ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗ Ν.Δ. Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ! Μπέρδεψε τον Mαέβιους… Παχατουρίδη (Καλυβάτση) με τον οικονομολόγο Σερζ Λατούς! ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ!

Κοινοποίηση:
loberdos_11

Δυστυχώς για τους οπαδούς της Ν.Δ., αυτούς τους τύπους θα πάνε να… ψηφίσουν! Ανθρώπους όπως ο Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε master των fake news. Και όχι άδικα, είναι η αλήθεια.

Βέβαια, ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος, πλέον της ΝΔ, είχε κάποιο καιρό να διαδώσει κάποια ψευδή είδηση. Ωστόσο σήμερα επιβεβαίωσε το ρητό «παλιά μου τέχνη κόσκινο» και παρόλο που σε κάτι τέτοια μας έχει συνηθίσει, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε.

Μπέρδεψε τον Λατούς με τον Καλυβάτση!

Σήμερα, λοιπόν, με ανάρτηση που έκανε σε κάποιο από τα… επτά προφίλ που διατηρεί στο Facebook, αναφέρθηκε στον Γάλλο οικονομολόγο  με μια φωτογραφία του Σωτήρη Καλυβάτση.

Για την ακρίβεια, μια φωτογραφία από τη σατιρική εκπομπή ΑΜΑΝ, που ο Καλυβάτσης υποδύεται τον… Μαέβιους Παχατουρίδη.

«Αυτός είναι ο Γάλλος οικονομολόγος Σερζ Λατούς, που θαυμάζουν ο Τσίπρας και οι σύντροφοι του; Που τους εμπνέει τον όρο «ολιγαρκής (λιτή) αφθονία» και υποστηρίζει την…» από ανάπτυξη»! Τι ζούμε, φίλοι; Δεν μπορεί να είναι πραγματικά όλα αυτά. Μάλλον βιώνουμε κάποιον συλλογικό, ψυχεδελικό εφιάλτη…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λοβέρδος.

Φυσικά μόλις αντιλήφθηκε την γκάφα ολκής, κατέβασε με συνοπτικές διαδικασίες την ανάρτηση.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση! Δεν σας λέμε τι έγινε στο διαδίκτυο! ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ!

loverdos1

 

Για την… ιστορία, αυτός είναι ο Σερζ Λατούς…

latous_

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κλασικό τσιράκι του συστήματος. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα νεοέλληνα αστού, πετυχημένου ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση… Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος ζώαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.