«Μια αριστερόδουλη φραγκόκοτα δικαιώνει 100% τις μεθόδους της λεγόμενης δικτατορίας του αείμνηστου Παπαδόπουλου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Του Κωνσταντίνου Λάττα

Πέρασαν 45 χρόνια από την εποχήν όπου οι εβραιοσιωνιστές κατόρθωσαν να ρίξουν την ελληνόψυχη  κυβέρνησιν του αειμνήστου Γεωργίου Παπαδοπούλου  και να εγκαταστήσουν αθλίους προδότες σαν τον  δωσίλογο γεροΚαραμανλή, τον  συνωμότη του ΑΣΠΙΔΑ  και πράκτορα της  CIA Α.Παπανδρέου και την λοιπή προδοτική πολιτική βρωμιά, η οποία τελικώς οδήγησε την χώραν εις την απόλυτον εξαθλίωσιν, κυβερνωμένη από τους μεγαλύτερούς εχθρούς της, του Αριστερούς.

Μέσα εις αυτά τα 45 χρόνια που μεσολάβησαν, όλα τα υποκείμενα πολιτικοί και πολίτες έριξαν τόνους λάσπης κατά της λεγομένης δικτατορίας.

Διατί?

Διότι αφ’ ενός τους στερούσε το δικαίωμα να κλέβουν και να ρημάζουν, αφ’ ετέρου διότι συνελάμβανε Αριστερούς  πληρωμένους ή απλά ηλιθίους, οι οποίοι παρά τις προειδοποιήσεις, συνέχιζαν το αντεθνικόν τους έργο, το οποίον τους υπαγόρευε εντέχνως ο εβραιοσιωνισμός .

Διεμαρτύροντο οι Αριστεροί ότι το καθεστώς της 21ης Απριλίου τους αποστερούσε τα πολιτικά τους δικαιώματα, τα οποία κατά την γνώμην τους ήταν να υπονομεύουν την ασφάλειαν, την τάξιν και την ιδίαν την ύπαρξιν της Ελλάδος.

Όμως οι εβραιοσιωνιστές και τα εντόπια τσιράκια τους, ενίκησαν τον Παπαδόπουλον και την ελληνόψυχην ομάδαν του και τους έριξαν να σαπίσουν εις την φυλακήν.

Οι εχθροί της Ελλάδος Αριστεροί «δικαιώνονται» από τον δωσίλογον γεροΚαραμανλή, βαπτίζονται «αντιστασιακοί» από τον συνωμότην Παπανδρέου και παίρνουν σχετικές συντάξεις  και  θέσεις και με την άνοδον εις την εξουσίαν του πράκτορος της CIA  Α. Παπανδρέου, αρχίζει η οργανωμένη ληστεία  εις βάρος του κράτους και οι μέθοδοι της Γενικής Ασφαλείας  οι οποίες εχρησιμοποιούντο επί Παπαδοπούλου, ρίπτονται εις την πυράν, ως «μέθοδοι αντιδημοκρατικές».

Τώρα πλέον έχουμε «δημοκρατίαν» και ο πολίτης δεν συλλαμβάνεται επειδή ως Αριστερός υποκινεί ενέργειες εις βάρος του κοινωνικού συνόλου, δεν συλλαμβάνεται επειδή  παρεμποδίζει τους συναδέλφους του να εργασθούν, δεν συλλαμβάνεται επειδή  με τις αδικαιολόγητες απεργίες κλείνει εργοστάσια και διαλύει κρατικές υπηρεσίες, δεν συλλαμβάνεται επειδή πυρπολεί δημόσιαν και ιδιωτικήν κινητήν και ακίνητην περιουσίαν, δεν συλλαμβάνεται επειδή πυρπολεί αστυνομικούς, αλλά αντιθέτως δίδονται επανειλημμένες άδειες έξόδου εις τον ενδεκάκις αρχιδολοφόνον της  τρομοκρατικής οργανώσεως   «17 Νοέμβρη», εις επανόρθωσιν της κατά λάθος  συλλήψεως κάποιων μελών αυτής.

Έπρεπε να φτάσουμε χρονικώς εις το 2019 δια να δούμε το φαινόμενον να συλλαμβάνονται πολίτες  «προληπτικώς» χωρίς να έχουν διαπράξη ουδέν αδίκημα, αλλά με μόνην «δικαιολογίαν» ότι γράφουν εις το διαδίκτυον εις βάρος των προδοτών-δωσιλόγων κυβερνώντων και βγαίνουν εις τον δρόμον να διαμαρτυρηθούν.

Αυτό ακριβώς μας είπε η φραγκόκοτα η οποία παριστάνει την υπουργόν δήθεν Προστασίας του Πολίτου.

Μιλά διά στοιχεία τα οποία έχει εις βάρος ατόμων  από το διαδίκτυο, τα οποία άτομα δήθεν υποκινούν δήθεν βίαιες ενέργειες και όταν τα ζητά να τα δη ο δημοσιογράφος του απαντά η φραγκόκοτα «ψάξτε στο διαδίκτυο να τα βρείτε» !!!!

Εις την προτελευταίαν διαδήλωσιν εις το Σύνταγμα, παρουσία  μου, η Αστυνομία συνέλαβε 200 άτομα, χωρίς να έχη συμβή το παραμικρό, χωρίς να ζητήσουν πρώτα ταυτότητα ,τους κράτησε εις την Γεν. Ασφάλεια μέχρι το πέρας της συγκεντρώσεως και τους απέλυσαν, χωρίς ουδεμίαν  κατηγορίαν.

Έτσι τυχαία , απλά για να σπάσουν το ηθικό των υπολοίπων και των ιδίων.

«Προληπτικές συλλήψεις» τις αποκαλεί η φραγκόκοτα.

Μου γεννάται λοιπόν  η απορία, διατί αυτοί οι ίδιοι οι Αριστεροί καταφέρονται κατά των μεθόδων της 4ης Αυγούστου και 21ης Απριλίου,  επειδή επί των ημερών της συλλαμβάνοντο Αριστεροί, οι οποίοι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΑ ήταν εχθροί της Ελλάδος, την στιγμήν όπου σήμερα οι ίδιοι αυτοί συλλαμβάνουν πολίτες χωρίς ΟΥΔΕΜΙΑΝ εις βάρος τους κατηγορίαν «ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΣ»?

Επιτέλους οι Αριστεροί και Αριστερόδουλοι, έστω και εμμέσως ,δικαιώνουν τους αειμνήστους ηγέτας  Μεταξάν και Παπαδόπουλον, δι’ όλα όσα έπραξαν εις βάρος τους και αναγνωρίζουν έστω και εμμέσως ότι ήταν εξαιρετικώς ήπιοι απέναντί τους.

Δεν αντιλαμβάνονται , τόσον η αστείας εμφανίσεως  φραγκόκοτα, όσον και οι συνοδοιπόροι της, ότι ενεργώντας τοιουτοτρόπως και μάλιστα υποστηρίζοντας τις εν λόγω ενέργειές των με εμφανίσεις εις τα ΜΜΕ, όχι απλά ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ τους αειμνήστους  Μεταξάν και  Παπαδόπουλον, αλλά το χειρότερον δι’ αυτούς, δικαιώνουν όλους εμάς  τους χιλιάδες πατριώτες, οι οποίοι εκ των υστέρων μεμφόμεθα αμφοτέρους τους ηγέτας,  διά ήπιαν  αντιμετώσισιν των μεγαλυτέρων εχθρών του Έθνους μας, των Αριστερών, οι ενέργειες  των οποίων άξιζαν ακόμα και της εσχάτης των ποινών, καθότι ήταν ενέργειες ευθέως εχθρικές κατά του κράτους και του Έθνους, έξωθεν υποκινούμενες?

Όμως έξυπνος Αριστερός ή Αριστερόδουλος ώστε  διά να καταλάβη τι κάνει και τι λέει, δεν εγεννήθη ακόμα, διότι ως είναι βέβαιον,  το εβραιοσιωνιστικόν σύστημα χρειάζεται ηλιθίους και ηλιθίας , τύπου φραγκόκοτας, διά να λειτουργήση και αυτούς επιλέγει διά να Αριστεροποιήση  και να κάνη ενεργούμενά του.
Σχετικό βίντεο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟ MAILΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΓΚΙΟΣΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΑΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!! ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!!!!!!

  2. ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΜΩΡΗ ΣΚΑΤΟΒΑΣΙΛΗ. ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.