ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Μόνο με τις κουρτίνες θα μείνει ο κυρ – Νίκος

Κοινοποίηση:
5e60985edbb922a00e45fc8fe1a18520_XL

Παραιτήθηκε ένα ακόμα ιστορικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook, ο Σταύρος Καρεφυλλάκης παραιτήθηκε από την Κ.Ε της Χρυσής Αυγής, αποφεύγοντας όμως να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Σύμφωνα με αναγνώστες του Μακελειό, ο Καρεφυλλάκης “έστησε” την Χρυσή Αυγή στην Κρήτη. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.

S90523-012507~2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Λοιπον για να μαθετε τον εφαγαν με τον τροπο τους τον ειχαν στην μπουκα πολυ καιρο γιατι χαλουσε την τακτικη του νικολακη να μαζευει ολη τη σαβουρα και εδιωχνε τα κατακαθια. στην αρχη εγινε με το ηρακλειο που εκοψαν τον καρεφυλακη και διαλυσε σε ενα χρονο η χρυση αυγη εκει. τωρα στα χανια που τον ειχαν περιορισει αβανταραν οπως εμαθα κατι ημιτρελους εναν μπεκρη βοσκο και εναν αλλο που εχει στην ταρατσα του σπιτιου του ελικοδρομιο για να ερθουν εξωγηινοι μου το ειπε φιλος που ειναι γειτωνες, και τον μπουφο τον υποψηφιο περιφεριαρχη τους εναν μπατσο. ο καρεφυλακης τους τα ελεγε απο το 2012 αλλα τον εφαγε η σαβουρα τωρα. Γι αυτο παραιτηθηκε ο ανθρωπος που αν δεν ηταν αυτος δεν θα υπηρχε χρυση στην κρητη και τους εκανε μαγκες. ειναι τρομερο πως ο νικολας τρωει με τον πιο χυδαιο τροπο αυτους που τον ανεβασαν καταστρεφοντας τις ζωες τους. κριμα για τον σταυρο γιατι ειναι καλος μαγκας μορφωμενος και σωστος και εφυγε κυριος. κριμα γιατι τωρα θα λεει κι αυτος ποσο μαλακας ημουν τοσα χρονια.

  2. ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ. ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΛΛΟ (Σταύρος Καρεφυλλάκης) ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ. ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ. ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΑΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΑΥΤΟ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΌ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

  3. Παραιτήθηκε, εγώ τον είχα στους φίλους και το είδα μέχρι που έριξαν το προφίλ του. Χθες είδα έφτιαξε άλλο με ελληνικά γράμματα το όνομα του και δεν ασχολείται καθόλου με το θέμα. Η ΧΑ έσβησε και το τηλέφωνο του από το σάιτ είδα. Και ρώτησα και χανιώτες και όντως ισχύει. Ρώτησα άτομα που είναι στην τοπική τους και μου είπαν ότι έφυγε για λόγους αξιοπρέπειας αλλά δεν λέει σε κανένα τίποτα εκτός από λίγους κοντινούς του ούτε έχει σκοπό να φτύνει εκεί που ήταν τόσα χρόνια. Πάντως βλέπω τα ψηφοδέλτια τους στην Κρήτη και γελάω, μιλάμε για καμμένους οι περισσότεροι όπως σε όλη την Ελλάδα. Μάλλον καταλαβαίνω τι έγινε. Εγώ τον είχα ρωτήσει στο φεισμπουκ αν κατεβεί στις εκλογές τον Οκτώβρη και μου είχε πει ότι είχε πάρει απόφαση αμέσως μετά τις προηγούμενες εκλογές να μην ξανακατεβεί σε εκλογές. Μάλλον κάτι του έκαναν από τα ψηλά πατώματα και τους έγραψε και έφυγε, γιατί ξέρω ότι αντιδρούσε σε άτομα πλέμπα που μαζεύονταν.

  4. Αφού δεν υπάρχει λογαριασμός της Χ.Α. με το όνομα Σταύρος Καρεφυλλάκης στο facebook. Εγώ έψαξα όλο το facebook και δεν βρήκα τίποτε.
    Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι αν ΄γραψεις ότιδήποτε για την Χ.Α. στο facebook τότε αυτό ή σε σβήνει ή σε μπλοκάρει.
    Για ξαναψάχτε το λίγο…

Comments are closed.