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 250 ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ , ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΕΠΕΒΑΛΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ . ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΕΞΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ . Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΔΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .

  3. Τουλάχιστον οι δικαστές και εισαγγελείς που συμμετείχαν σ’αυτή την υπόθεση είναι ΓΤΠΚ. Ποιός ξέρει πόσα μύρια τσέπωσαν για να αφήσουν τους τσόγλανους ελεύθερους. Βρώμα ! Χρυσή αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος και να τιμωρηθούν παραδειγματικά και με αυστηρότατες ποινές όχι μόνο τύποι σαν αυτά τα μπουμπούκια που έκλεψαν αλλά και οι κόπροι που υποτίθεται ότι απονέμουν δικαιοσύνη, που είναι τρις-χειρότεροι.

  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

  5. ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΤΡΟΠΗΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ ΚΟΥΝΗΜΕΝΗ ΑΧΛΑΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

Comments are closed.