Καρχαρίας επιτίθεται σε δύτη – Τον «ξεσκίζει» εντός του ενυδρείου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Μεταφερόμαστε σε ενυδρείο της Νοτίου Αφρικής, εκεί που εξειδικευμένοι δύτες χρειάστηκε να βουτήξουν στο νερό για να βοηθήσουν έναν θηλυκό καρχαρία που εγκυμονούσε.

Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν με συνεπές αποτέλεσμα οι συνθήκες να γίνουν πραγματικά επικίνδυνες.

Το τεράστιο σαρκοφάγο ψάρι εκνευρίστηκε καθώς ένιωσε να απειλείται με αποτέλεσμα να αντιδράσει με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζει: την επίθεση.

Μάλιστα δάγκωσε τον δύτη τόσο βαθιά ώστε χρειάστηκε η επέμβαση τραυματιοφορέων και γιατρών καθώς και δεκάδων ραμμάτων για να σωθεί το χέρι του.

Ο καρχαρίας επιτίθεται στον δύτη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Καλά του έκανε. Γιατί τα έχουν στα ενυδρεία; Το φυσικό περιβάλλον τους είναι η θάλασσα. Δεν είμαστε πιο έξυπνοι από τα ζώα γιατί ο Θεός τα δημιούργησε πριν από μας, είναι παλαιότερα.

    1. Και τι φταίει ο δύτης που υπάρχουν ενυδρεία; Τώρα μιλάς σοβαρά οτι τα ζώα είναι πιο έξυπνα απο τον άνθρωπο; Είπαμε σεβασμό προς τη φύση σε ένα λογικό βαθμό αλλά να μην καταλήξουμε και παραθρησκευτική οργάνωση. Μήπως είσαι και vegan;

  2. ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ Τ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Κ ΟΧΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΨΥΧΩΝ Κ ΣΩΜΑΤΩΝ Ο ΑΝΡΘΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΥΤΩΝ

  3. τον π@υτσο έπρεπε να του κόψει του παλιομαλακα !!

  4. τράβαγε το φτερό του καρχαρία και τον κοπάναγε με το στυλιάρι

Comments are closed.