27/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Το περιβόητο ροτβάιλερ των Γλυκών Νερών: Τι απέγινε ο σκύλος «δολοφόνος» που σκότωσε βρέφος δύο μηνών

Κοινοποίηση:
1

Ο λόγος φυσικά για τη Βαλέρια, το σκύλο ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας του θύματος, πήρε τη ζωή από το βρέφος δύο μηνών στα Γλυκά Νερά Αττικής. Ωστόσο, η πενταμελής επιτροπή του δήμου Γλυκών Νερών απεφάνθη πως ο σκύλος δεν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά. Επίσης, η Ελίνα Λουκά που αποτελεί μέλος της πενταμελούς επιτροπής, προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook. Εκεί, αναφέρει τα στοιχεία που αποκόμισε από την εμπειρία της με τη Βαλέρια.

Αναλυτικότερα:

Όσα ανέφερε, η Ελίνα Λουκά, στο Facebook
«Ήρθε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου. Απόψε θα συστήσω και σε εσάς τη Βαλέρια. Το περιβόητο ροτβάιλερ των Γλυκών Νερών που είχα την τύχη -ή μήπως την ατυχία- να συναντήσω σε εκείνη την ηρωική έξοδό της από το σπίτι που έζησε για οκτώ χρόνια. Από το μέρος που εκδιώχθηκε, χαραχτηριζόμενη ως δολοφόνος ενός βρέφους.
Είχα την τύχη- ή την ατυχία- να μπορώ τους τρεις μήνες που μεσολάβησαν, να είμαι πλάι της και να προσπαθώ να της δώσω μια ευκαιρία ζωής. Δύσκολο. Και ψύχοφθορο. Και δυσβάσταχτο. Όμως είμαστε πλέον στην τελική ευθεία. Το ζώο κατασχέθηκε πρόσφατα από την οικογένειά του και παραδόθηκε στο δήμο στου οποίου την πενταμελή επιτροπή είμαι μέλος.

Η Βαλέρια θα αξιολογηθεί σύντομα από ειδική ομάδα εκπαιδευτών και ανάλογα με τα δικά τους πορίσματα θα πορευτούμε. Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία που τη φιλοξενεί και που φρόντισε να της παρέχει έναν εκπληκτικό φροντιστή, έναν άνθρωπο που τη βοηθά να ξεχάσει την αγωνία της εγκατάλειψης.
Όταν θα έρθει η ώρα της αναζήτησης υιοθεσίας της, σας θέλω όλους κοντά μας. Αρκετή μοναξιά βιώσαμε όλο αυτό το διάστημα. Απόψε θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη νίκη στην πρώτη μας μάχη. Ο αγώνας συνεχίζεται, όμως τώρα μπορούμε να τον κάνουμε όλοι μαζί!».

Η φωτογραφία που ανάρτησε, η Ελίνα Λουκά, στο Facebook

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αν ηταν ανθρωπος θα ειχε πεσει ολο το ιντερνετ με καταρες θανατικες ποινες ισοβια πισσα και πουπουλα ευνουχισμο και παει λεγοντας…τωρα ομως που ειναι σκυλος “να του δωσουμε μια 2η ευκαιρια,και περασαν οι μερες μοναξιας”και πολλες ακομα φιλοζωικες αηδιες.Εφοσον σκοτωσε ανθρωπο θανατωση.Αφηστε τους ειδικούς και τα παραμύθια.εφοσον βλεπετε τα σκυλια σαν ανθρωπους καμία 3η ευκαιρια.σε ενα κλουβί για την υπολοιπη ζωη του

  2. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΙ !!!!! ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΤΑΙΞΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΖΩΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ !!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΣΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΡΕΜΟ ΣΚΥΛΙ !!!! ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΦΟΛΕΣ ΔΙΠΟΔΑ ΣΥΧΑΜΑΤΑ !!!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΗ ????Ο ΘΕΟΣ???? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΓΑΥΓΙΣΜΑΤΑ???ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ??????

    1. Μεγάλο μίσος για τους ανθρώπους…Μακάρι ο θεός να φωτίσει το συγχισμένο μυαλό σου…Αφού θέλεις να ρίξεις φόλες σε ανθρώπους,είσαι το ίδιος-α (αν όχι χειρότερος-η) από αυτούς που ρίχνουν φόλες σε σκυλιά…Και τα σκυλιά δεν γαυγίζουν χωρίς αιτία…Συνήθως κάτι δεν κάνουν καλά οι ”φιλόζωοι” άνθρωποι που τα κρατούν σε συνθήκες ξένες πρός την φύση τους…Σε αυτούς(και σε σένα) να πεις να το βουλώσουν,που απαιτείς με θράσος να ανεχτούμε με το στανιό τα γαυγίσματα και να βουλώσουμε τα αυτιά μας…

    2. Δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να βουλωσει τα αυτια του απεναντι στον κοπρο που θα εχεις και θα γαυγιζει ολη μερα.Υποχρεωση εχεις εσυ απεναντι σε αυτούς που ενοχλουνται.Νομικα εσυ θα βρεις τον μπελα σου αν δεν μαθεις στο ζωο σου να βγαζει τον σκασμο.Οποτε προσεχουμε τι λεμε αγαπητε/τη

  3. Ελινα…παρτη Μαζί σου και κοιμισου…

  4. φεμινίστρια περήφανη μαμά σκυλιών και γατιών.

  5. Όλες οι σκυλουδες έχουν μαζέψει από ένα κορμαδι στο κάθε διαμέρισμα και έχουμε γίνει σκυλουπολη από τα γαυγίσματα! αϊ και σιχτίρ

  6. ΚΙ ΕΣΥ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ,ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΔΙ ΣΤΗ ΓΗ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟ…..ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ….

  7. ΕΜΕΤΟΣ….ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ!

    1. Επειδή έχεις στόμα και μιλάς δεν σημαίνει πως έχεις περισσότερα δικαιώματα απο τα ζώα. Τα ζώα λειτουργούνε με το ένστικτο, δεν έχουν κακία όπως εσύ, εσύ ο κακομοίρης ούτε ένστικτο έχεις, ούτε μυαλό για να συνειδητοποιήσεις πόσο λίγος είσαι σε αυτό το σύμπαν, αλλά ούτε και ψυχή. Δεν βάζεις σε ένα μπαλκόνι με μισό μέτρο πλάτος ένα μεγαλόσωμο σκυλί, ένα ζώο που το χρησιμοποίησαν μόνο ως φύλακα, ως συναγερμό, δεν το αγάπησαν ποτέ. Οι γονείς φταίνε, εμένα η φίλη μου μεγάλωσε με πολύ αγάπη το Ροντ Βάιλερ της μαζί με το παιδί της, απο μωρό τα είχε μαζί. Ποτέ δεν έγινε το παραμικρό τόσα χρόνια γιατί ποτέ δεν το έκανε να νιώσει παρείσακτο μετά την γέννα του παιδιού της.

Comments are closed.