ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ 2 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΓΥΦΤΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ STOP. ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΜΕ TO ΙΧ. KATAZHTOYNTAI… (ΦΩΤΟ-ΣΟΚ)

Κοινοποίηση:
leoforeio1

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε απόψε( Κυριακή βράδυ, 14-4) στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Αγίας Τριάδας στις Αχαρνές, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο που παραβίασε STOP συγκρούστηκε με λεωφορείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του ΙΧ και ένας επιβάτης ενώ τραυματίστηκε και ο οδηγός του λεωφορείου.

ix-axarnes1

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επέβαιναν 4 τσιγγάνοι οι οποίοι λίγα λεπτά πριν είχαν επιτεθεί και αποσπάσει χρήματα από ένα διανομέα φαγητού. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν παραβίασαν σήμα STOP, με συνέπεια να πέσουν πάνω στο λεωφορείο το οποίο πήγαινε στο αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων με μεγάλη ταχύτητα. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα επιβάτης του ΙΧ, πιθανότατα ο οδηγός, να τραυματιστεί άλλος ένας, καθώς και ο οδηγός του λεωφορείου ενώ οι άλλοι δυο επιβάτες του ΙΧ διέφυγαν πεζή.

leoforeio2

Όλοι οι τραυματίες απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική και διακομίσθηκαν από το ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο ενώ η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

 To θέμα από το doxthi.gr

leoforeio3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ας τους πάρουν οι ή ψευτοπροοδευτικοι του κερατα σπιτι τους γιατί όλοι όσοι φωνάζουμε για τους βρωμοαρκουδογυφτους είμαστε ρατσιστές και μη εκσυγχρονιστές.

  2. Μη πειράζετε τα βαφτηστηρια έρχονται εκλογες

  3. ΨΟΦΟ Π ΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΚΙ NΑΙΔΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ. ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ

  4. Πάλι γύφτοι; Έχετε ακούσει τα τελευταία δύο χρόνια ας πούμε, γύφτος να έχει γίνει θέμα στις ειδήσεις για κάτι καλό; Θα τους μαντρώσει το κράτος ή θα αρχίσουμε να παρακαλάμε να μην πέσουμε πάνω στους β-ρωμα;

Comments are closed.