Τραγέλαφος με τις γκάφες της Μαρίας Κορινθίου στα καλλιστεία – Πρότεινε να έρθει η… Ζωή Λάσκαρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Σε μία σειρά από απίστευτες γκάφες υπέπεσε η Μαρία Κορινθίου στην παρουσίαση των καλλιστείων.

Παρουσιάστρια των καλλιστείων 2019 κλήθηκε να είναι η Μαρία Κορινθίου με την ηθοποιό να αποδέχεται την πρόταση καθώς της υποσχέθηκαν ότι επρόκειτο να είναι «οσκαρικής» αισθητικής.

Ωστόσο, το σκηνικό σχολιάστηκε «φτωχότερο» των προσδοκιών, η Μαρία Κορινθίου υπέπεσε σε… σφάλματα!

Ας δούμε, όμως τι ακριβώς συνέβη…

Στο πρώτο μέρος η Μαρία Κορινθίου μίλησε για «άρωμα γυναίκας», παρουσιάζοντας τις κυρίες της κριτικής επιτροπής Μαίρη Βιδάλη, Ισαβέλλα Δάρρα, Αθηνά Τρανούλη, Λίλα Πανταζή και Φρύνη Λάτου. Τότε ο Κώστας Βενετσάνος που είχε ρόλο σχολιαστή μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα που καθόταν στο θεωρείο έριξε μια ιδέα: «Μήπως του χρόνου στον διαγωνισμό να είναι στην κριτική επιτροπή γυναίκες ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου που έχουν κερδίσει τίτλους στα καλλιτσεία; Η Ρίκα Διαλυνά, η Κορίνα Τσοπέη…» είπε ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός.

«Η Ζωή Λάσκαρη…» συμπλήρωσε με χαρά η Μαρία Κορινθίου, προκαλώντας παγωμάρα στην αίθουσα. « από τις ζωντανές, τις ζούσες λέμε» της είπε αμήχανα και σχεδόν τραυλίζοντας από το σοκ ο Βενετσάνος… με την ηθοποιό να κοιτά αποσβολωμένη, τη στιγμή που οι θεατές έκαναν γκριμάτσες γέλιου και απογοήτευσης.

Λίγο μετά, η ηθοποιός και παρουσιάστρια των καλλιστείων συνέχισε τις γκάφες φωνάζοντας όλο ενθουσιασμό: «Πάμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2016!» Οι θεατές τότε στις πρώτες θέσεις τη διόρθωσαν φωνάζοντας: «2019! Τα έχασες! Δεν πειράζει!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μονο για τσιμπ@υκια ειναι καλη αυτη… σε ολα τα αλλα τα μπερδευει

Comments are closed.