Στηρίζουμε τη Μυρτώ για να ξεκινήσει τη θεραπεία της στο εξωτερικό

Κοινοποίηση:
1

H αγαπημένη μας Μυρτώ, το κορίτσι που εδώ και 7 χρόνια δίνει συνεχώς μάχες και τις κερδίζει, έχει ανάγκη από την έμπρακτη στήριξη όλων μας για να βρει στο εξωτερικό το κατάλληλο πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από το 2012 μέχρι σήμερα, η Μυρτώ παλεύει σκληρά για να ξεπεράσει τα προβλήματα που της προκάλεσε η άγρια επίθεση που δέχτηκε από παράνομο μετανάστη στην παραλία της Πάρου. Η κοπέλα έκτοτε είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και η οικογένειά της καλείται κάθε μήνα να συγκεντρώνει ποσά που φτάνουν τις 3.000 € για τα φάρμακα και τις θεραπείες που πρέπει να ακολουθήσει.

Τα Χριστούγεννα έρχονται και η μικρή ηρωίδα που υπέφερε τόσο, χρειάζεται την έμπρακτη βοήθειά μας!

 Θέτουμε ως πρώτο στόχο το ποσό των 20.000 €, που θα χρειαστεί να συγκεντρώσουμε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία για την αποκατάστασή της.

Μια μικρή συνεισφορά από τον καθέναν μας είναι σημαντική, για να καλυφθεί το κόστος των ιατρικών δαπανών και να δώσουμε στη Μυρτώ την ευκαιρία να χαμογελάσει ξανά.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

(Τα χρήματα θα μπουν απευθείας σε λογαριασμό της οικογένειας της Μυρτώς, χωρίς ενδιάμεσους, όταν συμπληρωθεί το ποσό στην πλατφόρμα GoGetFunding)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΜΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΥΤΤΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΛΕΣ ΔΩΣΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

  2. Όχι παράνομο μετανάστη. Από ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΟΕΙΣΒΟΛΕΑ. Από αυτούς που ζητούν μέσα στην Ελλάδα αποκεφαλισμό απίστων. Εδώ ο σύνδεσμος για όποιον θέλει και μπορεί: https://gogetfunding.com/%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%cf%85%cf%81%cf%84%cf%8e-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84/

    Στηρίζουμε και κοινοποιούμε και σε κοινωνικές πλατφόρμες.

  3. Ναι, να βοηθήσουμε την κοπέλα να αναστρέψει το πρόβλημα που της δημιούργησε ο πάκι αχμέτ βάκας (προσωπικά, δεν ξεχνώ κανένα όνομα και καμιά εθνικότητα των λάθρο που εμπλέκονται σε εγκλήματα κατά των Ελλήνων). Να βοηθήσουμε όλοι από το υστέρημά μας.
    Θα ήμουν αφελής αν περίμενα να ευαισθητοποιηθεί η νεόκοπη πακι κοινότητα, η πρεσβεία τους, ο πρόεδρός τους, έτσι, σαν ένδειξη ευθύνης, σαν την ελάχιστη μεταμέλειά τους…..τι λέω τώρα, ε ;;
    Θα τολμούσα να πάω παραπέρα : ευθανασία στο πάκι που λιάζεται στη φυλακή (για λίγο ακόμα – βλ. νόμο παρασκευόπουλου) και πώληση των ζωτικών οργάνων του σε διεθνή δημοπρασία. Το ποσό που θα συλλεχθεί, να δοθεί και αυτό, μαζί με το ερανικό προϊόν, για την αποκατάσταση της υγείας της νεαρής.
    Επί πλέον, θα περάσει και ένα μήνυμα : ότι αρχίσαμε να παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και δεν αστειευόμαστε.
    Θα πρότεινα και άλλα μέτρα : π.χ. έστω ότι συλλαμβάνεται λάθρο από αλγερία ή πακιστάν ας πούμε. Μετά τη σύλληψη, άμεση απέλαση αυτού, ΣΥΝ 250 ομοεθνών του. Εκεί, οι ίδιοι οι λάθρο θα πάρουν μέτρα κατά των ομοεθνών τους και θα λουφάξουν, αφού αν απελαθούν, θα χάσουν τα προνόμια, τα μετρητά, τη δωρεάν υγεία, μετακίνηση κλπ.
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα να με πείτε ρατσιστή, ξενοφοβικό ή οτιδήποτε άλλο, δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου και δεν είναι εκεί το πρόβλημά μου. Αυτό που με καίει, είναι η Πατρίδα μου, τα παιδιά μου, τα παιδιά της γειτονιάς μου, ο απλός Έλληνας που είναι ζωσμένος με 1.000 προβλήματα επιβιώσεως……αν λοιπόν αγαπάω την Πατρίδα μου, χωρίς να μισώ τις πατρίδες των άλλων, αν απλά δε θέλω το χάος στο σπίτι μου και στον κοινωνικό μου περίγυρο, ε τότε ναι, πείτε με φασίστα, καθίκι ή ότι άλλο προστάζουν οι μκο και η Κουμουνδούρου…..,δεν είμαι εγώ το πρόβλημα, είμαι η λύση του.
    Ευχαριστώ !

    1. δεν αγαπας τη πατριδα σου φιλε, τη ναζιστικη ιδεολογια σου αγαπας. Πατριδοκαπηλεια λεγεται

Comments are closed.