Τι πιστεύει ο Τραμπ για τα… UFO: «Θα είστε οι πρώτοι που…»

Κοινοποίηση:
tramp_5-750x430

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στον Τζορτζ Στεφανόπουλο στο ABC News την περασμένη εβδομάδα, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, και για τα UFO (ΑΤΙΑ), με αφορμή την αύξηση των σχετικών αναφορών από πιλότους του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού.

Η απάντησή του είχε ως εξής: «Νομίζω πως πιθανότατα- θέλω να σκέφτονται ό,τι σκέφτονται. Τα λένε, και είδα, και διάβασα και άκουσα. Και είχα και μια πολύ σύντομη συνάντηση για αυτό. Αλλά οι άνθρωποι λένε ότι βλέπουν UFO. To πιστεύω; Όχι ιδιαίτερα».

Ερωτηθείς εάν πιστεύει πως θα το ήξερε εάν υπήρχε περίπτωση εντοπισμού εξωγήινης ζωής, απάντησε «νομίζω πως οι εκπληκτικοί μου πιλότοι θα το ήξεραν. Οι εκπληκτικοί μας πιλότοι θα γνώριζαν».

«Βλέπουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν. Οπότε θα δούμε. Παρατηρούμε, και θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε», είπε σύμφωνα με το huffingtonpost.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα μέσα στο έτος το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό ανανέωσε τα πλαίσια κανόνων του σχετικά με το πώς οι πιλότοι του αναφέρουν τη θέαση αγνώστων αεροσκαφών, λόγω αύξησης του αριθμού των αναφορών μέσα στα τελευταία έτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εξωγηινοι. Το τελευταιο χαρτι, της Νεας Ταξης Πραγματων. Να θυμησω, οτι η Κλιντον, ελεγε προεκλογικα, οτι θα κανει, σχετικες αποκαλυψεις. Ο Τραμπ αριφας, το δουλευει αλλιως, το πραμμα. Για να δουμε, τι θα δουμε, με την βοηθεια, βεβαιως – βεβαιως, του Blue Beam Project!

Comments are closed.