ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Κι όμως είναι αλήθεια: Aυτά τα πέντε γυναικεία προϊόντα δημιουργήθηκαν… για άνδρες

Κοινοποίηση:
1

Είναι μερικά προϊόντα που έχουν καθιερωθεί για αποκλειστική χρήση από τις γυναίκες ωστόσο αν και δύσκολο να το πιστέψετε, εφευρέθηκαν για τους άντρες αλλά τελικά κατέληξαν να χρησιμοποιούνται διαφορετικά.

Είστε έτοιμοι να τα ανακαλύψετε;

1.Τα παπούτσια με τακούνι

Δεν θα θέλετε να το πιστέψετε!Κατά τη διάρκεια του Περσικού πολέμου, οι στρατιώτες φορούσαν συνήθως ψηλά, μυτερά τακούνια, ώστε να μπορούν να «γατζώνουν» με ευκολία τα παπούτσια τους στις σέλες των αλόγων. Δηλαδή, καμία σχέση με το «6ο/7ο ραντεβού σε καλό roof garden» σκοπό των σύγχρονων ψηλοτάκουνων. Επίσης, στην Αρχαία Ελλάδα, οι ηθοποιοί φορούσαν παπούτσια με μεγάλους πάτους, οι λεγόμενοι κόθορνοι, για να δείξουν το κύρος και την κοινωνική τάξη των χαρακτήρων (όσο πιο ψηλός, τόσο πιο ψηλά στην ιεραρχία)

2.Σερβιέτες

To 1890, Γαλλίδες νοσοκόμες περιποιούνταν τους πληγωμένους στρατιώτες με μια μαλακή, ευχάριστη στην αφή γάζα, που έμοιαζε αρκετά με τη γνωστή σε όλους μας σερβιέτα. Σερβιέτα για τον πόνο του άλλου δηλαδή!

3. Το ροζ χρώμα

Το ροζ χρώμα, περισσότερο ως ένα παράγωγο του κόκκινου, παλαιότερα και ειδικότερα κατά το 18ο αιώνα ήταν ένα χρώμα που παρέπεμπε ακόμα και σε πολεμική σύγκρουση και οχι σε χαρακτηριστικό του θηλυκού γένους.

4.Σκουλαρίκια

Σύμφωνα με τοιχογραφίες που έχουν βρεθεί τα φορούσαν ακόμα και οι στρατιώτες της Περσικής Αυτοκρατορίας.

5. Ένα λίγο διαφορετικό στρινγκ

 

Τα πρώτα όντα της ανθρωπότητας που φόρεσαν κάτι παρόμοιο, ήταν οι άντρες. Επρόκειτο για ένα ύφασμα που προστάτευε και/η έκρυβε τα γεννητικά όργανα του  άντρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: