ΕΚΤΑΚΤΟ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ – «ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ – Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟ»

Κοινοποίηση:
1

Την παραίτησή του υπέβαλε ο υπουργός Εξωτερικών στον Αλέξη Τσίπρα πριν από λίγα λεπτά.  

Η αιτία είναι η μη κάλυψή του από τον πρωθυπουργό στην αντιπαράθεσή του από τον Πάνο Καμμένο κατά την διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε εχθές.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα σήμερα όταν κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA ουσιαστικά έδειξε την πόρτα της εξόδου στον υπουργό τονίζοντας ότι:

«Το μήνυμα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός ήταν σαφές καθαρό και προς όλες τις κατευθύνσεις. Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά και θα φτάσει στον προορισμό του. Όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτόν τον προορισμό ή όποιος δυσφορεί στην διαδρομή τότε πρέπει να κατέβει από το τρένο.

Ο υπουργός Εξωτερικών έχει τακτική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό αν ήθελε να του πει κάτι θα το έλεγε. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο οποίος κάνει διαρροές. Εγώ δεν ξέρω αν ο κ. Κοτζιάς δυσφορεί. δεν μπορώ να το πιστέψω όμως. Δεν έχει λόγο να δυσφορεί. Γιατί η πολιτική του πρωθυπουργού στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι αυτή με την oποία συμφωνεί ο κ. Κοτζιάς.

Άρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος προς δυσφορία. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι ο κ. Κοτζιάς δεν θα το επικοινωνούσε μέσω διαρροών. Αυτή η κυβέρνηση δεν επικοινωνεί με διαρροές. θα το έλεγε ευθέως στον πρωθυπουργό με τον οποίο έχει καθημερινή και τακτική επικοινωνία».

Ο κ. Κοτζιάς αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού υπουργικού συμβουλίου έδειχνε ότι δεν θα είχε πολύ μεγάλο μέλλον στην κυβέρνηση. Εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησής του από την κυβέρνηση και το υπουργείο Εξωτερικών καθώς θεώρησε πως δεν έλαβε αρκετή στήριξη από κανέναν υπουργό, αλλά ούτε και από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Δικιο εχει ρε παιδια ο Κοτζιας.Ειναι δυνατον να χωρεσουν στο ιδιο τσουβαλι αυτος κι ο Καμμενος αφου ειναι σαν ελεφαντες και οι δυο τους;

  2. έκανε την βρώμικη δουλειά και πηδάει απο το καράβι η φάλαινα τώρα..αριστεροί προδώτες μια ζωή

  3. ΣΤΟ διάολο να πας κόλο γερμάν Άρα η μητέρα του το ξέρετε ότι είναι Γερμανίδα και από πού από το λίκνο του ναζισμού το Βερολίνο για να δείτε Έλληνες τι μας κυβερνάνε Ξυπνήστε επιτέλους αλλά δεν φτάνει που παραιτήθηκε Αυτός πρέπει να παραιτηθεί και το άλλο υποκείμενο που λέγεται πρωθυπουργός να σηκωθούν να φύγουν από δω οι εθνομηδενιστές

  4. Το θέμα είναι το είχε τα μπαλλακια και παραιτήθηκε. .. Τώρα το καθυστερημένο πήρε το υπ.Εξωτερικών… Ποιος μας πιάνει..

  5. Ρε τσιπρα πλακα μας κανεις ; Κατω απο το τραπεζι εχει βρει τους 151; Πουλημενα τομαρια του στιλ παπαχριστοπουλου; Ο παιδοβουβαλος που σημερα εδειξες κοκκινη καρτα θα σηκωνει το χερακι στην βουλη;

  6. Παλια ιστορια…Με συμβαση εργου ολοι τους.Κυριε ταδε θα κανεις αυτο αυτο και αυτο…θα παρεις τοσα..Τελειωσε ο χρονος σου..δρομο…παιδια εγγονια και αεροπλανο για την δυσκολη εξασφαλισμενα.

  7. Φίλτατε Γκοτζιά θα σε θυμόμαστε πάντα…σαν το μεγαλύτερο προδότη που πέρασε ποτέ απ’ την Ελλάδα μας.

  8. Στα τσακιδια.. και όπου τον βρείτε ξύλο ξύλο ξύλο….

  9. Σιγά τα αυγά. Έκανε τη δουλειά του και τα ξεπούλησε όλα και τώρα δήθεν μαλώσανε. Κάτσε να δούμε σε 5-6 βδομάδες που θα τον βολέψει το σύστημα.

  10. τσιπρα για να τρολαρεις τον κουλη βαλε τη ντορα στη θεση του. την αρχη την εκανες με παπακωστα. ασε που ακομα και μεσα απο το συριζα αποκλειεται να βρεις χειροτερη

Comments are closed.