Εστιατόριο “απαγορεύει” τα φωνακλάδικα παιδιά – Λίστα κανονισμών για γονείς [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
642139_4461d2cae7-97d4f4703a43bbda

Έξαλλοι είναι οι γονείς με τους κανονισμούς που ανήρτησε ένα εστιατόριο για να επιτρέψει την… είσοδο σε παιδιά! Το μεσογειακό εστιατόριο σε πόλη της βόρειας Ουαλίας προειδοποιεί τους πελάτες του ότι αν δεν μπορούν να διατηρούν φρόνιμα τα παιδιά τους θα… πετιούνται έξω οικογενειακώς. Τα παιδιά θα πρέπει να παραμένουν καθισμένα και θα σερβίρονται σε πλαστικά πιάτα καθώς τα πορσελάνινα είναι πολύ ευαίσθητα. Όπως επισημαίνεται στη μακρά λίστα κανονισμών “οι πελάτες δεν έρχονται για να ακούν τα ουρλιαχτά των παιδιών”.
Σημειώνεται ότι τα παιδιά θα πηγαίνουν με συνοδεία στην τουαλέτα, ενώ υπογραμμίζεται ότι την αποκλειστική ευθύνη των παιδιών έχουν οι κηδεμόνες τους. “Δεν θα έχουμε εμείς την ευθύνη για τα δικά σας παιδιά αν χτυπήσουν στο εστιατόριό μας επειδή εσείς δεν τα προσέχετε” αναγράφεται στη λίστα των κανονισμών.

Στην ενότητα “Παιδιά που τσιρίζουν/ουρλιάζουν” το σημείωμα αναφέρει ότι η διεύθυνση αγαπά τα παιδιά στο εστιατόριο αλλά όταν αρχίζουν να φωνάζουν ταράσσονται οι άλλοι πελάτες. “Σας ζητάμε με τον πιο ευγενικό τρόπο, αν το παιδί σας κλαίει ή ουρλιάζει, παρακαλώ πάρτε το έξω μέχρι να ηρεμήσει. Αν ένα παιδί δεν μπορεί να σταματήσει από το να ενοχλεί τους θαμώνες μας δυστυχώς θα πρέπει να σας ζητήσουμε να φύγετε από το εστιατόριο, κάτι που θα μισούσαμε να κάνουμε. Ξέρουμε ότι θα σας προσβάλλει αυτό και θα το μισούσαμε”

Την ανακοίνωση αυτή ανήρτησε στο διαδίκτυο 52χρονη επισκέπτρια στο θέρετρο της Ουαλίας και προκάλεσε την έντονη αντίδραση των γονιών που υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να είναι φιλικό προς τα παιδιά και να μην χρειάζεται αυτά να κλαίνε ή να ουρλιάζουν ούτε να απειλούνται οι γονείς με “διωγμό”.

642139_f2287e5476-82fa4d1f1296e3e7
Άλλοι βέβαια τόνισαν ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είσαι έξω, σ’ ένα εστιατόριο και να ακούς παιδιά να ουρλιάζουν”.

Πάντως, η διευθύντρια τόνισε ότι ποτέ δεν τους παραπονέθηκε και πως αυτή η ανακοίνωση βρίσκεται στο μενού τους εδώ και δέκα χρόνια.

Πηγή: the sun.co.uk

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: