Τα… πηγαδάκια της ΔΕΘ: Νέα συνολάκια, φωσφοριζέ κραγιόν, το φρέντο του Ευκλείδη και η μοναχική υπουργός (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Όπως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παραδέχθηκε, οι υπουργοί του δεν άντεξαν να παρακολουθήσουν όλη του τη συνέντευξη στη ΔΕΘ. 

Οι περισσότεροι άρχισαν να συγκεντρώνονται στο Βελλίδειο μετά τις 12 το μεσημέρι χθες, όταν και άρχισαν να σχηματίζονται τα πρώτα “πηγαδάκια”.

Η υπουργός Εργασίας έβαλε πάλι σήμερα το πρωί το κατακόκκινο κραγιόν της (την… έφαγε η Παπακώστα που φόρεσε ακόμη πιο έντονο) και ένα ασπρόμαυρο φόρεμα και προσήλθε στο Βελλίδειο.

Ο φωτογραφικός φακός την έπιασε κάποια στιγμή να έχει πιάσει κουβέντα με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, ενώ λίγο πιο δίπλα οι κυρίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και Κατερίνα Παπακώστα εμφανίστηκαν για μια ακόμη φορά… αχώριστες.

Αχώριστη με τον παλιό της γνώριμο από το ΠΑΣΟΚ Χρήστο Σπίρτζη και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία όμως στη συνέχεια επέλεξε να καθίσει με την επίσης πασοκογενή Μυρσίνη Ζορμπά. Κάποια στιγμή στην παρέα τους προστέθηκε και ο ΥΠΟΙΚ Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος στιγμή δεν αποχωρίστηκε το φρέντο του.

Μόνη της καθόταν η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, ενώ παρέα συνέλαβε ο φακός τον Γιώργο Κατρούγκαλο και την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Θεανώ Φωτίου.

Νίκος Παππάς, Αλέξης Χαρίτσης και Γιάννης Δραγασάκης έπιασαν ψιλή κουβέντα, ενώ μόνη της εντελώς εθεάθη να κάθεται η πρώην υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Αντίθετα, η επίσης προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη βρήκε παρέα στον Νεκτάριο Σαντορινιό και στον Φώτη Κουβέλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και το botox καλά κρατεί, θα εκραγούν οι φάτσες τους από το φούσκωμα! Μην κάνετε κοντινά, κατά τρομάζουν! Λαμογια φασίστεροι!

Comments are closed.