ΣΟΒΑΡΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ στο Αρχηγείο του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού…!! Δολιοφθορά σε υποβρύχια από ανώτερο Αξιωματικό…!

Κοινοποίηση:
sub

Μια «περίεργη» υπόθεση που «ξεσκεπάστηκε» με κάποιες διαρροές στην δημοσιότητα, προβάλλει για άλλη μια φορά το γεγονός ότι στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις γίνεται το… έλα να δεις μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και τις συνεχιζόμενες διώξεις, συλλήψεις και αποστρατεύσεις ένστολων από όλα τα όπλα, ενώ για πολλούς ο κίνδυνος ενός νέου πραξικοπήματος δεν έχει εκλείψει.
Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν σε μερίδα του τουρκικού τύπου, συνελήφθη ένας ανώτερος αξιωματικός του τουρκικού ναυτικού με τα αρχικά S.S., γιατί είχε προκαλέσει σοβαρή βλάβη στα μηχανήματα ενός υποβρυχίου με την ονομασία TCG Gür, στην Ναυτική βάση του Gölcük, όπου βρίσκεται και η Διοίκηση του Τουρκικού Ναυτικού.

Όπως αναφέρεται, στις ανακρίσεις φάνηκε ότι ο εν λόγω αξιωματικός κατά πάσα πιθανότητα ήταν προσκείμενος στον Φετουλάχ Γκιουλέν και το σαμποτάζ που διέπραξε θα μπορούσε να είχε στοιχήσει την ζωή δεκάδων Τούρκων ναυτικών.

Ο εν λόγω αξιωματικός μετά τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν από τον κρατικό εισαγγελέα του Kocaeli, μεταφέρθηκε στις στρατιωτικές φυλακές.

Η ιστορία αυτή έχει και…συνέχεια!

Πηγή: nikosxeiladakis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: