«Θα τους πάμε γ@μιώντας!» Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ξεσκίζει το ΚΕΘΕΑ! Ποιοι και γιατί τρέμουν τον φάκελο της ντροπής

Κοινοποίηση:
valianatos_grigoris-9292727_92882

Έχει στα χέρια του έναν φάκελο-βόμβα ο οποίος καθημερινά εμπλουτίζεται και, όπως όλα δείχνουν, για πρώτη φορά κάποιος θα καταγγείλει δημόσια και με στοιχεία το τι πραγματικά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στο ΚΕΘΕΑ

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γνώρισα ένα κοριτσάκι το οποίο εργαζόταν σε ένα μαγαζί που σύχναζα… πολύ καλό έμενε με το φιλαράκο της και τη γιαγια της… μέχρι εδώ όλα καλά! Ρωτάω για τη μαμα τον μπαμπά της μου λέει ότι η μαμα της εργάζεται σε κέντρο απεξάρτησης σε ένα νησί! Οκ λέω … κάποια στιγμή μένω από τσιγάρα της λέω στριψε μου ένα μέχρι να πάω στο περίπτερο… γελάει ανοίγει άλλο φακελάκι και κάνει ένα ντουντουκι που θα το ζήλευε και ο Μάρλεϊ και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής είχα να δω από τα φοιτητικά μου χρόνια (47 είμαι σήμερα)!
    Συζήτηση στη συζήτηση η μαμα πρώην χρήστρια, εργαζόμενη στην επανένταξη, στο σπίτι υπήρχαν πίπες, μίπες κτλ και υπάρχουν ακόμη και σήμερα (σε περίπτωση που θυμηθεί να παει επίσκεψη στους γονείς και στην κόρη της) και σκεφτηκα γιατί το συμπαθούσα το κορίτσι και το έβλεπα σαν δικό μου παιδί, σε τί περιβάλλον Μεγάλωσε, ποιους έχουμε βάλει και πληρώνουμε για να στηρίξουν τα παιδιά μας κτλ κτλ
    Η λύση είναι μια λοβοτομή στους χρήστες, δεν πρόκειται να απεξαρτηθούν σχεδόν ποτέ (μόνο δυο άτομα ξέρω που τα κατάφεραν) !
    Προτιμώ να πληρώνω παμπερς και φαγητά στο μουλτι να τρώνε παρά να τους αφήνω να ζουν και να το παίζουν σύμβουλοι !!!!
    Οξω γριπες οξωωωωω

  2. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣ Γ@ΜΙΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ Γ@ΜΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΛΟΥΓΚΡΑ !!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΧΙ ΕΣΥ ΑΔΕΡΦΩ!!!!!

Comments are closed.