Βέροια: Σκότωσαν τον σκύλο του με φόλα και προσφέρει 500 ευρώ σε όποιον γνωρίζει περισσότερα

Κοινοποίηση:
1

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η φόλα πετάχτηκε σε παιδική χαρά

Φόλες, ποντικοφάρμακα, μεζεδάκια με καρφιά, αυτοσχέδια δηλητήρια, κακοποιήσεις, τροχαία, είναι μερικά από όσα υφίστανται τα ζώα καθημερινά, στην Ελλαδα.

Ένα θλιβερό περιστατικό, που εκτυλίχθηκε στην πλατεία Καπετανίδη, στη Βέροια, έβγαλε στο φως χρήστης του Facebook ο οποίος βίωσε τη δυσάρεστη εμπειρία της δολοφονίας του κατοικιδίου του με φόλα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η φόλα πετάχτηκε σε παιδική χαρά…

«Αυτός ήταν ο σκύλος μου, ο φίλος μου. Με βρήκε εδώ πριν 1 χρόνο και έμεινε. Τον προστάτευα μέχρι χτες. Κάθε πρωί με περίμενε, μου μιλούσε και έτρεχε και με αγκάλιαζε… Μέχρι που ο υπάνθρωπος πήγε και του έδωσε το δηλητήριο στο στόμα μια και ήταν φιλικός με όλους… Τον σκότωσε λοιπόν στις 5 Σεπτεμβρίου μετά τις 5 ξημερώματα.. Στην πλατεία Καπετανίδη, στη Βέροια. Αν είδε κάτι κάποιος, υπάρχει αμοιβή 500 ευρώ. Επικοινωνήστε μαζί μου…»

Πηγή: petpet.news

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΖΩΑΚΙ ΗΤΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ???? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΠΙΣΗΣ 5 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΗ ΟΠΟΤΕ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΡΙΞΕ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ 500 ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΣ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!!!!

  2. ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΖΩΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ…………

    1. Τι εννοείς ότι δεν υπάρχει τιμωρία; τον έπιασαν και δεν τον τιμώρησαν; Να είσαι σίγουρος ότι την σήμερον ημέρα καλύτερα να πειράξεις παιδί πάρα σκυλί. Φυσικά και διώκεται από τον νόμο αυτή η πράξη αλλά θα έπρεπε επίσης να διώκεται από το νόμο και ο κάθε αλητηριος που παίρνει τον σκύλο του και πηγαίνει στην παιδική χαρά. Σου είπε κανένας ότι αρέσει στα παιδιά μου να παίζουν πάνω στα ούρα και στα κόπρανα του κάθε ζωου; Μέσα όλοι να ησυχάσουμε από παλαβους.

Comments are closed.