Στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018 που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδος

Κοινοποίηση:
makeleio-metroita

20 τυχεροί μοιράζονται 5.000 ευρώ μετρητά

 

ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 250 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

 

Διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις οδηγίες για την απόκτηση των χρημάτων.

Δίνουμε πίσω στον αναγνώστη, χρήματα που ξοδεύει για να αγοράσει την εφημερίδα μας. Ποιος άλλος το κάνει;

 

  1. Αγοράζετε την εφημερίδα και κόβετε το κουπόνι του εξωφύλλου.
  2. Το ταχυδρομείτε με απλό γράμμα και σε κλειστό φάκελο, στη διεύθυνση Δοϊράνης 45 Καλλιθέα -Αθήνα ΤΚ 17672, Εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», αναγράφοντας προσεκτικά και ευανάγνωστα τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο) και οπωσδήποτε μία διεύθυνση, στην οποία θα βρίσκεστε τους επόμενους μήνες, καθώς και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ένα τηλέφωνο, κινητό και σταθερό.
  3. Αυτομάτως μπαίνετε στη μεγάλη αδιάβλητη και πλήρως -νομικά- κατοχυρωμένη κλήρωση, που θα γίνει σε λίγες ημέρες και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στα επόμενα φύλλα της εφημερίδος, με την παρουσία συμβολαιογράφου.
  4. Από την αδιάβλητη κλήρωση, 20 νικητές που θα είναι οι τυχεροί θα κερδίσουν το ποσό των 250 ευρώ ο καθένας, σε μετρητά.
  5. Τα ονόματα των τυχερών, μετά την κλήρωση, θα ανακοινωθούν  σε ημερομηνία για την οποία θα ενημερωθείτε με σχετικό μεγάλο δημοσίευμα στη σελίδα 3, όπως έγινε και στην προηγούμενη κλήρωση των 1500 ευρώ και των 10 νικητών που ήδη έχουν λάβει από 150 ευρώ έκαστος.

 

Σημείωση: Δεν θα γίνουν δεκτά κουπόνια και δεν θα μπουν στην κλήρωση, όσα έχουν παραπάνω από μία φορά το ίδιο ονοματεπώνυμο αναγνώστη.

—————–

Γιατί όλοι ΕΜΕΙΣ, που εργαζόμαστε για την Πατριωτική Ενημέρωση του Λαού, ξέρουμε να κρατάμε τον λόγο μας και να τιμούμε τον αναγνώστη που αγοράζει την εφημερίδα μας και στηρίζει τον αγώνα μας για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τους ξενόδουλους, τους προσκυνημένους και τους υποτελείς.

 

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ

 

Prosfora

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: