Δεν θα μπορούσε να συμβεί ΠΟΤΕ στην Ελλάδα…Ο κύριος με τον κίτρινο φάκελο μέσα στο μετρό (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Φωτογραφία του προέδρου της Αυστρίας, Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν , αναδύεται στα αυστριακά μέσα ενημέρωσης αυτές τις ημέρες, ενώ πηγαίνει στην εργασία του με το μετρό έχοντας σημειώσεις στο χέρι για τις καθημερινές δραστηριότητές του.

Χωρίς το «φόβο του λαού» ακολουθεί τις συνήθειες ετών ως καθηγητής Οικονομικών στο πανεπιστήμιο της Βιέννης. Στην εργασία του πηγαίνει με το τρένο.

Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων κάτω από αυτές τις φωτογραφίες σχολιάζουν ότι μπορεί κανείς να δει τυχαία τον Πρόεδρο στο μετρό, στο τρένο ή στο δρόμο της Βιέννης.

Την ίδια απλότητα έχει και ο πρόεδρος της Ιρλανδίας Μάικλ Χίγκινς, που ο φακός τον έπιασε να συναλλάσσεται σε ATM, όπως ο κάθε πολίτης της χώρας αυτής, σημειώνουν τα αυστριακά μέσα ενημέρωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. κάποτε είχαμε έναν βασιλέα και μια βασίλισσα. Τους έδιωξαν λέει για χάρη μας και για το καλό μας. Από τότε αποκτήσαμε 5 με 10 χιλιάδες βασιλείς, πάλι για χάρη μας και πάλι για το καλό μας.

  2. Πόσο είναι το κόστος ζωής εκει;Παρ το στεφάνι μας,παρ ‘το γερανι μας,στη δραπετσωνα (ΕΛΛΑΔΑ)πια δεν εχουμε ζωη,Κράτα το χέρι μου ,και πάμε αστέρι μου ,εμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοι

  3. Αντε τώρα εσύ να δεις τον Κούλη ή τον Παυλόπουλο στο Μετρό ή στο ΑΤΜ.

  4. ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΤΕ Μ Ι Α ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ…..

    1. Στην Αυστρία ομως και εμας σαν λαθροκαννίβαλους μας βλέπουν.

      1. Αλήθεια είναι,στην Πορτογαλία φιλικό ζευγάρι πήγε για δουλειά και ένιωσαν δυσάρεστη έκπληξη όταν πηγαίνοντας να δουν σπίτια οι περισσοτεροι ιδιοκτητες δεν ηθελαν να τους ενοικιασουν το σπιτι και κάποιοι ζήτησαν εξωφρενικό ενοίκιο επειδή λεει ήταν μεταναστες,αναγκάστηκαν να βρουν στέγη αρκετά έξω από την πόλη που έπιασαν δουλειά,και στο τελος ξαναγύρισαν Ελλάδα αφού οι συνθήκες γι’αυτούς ήταν πολύ δυσκολες

Comments are closed.