Ανατριχίλα: Είχε “προβλέψει” τον θάνατο του ο 21χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Μεσσηνία (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
720_570281_8f19c1e510-a09cf247dcad973b

Ο 21χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο, το βράδυ της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και έπεσε από γκρεμό στη θάλασσα, στη Μικρή Μαντίνεια, λίγο έξω από την Καλαμάτα, είχε κάνει μία προφητική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, ανατριχίλα προκαλεί το σχόλιο που είχε κάνει ο άτυχος 21χρονος σε παλαιότερη ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Είχε ανεβάσει μία φωτογραφία του να οδηγεί ένα σκάφος και ένας φίλος του είχε γράψει: “Κοίτα μπροστά μην το ρίξεις σε κανέναν γκρεμό” με τον 21χρονο να του απαντά: “Εμ, τι νομίζεις είμαι της θάλασσας εγώ. Ναι, ρε γκρεμό”.

Υπενθυμίζεται, ότι το όχημα με τους δύο επιβάτες, χωρίς ίχνος φρεναρίσματος, έφυγε προς τον γκρεμό και ύστερα από αρκετές τούμπες κατέληξε στη θάλασσα με την πλευρά του οδηγού. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των δύο τραυματιών. Ο 21χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα, ενώ η 19χρονη νοσηλεύεται ως πολυτραυματίας αλλά εκτός κινδύνου.
Το γεγονός ότι δεν υπάρχει φρενάρισμα στο σημείο, σε συνδυασμό με μαρτυρίες οδηγών που ακολουθούσαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, προβληματίζουν τους αξιωματικούς της Τροχαίας. Για τον λόγο αυτό, το αυτοκίνητο που απέκτησε ο άτυχος 21χρονος δέκα μέρες πριν βρει τραγικό θάνατο θα εξεταστεί από πραγματογνώμονα για τυχόν μηχανική βλάβη.

570281_c3d3b9486e-a32d4587e9ccd4a7

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: