Στην καρότσα μεταφέρονται οι μαθητές – Αβέβαιη η συμφωνία υπουργείου και λεωφορειούχων

Κοινοποίηση:
1

εράστιο θέμα έχει δημιουργηθεί στην Αργολίδα από την αποτυχία συμφωνίας για την μεταφορά μαθητών από και προς τα σχολεία.


Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας μετά τον πρώτο άγονο διαγωνισμό προχωρά σε νέο. Το Υπουργείο λέει ότι οι όροι του διαγωνισμού δεν αλλάζουν και η αποτίμηση των δρομολογίων θα εξακολουθήσει να γίνεται με τον ίδιο μαθηματικό τύπο. Τι θα γίνει άραγε; Θα υπάρξει ενδιαφέρον από το ΚΤΕΛ και από τις υπόλοιπες μεταφορικές εταιρίες;

Προς το παρόν η ταλαιπωρία συνεχίζεται. Οι γονείς ανάστατοι μεταφέρουν τα παιδιά με όποιο τρόπο βρίσκουν. Πολλές φορές μάλιστα με κίνδυνο.

Στην φωτογραφία αγροτικό μεταφέρει στην καρότσα παιδιά από το σχολείο στο χωριό τους. Η κυβέρνηση πρέπει να βρει λύση και μάλιστα αποδεκτή και από την πλευρά των λεωφορειούχων.

Σε καμία περίπτωση μια επίταξη των λεωφορείων δεν θα εξασφαλίσει την μεταφορά των μαθητών, αφού θα ενέχει καθυστερήσεις και ότι άλλο συνεπάγεται μια καταναγκαστική εργασία των λεωφορειούχων που θα κάνουν εξαναγκαζόμενοι την μεταφορά. Άρα προϋπόθεση πρέπει να είναι η συμφωνία των δύο μερών…

argonafplia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: