ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στη Βόρειο Ήπειρο! Αλβανοί Κλέφτες λεηλατούν τα σπίτια των Ελλήνων στη Δρόπολη

Κοινοποίηση:
1

Μεγάλη αβεβαιότητα και φόβος επικρατεί στα χωριά της Δρόπολης. Πλιατσικολόγοι σπέρνουν τον όλεθρο λεηλατώντας τα εγκαταλειμμένα σπίτια των (Ελλήνων) μεταναστών.


Αστυνομικές πηγές όπως είπαν στο αλβανικό site «Jugunews.net» κατά του μήνες Μάιο και Ιούνιο του τρέχοντος έτους, πολλά σπίτια στην περιοχή της Δρόπολης έχουν λεηλατηθεί από αλβανούς κακοποιούς.

Τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν ότι έχουν ανοιχθεί και λεηλατηθεί πέντε σπίτια, στα οποία δεν διαμένουν οι ιδιοκτήτες.

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία έχει εντοπίσει ορισμένους κακοποιούς οι οποίοι εδώ και καιρό είχαν βάλει στο μάτι τα σπίτια των Αλβανών, που από αυτό το τμήμα του Αργυρόκαστρου έχουν μεταναστεύσει για εξεύρεση εργασίας.

Πριν έξι χρόνια, γράφει το δημοσίευμα, στη Δρόπολη είχαν γίνει πάρα πολλές ληστείες και ο τότε βουλευτής Βαγγέλης Τάβος είχε καταγγείλει το γεγονός.

Ο Έντι Ράμα είχε εγκαταστήσει τον Ιούνιο του 2014 τον πρώτο αστυνομικό σταθμό στο χωριό Γεωργουτσάτες του Αργυρόκαστρου, και φάνηκε ότι είχε γίνει καλύτερος έλεγχος της περιοχής.

Αλλά κάθε χρόνο από τότε, άρχισε να μειώνεται η αστυνομική δύναμη στην περιοχή και σήμερα η Δρόπολη χτυπιέται από νέο κύμα λεηλασίας από κακοποιά στοιχεία τα οποία δεν εντοπίζονται από την αστυνομία.

jugunews.net
The Hellenic Information Team

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: