ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 30/6 ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΖΑΠΠΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΗΤΤΑΣ; ΘΑ ΔΟΥΜΕ. Η ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κοινοποίηση:
tsipras_mitsotakis

Σύμφωνα με όσα έχουμε πληροφορηθεί ως Μακελειό- το οποίο ως εφημερίδα αλλά και ως διαδίκτυο, θα κρατήσει, όπως πάντα υπεύθυνη στάση και δεν θα μπει σε αδιανόητη αριθμολογία-κάτι που απαγορεύεται εκ του νόμου-, νύχτα θα είναι πάρα πολύ μακριά, για όλους.

Τα διλήμματα που αναμένεται να τεθούν εκ του αποτελέσματος των ευρωεκλογών(νομίζουμε πως θα έχει ξεκαθαρίσει άνετα μέχρι τις 10-11 το βράδυ), είναι τα εξής:

1)Πάμε σε εθνικές εκλογές εαν το αποτέλεσμα είναι δυσοίωνο για τον ΣΥΡΙΖΑ; Δηλαδή αισθητά μεγάλες διαφορές, όπως ακούγεται από την προηγούμενη εβδομάδα;

2) Θα πέσουν μέσα οι έρημες οι δημοσκοπήσεις που προοιωνίζουν, συντριβή των μπολσεβίκων;

3)Θα πέσουν μέσα οι δημοσκοπικές “παραέρευνες” της κυβερνώσας παράταξης με εταιρείες μαιμού δημοσκοπήσεων που κάνουν κομματικά στελέχη;

Νομίζουμε πως βρισκόμαστε- ως συναχθέν γενικό πολιτικό συμπέρασμα- στην πρώτη και στην δεύτερη περίπτωση και μάλιστα επιπλέον, παρατηρείται-κατά τις ίδιες πληροφορίες και μια χαοτική κατάσταση στα λεγόμενα μικρά κόμματα.

Όπου να ναι, θα μάθουμε.

Νεώτερα σε λίγο. Μείνετε συντονισμένοι.

Διαδικτυακή εκπομπή στις 7.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Γαμοσε όλο το δημοκρατικό τόξο…. Εγκληματικές οργανώσεις όλα τα δημοκρατικά κόμματα.

  2. Μιχαλοκωλε τι θα γινει; θα βγει η κορη;

  3. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΔΙΝΟΥΝ ΑΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ (ΜΕ ΜΟΥΤΖΟΥΡΑ Η ΛΑΔΙΕΣ ΚΛΠ) ΤΗΣ ΧΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΕΚΛΟΓΕΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Η ΝΟΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!! ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ Η ΧΑ .

  4. Αυτό που έχει παρατηρηθεί τουλάχιστον εδώ στην β Πειραιά,είναι πως δεν υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι,πολύ φοβάμαι πως θα πέσει μεγάλο μαγείρεμα εις βαρών όλων των πατριωτικών συνδυασμών.Δυστυχως κάθε φορά τα ίδια.

Comments are closed.