Αφγανός μετανάστης καταγγέλλει την Ελλάδα ότι δεν του έστρωσε κόκκινο χαλί – «Με έδειραν στα σύνορα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Έκταση έχει πάρει ένα περιστατικό στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας όπου ένας Αφγανός μετανάστης προσπάθησε να περάσει παράνομα προς την χώρα μας.

 

Όπως ισχυρίζεται ο 19χρονος Şevket Muhammet σε τουρκικά ΜΜΕ στην προσπάθεια του να περάσει στην Ελλάδα από τον ποταμό Έβρο, οι Έλληνες τον ξυλοκόπησαν και τον έδιωξαν πίσω προς την Τουρκία, όπου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Uzunköprü, από όπου έκανε και τις παραπάνω καταγγελίες.

Το περιστατικό αυτό έσπευσε να «αγκαλιάσει» η τουρκική πλευρά, η οποία τόνισε πως η στάση της Ελλάδας στο μεταναστευτικό είναι «σκληρή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

48 Σχόλια

  1. ΣΕ ΕΔΕΙΡΑΝ ???? ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΛΥΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ !!! ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ !!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΗ!!!!

  2. Τι Αφγανοί, τι Αλβανοί.Τα ίδια σκατά είναι και οι δυό τους.

  3. Στο Αφγανιστάν την πρώτη σεξουαλική επαφή τους όλα αυτά τα ανθρωποειδή την έχουν με τα άτυχα γαιδούρια.

  4. κανονικα χρειαζοσουν ενα δαμασκηνο αναμεσα στα δυο φρυδια.
    μπηκες παρανομα σε ξενο μποστανι

  5. Οι ποντιοι δεν βιαζαν ,δεν εκλεβαν ,δεν εκαψαν ξενη περιουσια.ΑΝ βαζης τους ποντοιους στην ιδια μυρα με αυτους,μην ζητησεις βοηθεια απο Ελληνα οταν σου καταστρεψουν αυτοι την οικογενεια σου και την πατριδα σου

  6. ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ

  7. ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ΄΄για τον Ζακ Κωστοπουλο γεμισατε το Συνταγμα.Γιατι δεν ξεσηκωνετε ολο τον κοσμο για την προσελευση πλημμυρας λαθροαπηκων……ΠΑΜΕ……ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ……ΡΕ

  8. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΞΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝΕ & ΓΑ….ΓΗ , ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ , ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ & ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ , ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

  9. Tραβα στην βρωμα την τουρκια ρε μογγολικη κωλοτρυπιδα και ασε το γιουνανισταν ρε ορκ!!

  10. Ο/Η ΑΝΤΙΦΑ-ΙΣΛΑΜ-ΛΟΑΤΚΙ-ΚΚΕ=ΚΚΚ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ λέει:

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΑΠΟ 1000 ΑΤΟΜΑ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ 1 ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ…Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΕΙΝΑΙ Η Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ?ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ/ΕΚΔΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΧΥΣΣΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΗ ΦΑΒΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ+ΑΥΤΟ…ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΤΟ 666 ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΡΑΜΜΑ!

  11. Ανθούλα, γιατί δεν βάζεις τα λαθροπιθήκια στο σπίτι σου να τα ταϊζεις, να τα περιθάλπτεις και να σου ρίχνουν και κανένα …..
    Όταν ηλίθια θα είσαι μειονότητα μέσα στην ίδια σου την χώρα και θα σε ξεβρακώνουν μέσα στον δρόμο, έλα μετά να μου τα ξαναπείς.
    Σου εύχομαι να σε πιάσουν οι δολοφόνοι λαθροπίθηκοι και να σου πετάξουν τα μάτια έξω, τόσο σε σένα όσο και στις κορούλες σου ή στο αγοράκι σου, γιατί μόνο έτσι θα βάλετε μυαλό όλοι οι νεοελληναράδες μαλάκες.
    Και το κυριότερο μη συγκρίνεις του έλληνες του Πόντου με αυτά τα δολοφονικά ζώα, που την γυναίκα ή το παιδάκι δεν τα θεωρούν ανθρώπους.

  12. ανθουλα….αν συγκρινεις τον παππου σου με αυτον……..εισαι αξια λυπησης

  13. Ανθούσα , με το ΙQ το δικό σου, δεν μου φαίνεται να έχεις προγόνους πρώτο όνομα…..
    Σταματήστε ρε τρολ αυτήν την καραμέλα. Οι Προσφυγες που ήρθαν το 22 ήταν Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι που διώχθηκαν από τους μουσουλμάνους . Όσοι πρόκοψαν φυσικά , γιατί μας έστειλαν και πάνω από ένα εκατομμύριο μουλους με φέσια και σαλβάρια δήθεν ελληνικής καταγωγής που ακόμα σε παράγκες μένουν και ακόμα τουρκικά μιλάνε στα σπίτια τους…. Αυτοί οι γύφτοΤούρκοι ήταν ο καρκίνος που άλωσε την Ελλάδα από μέσα ώστε να καταντήσουμε σήμερα ένα κράτος μπασταρδων που νοιάζεται μόνον για την κοιλιά του και όχι για την πατρίδα….

  14. Ετσι δειχνουμε τον ανθρωπισμο μας κτυπωντας τα καημενα παιδια που ονειρευονται μια καλυτερη ζωη?
    Οι παπουδες μου οταν ηρθαν απο τον Ποντο στη Δραμα οι ντοπιοι ουτε νερο απο το πηγαδι τους εδιναν.Με σκληρη δουλεια εκαναν περιουσια.Εκαναν πολλα περισσοτερα απο οσα ειχαν ολοι οι ντοπιοι στο χωριο.
    Σημερα οι συγγενεις μου ειναι τα πρωτα ονοματα στη Δραμα και στη Θεσσαλονικη.
    Τι σημασια εχει που ειναι μουσουλμανοι ανθρωποι ειναι και θελουν να ζησουν.

    1. Μια βδομαδα στην Καμπουλ χρειαζεσαι εσυ , και οταν καταλαβεις τι σημαινει Ισλαμ , θα παψεις να γραφεις βλακειες.

    2. Εισαι τελειως ηλιθια,εσυ,σαν γυναικα δεν εισαι ανθρωπος για αυτους,αλλα ΠΡΑΓΜΑ.
      Οι γυναικες ΔΕΝ εχουν δικαιωματα στο ισλαμ,γι’αυτους ειναι απολυτα φυσιολογικο να σε βαλουν κατω μερα μεσημερι και να σε βιασουν ομαδικα,ειναι δικαιωμα τους,εσυ εισαι αντικειμενο για τη σεξουαλικη τους ικανοποιηση,δεν εισαι ανθρωπος.
      Και τους υπερασπιζεσαι κι απο πανω;
      Εχεις καταλαβει τι θα πει ισλαμ;
      Oταν θα σας βιαζουν μες το δρομο μερα μεσημερι και κανεις δε θα σας βοηθησει μη διαμαρτυρεστε μετα,τα ηθελε ο κ@λος σας !

    3. ΣΚΑΣΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ…ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΖΩΟ ΟΡΘΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ…ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΠΑΖΟ?ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥ

    4. Οι πρόγονοι σου ήρθαν όντως ως πρόσφυγες. Έμπαιναν στις βάρκες για να σωθούν από την χατζαρα του Τουρκαλα και να περάσουν απέναντι στη σωτηρία. Ο Πακιστανός, ο Αφγανος και όλοι αυτοί είναι λαθρομετανάστες. Ακόμη κ οι Συριοι που προέρχονται από πόλεμο, παύουν να είναι πρόσφυγες από τη στιγμή που πατούν το πόδι τους στην Τουρκία.Όταν από την Τουρκία προσπαθούν να μπουν λαθρα(κρυφά) δηλ. στην χώρα μας είναι λαθρομετανάστες. Γκε Γκε;

      1. Κανονικά βάση διεθνούς συνθήκης, πρόσφυγας θεωρείται κάποιος στην πρώτη χώρα υποδοχής. Ωστόσο όμως επειδή η Συρία είναι εμπόλεμη ζώνη, δείχνουμε κάποια επιείκεια.

        1. Ποια ειναι λοιπον η πρωτη χώρα υποδοχής; Η Τουρκία. Τι εννοείς, οτι με “τους Συριους δειχνουμε καποια επιεικεια ,επειδη η Συρία ειναι εμπολεμη ζώνη; Μολις περνανε στην Τουρκια δεν ειναι πλεον σε εμπόλεμη ζώνη. Ας μεινουν εκει λοιπον ως προσφυγες,αφου δεν κινδυνευουν πλεον απο κει.Οταν περνανε στη χωρα μας κρυφα, πληρωνοντας αδρα κιολας,δεν ειναι πλέον καημενοι πρόσφυγες!

    5. Οι ποντιοι δεν βιαζαν ,δεν εκλεβαν ,δεν εκαψαν ξενη περιουσια.ΑΝ βαζης τους ποντοιους στην ιδια μυρα με αυτους,μην ζητησεις βοηθεια απο Ελληνα οταν σου καταστρεψουν αυτοι την οικογενεια σου και την πατριδα σου

  15. να σε γαμησουν επρεπε .,.,.,.και να σε στειλουν πακετο απο εκει που ηρθες

  16. Όχι δα??? Είναι ακόμα στο νοσοκομείο πολιτείας ;;; Δεν φαίνεται ούτε ένα σημάδι !!! Ξέρουμε καλά τι κάνουν οι Τούρκοι πιάσανε την περίπολο τους Έλληνες στρατιωτικούς και τους είχανε φυλακή γιατί λένε ότι περάσανε τα σύνορα τούς, το κάθε αφγανακι γιατί πρέπει να περνάει τα δικά μου σύνορα όποτε γουστάρει και να μην έχει συνέπειες;; Δεν κάλεσα κανέναν ξένο στην πατριδα μου, ακάλεστος δεν πρέπει να έρχεται κανείς οι βρώμικη πολιτικάντηδες κάνουν δουλειές με πρακτικό χρημάτων εις βάρος του λαού των Ελλήνων..

  17. γιατι ρε κολοπαιδα δεν τον πηρατε μια πιπα και εφαγε ξυλο το μπασταρδο .

  18. Αυτά τα σκουπίδια που καταλήγουν στα νοσοκομεία τους , οι Τούρκοι τα κομματιάζουν και πουλάνε τα όργανα τους στους Γερμανούς κερδίζοντας εκατομμύρια….. και καλά κάνουν . Θα περάσει καλά το νεγροειδες μογγολο του Αφγανιστάν …. ΧΑΑ χα ΧΑΑ

  19. να λες και ευχαριστώ που δεν είσαι στο αμερικα να σε ξαπλώσουν με την μια βρωμιαρη

  20. Δίκιο έχει ο κύριος.
    Κακώς τον έδειραν. Αν υπήρχε κράτος και εφαρμόζονταν οι νόμοι θα τον “ξάπλωναν”.
    Δεν αξίζει κάτι άλλο σε ανθρωποφάγους εισβολείς.
    Ποτέ δεν είναι αργά όμως.
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

  21. ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ……………ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

  22. Καλά να πάθει το πίθυκι τι δουλειά έχει να ρθει στην Ευρώπη, για να βρει αυτό ένα καλύτερο μέλλον, και να χάσουμε εμείς το δικό μας.

  23. Δες θρασος ,μπαινουν λαθραια σε ξενη χωρα
    και οχι μονον εχουν απαιτησεις,
    αλλα και την καταγγελουν ,κιολας.
    Δες ποσο βλακες μας εχουνε.
    Αυτα να τα βλεπει ο Κουλης.
    Βρε ουστ απο δω

  24. Καλα σου κανανε μογγολε!!! Μονοβολο επρεπε!!!

  25. Ο καθε ζουρλολαθρομεταναστης καταγγελει την Ελλαδα
    Ρε αμα θελετε να καλοπερασετε να πατε στη μανα σας .
    Οξω απο γομαρια.

  26. Αχαχαχαχαχαχαχαχ!καλο εεεεεε?(γιαυτο που γραψαν οι τουρκοι)

  27. Οι Τούρκοι τον ΕΒΑΛΑΝ να τα πει;;;; Η αλλη μας πηγαίνει στα διεθνή δικαστήρια, ο άλλος διαμαρτύρεται επειδη δεν τον υποδεχτήκαμε οπως ήθελε, παρ ολο που ειναι παράνομος, ο άλλος δεν τρωει το φαγητό που του δινουμε απο το υστέρημα μας επειδη δεν ειναι χαλαλ. Ε ρε φουστη μου, τι καθίκια και τι φίδια βάζουμε στον κόρφο μας!!

  28. Προπαγάνδα ολκής . Ξέρουμε καλά τους Τούρκους . Τον πήγαν και σε νοσοκομείο πολυτελείας όπως δείχνει η φωτογραφία . Αίσχος με το γύφτο του βίντεο .Γιατί δεν κάθονται στην τουρκία που είναι ωραία . Τα πιθήκια που τώρα τους βάζουν σε κοπάδια σαν τα πρόβατα τους μεταφέρουν με λεωφορεία , όταν θα χρειαστεί να τους βγάλουν δεμένους ούτε σε 500 χρόνια δεν θα μπορούν να τους βγάλουν . Μία είναι η λύση . Πληρώνουμε τώρα για να έρθει η ώρα να μιλήσουμε αλλά πρώτα στους εθνικούς προδότες πολιτικούς . Οι δήμαρχοι και το σκυλολόι των Δήμων είναι μεγαλύτεροι προδότες από τους 300 της βουλής και είναι δίπλα μας και όλοι έναν βαθύ ύπνο έχουμε .

      1. εσύ δηλαδή, κυνηγέ, …….τρομπάρεις ή κυνηγάς χασικλο…..πούλια;;

        ή ούζπ ή το …. άλλο ρε παιδί μου. Μαζί,… σε πειράζει!

      2. Εσύ μωρη κοπριά πως την δοξάζεις; Φροντίζεις να είσαι με αυτούς που κρατάνε τα πόδια ανοικτά αυτής της δυσμοιρης πατρίδας;

      3. Εσυ το ανθρωπινο ειδος………….ε ρε μπατσα πουχει να πεσει οταν γινει το μπαμ με τα εδω και τα νεοεισερχομενα σκουπηδια

      4. Εσύ δεν πρέπει να γράφεις Έλληνας ???αλλά προδότης των Ελλήνων που τάχα μου κυνηγάς ναζί !!! Ενώ με έγγραφα ντοκουμέντα τα είχες καλά με τούρκους Αλβανούς Βούλγαρους στην κατοχή ,δεν ξέρω από που είσαι αλλά εμείς η Κρητικοί ακόμα πιρούνιζούμε Γερμανούς αλεξιπτωτηστεςγιατι αγαπάμε αυτό που εσείς όλοι βγάζετε σπιρια όταν το ακούτε (πατρίδα σημαία έθνος) για αυτό είσαστε προδότες των Ελλήνων … Και βγάλε το σκασμός που θα μιλήσεις τσουτσεκα για μας τους Κρητικούς …

      5. Γα@@@εται η οικογενεια σου ολη κυνηγε της φουτσας

      6. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ+ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΛΔ…ΕΑΜ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΡΕ ΓΚΑΣΜΑ…ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ…ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ….ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

      7. Στην Κρήτη βρίσκομαι και επιτασσω όλους τους φούρνους κυνηγε…..Και ξέρεις εσύ μπαγασακο γιατί……..

  29. Μιλάμε για σκέτη ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!Ακόμη και αλήθεια να λέει ο Ταλιμπάν αφού είμαστε “ρατσιστές” στην Ελλάδα γιατί αυτός πήγε να μπουκάρει με το έτσι θέλω εδώ???Γιατί δεν έμεινε στην Τουρκία αφού οι Τουρκαλάδες είναι τόσο καλοί???Ας μείνει στην Τουρκία ο Ταλιμπάν αρκετούς έχουμε μαζέψει.Η Τουρκία σου ταιριάζει καλύτερα ρε Ταλιμπάν αφού είναι και φανατικοί Ισλαμοφασίστες σαν εσένα!!!

Comments are closed.