Βίντεο με την απρόβλεπτη καταιγίδα στην Αθήνα – 7.000 κεραυνοί σε όλη τη χώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
athina-768x592

Ο καιρός έχει χαλάσει για τα καλά με τους κεραυνούς να είναι χιλιάδες σε όλη τη χώρα. Έπεσαν συνολικά 7.000, ενώ η καταιγίδα που έπληξε την Αττική ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και δεν είχε προβλεφθεί.

Παραμένει κακός ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μάλιστα ισχυρή καταιγίδα έπληξε την Αττική το μεσημέρι της Πέμπτης 03/10, ενώ κεραυνοί έπεσαν σε όλη την Ελλάδα. Τα πρωινά προγνωστικά στοιχεία, δεν έδιναν την πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας για την περιοχή της Αττικής. Παρόλα αυτά, με τη βοήθεια του συστήματος ανίχνευσης κεραυνών «ΖΕΥΣ», δορυφορικών εικόνων και προϊόντων, επίγειων καμερών, και μετεωρολογικών σταθμών που έχει στη διάθεσή του το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr, καταφέραμε να εντοπίσουμε και να παρακολουθήσουμε την απρόσμενη εξέλιξη και να ενημερώσαμε το συντομότερο δυνατό για την επερχόμενη καταιγίδα.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται η εξέλιξη της καταιγίδας αυτής από την μετεωρολογική κάμερα που βρίσκεται εγκατεστημένη στις εγκαταστάσεις του ΕΑΑ στην Πεντέλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: