Δημοσίευμα – βόμβα! Τον Ραούλ Μπράβο εμπλέκουν στην επίθεση προς τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Κοινοποίηση:
MPRABO2

Ιστοσελίδα από τη Σερβία εμπλέκει τον Ραούλ Μπράβο με την επίθεση -με όπλο- που δέχθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα η  ιστοσελίδα “Blic” αναφέρει ότι ο Ραούλ Μπράβο -παλιός συμπαίκτης του Ντάσκο Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό- βρίσκεται πίσω από την δολοφονική επίθεση κατά του Σέρβου παλαίμαχου επιθετικού.

Όπως είναι γνωστό, ο Ισπανός συνελήφθη ως εγκέφαλος κυκλώματος στημένων αγώνων και σύμφωνα με τους Σέρβους ο Κοβάσεβιτς γνώριζε πράγματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση που αποκάλυψε άθελα του, γεγονός που φαίνεται πως τον έβαλε στο… στόχαστρο!

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Υπάρχουν πολλές ιστορίες, οι οποίες ανεπίσημα ακούγονται σχετικά με το παρασκήνιο της επίθεσης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Μια από αυτές σύμφωνα με την telegraf.rs, σχετίζεται άμεσα ο Ραούλ Μπράβο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό από το 2007 έως το 2009. Ο Μπράβο είναι ένας από τους 11 συλληφθέντες από την ισπανική αστυνομία για κύκλωμα στημένων αγώνων, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος, μαζί με τον αρχηγό της Βαγιαδολίδ, Μπόρχα Φερντάντεζ και τους Σαμουέλ Σάιθ, Αουγκοστίν Λάσος. Ο Κοβάσεβιτς ήξερε το παρασκήνιο όλης αυτής της ιστορίας, καθώς αγωνιζόταν συμπαίκτης του Μπράβο αλλά και στην Ισπανία για εννέα χρόνια. Αυτός αποκάλυψε τις ενέργειες του Μπράβο σε κάποιον στην Ισπανία, άθελά του, και οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στις συλλήψεις.Ο Ισπανός προσωπικά διέταξε την επίθεση στον Κοβάσεβιτς, κάτι που κανείς στον Ολυμπιακό δεν θέλει να το πιστέψει καθώς οι δυο παίκτες είχαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους”.

KOBASEBITS_MPRABO2 (1)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: